Αποστολέας Θέμα: Πουκετ Ρωσική επαρχία  (Αναγνώστηκε 21022 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 32.0.1700.107 Chrome 32.0.1700.107
Απ: Πουκετ Ρωσική επαρχία
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 23, 2014, 15:12:15 μμ »
H αληθεια ειναι,οτι σου κανει εντυπωση η "αρχοντοχωριατικη" συμπεριφορα των Ρωσων .
Μια μεγαλη χωρα με τεραστια παρουσια στις τεχνες ,τα γραμματα ,τον αθλητισμο και την επιστημη να εχει ενα λαο που η συμπεριφορα του ειναι πραγματικα χοντροκομμενη . Τους ειχα δει το 2012 οταν στρατιες νεοπλουτων επισκεπτονταν το Ελσινκι και φερονταν με τροπο τρομερα προκλητικο .

Φαινεται ,οτι η μεταβαση απο το Σοσιαλισμο προς τον Καπιταλισμο,ειχε ως ενδιαμεσο σταθμο την εκμαυλισμο της ψυχης των Ρωσων .
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2014, 19:37:32 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος Μιχάλης_

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 24.0 Firefox 24.0
Απ: Πουκετ Ρωσική επαρχία
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 23, 2014, 18:21:03 μμ »
H αληθεια ειναι,οτι σου κανει εντυπωση η "αρχοντοχωριατικη" συμπεριφορα των Ρωσων .
Μια μεγαλη χωρα με τεραστια παρουσια στις τεχνες ,τα γραμματα ,τον αθλητισμο και την επιστημη να εχει ενα λαο που η συμπεριφορα του ειναι πραγματικα χοντροκομμενη . Τους ειχα δει το 2012 οταν στρατιες νεοπλουτων επισκεπτονταν το Ελσινκι και φαιρονταν με τροπο τρομερα προκλητικο .

Φαινεται ,οτι η μεταβαση απο το Σοσιαλισμο προς τον Καπιταλισμο,ειχε ως ενδιαμεσο σταθμο την εκμαυλισμο της ψυχης των Ρωσων .

Νομιζω οτι αυτο που ειπες τα συμπυκνώνει όλα...

Ακουσα διαφορα για τους ρωσσους και αρχισα να τα βλεπω και εγω σιγα σιγα αν και δεν μου ετυχε να εχω καποιο προβλημα τετ-α-τετ με καποιον...

Αν μεταμορφωθει ποτε το καουμποηλίκι της νεας Ρωσσιας ποτε σε Καπιταλισμο με ποιο "ανθρωπινο" προσωπο τοτε θα τους δούμε να εξευγενιζονται σιγα σιγα... Οπως της δύσης.. Το ανθρωπινο το εβαλα σε εισαγωγικά για να μη παρεξηγιόμαστε...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2014, 19:38:43 μμ από Jello Biafra »