0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από απόψε, η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 1 τα ξημερώματα έως τις 4 σε όλη την χώρα
μια τα ξημερωτα 01:00 η 00:01 δηλαδη τα μεσανυχτα;
Καλημερα στη παρεα! Υπαρχει κατι νεότερο για την κατάσταση εκει;σχεδιάζουμε πολυ καιρό ταξιδι γαμηλιο για ko samui και Bangkok για τον αυγουστο...ευτυχως ακόμα δεν εχουμε κλείσει αλλα σύντομα θα πρεπει να πάρουμε μια απόφαση...θεωρείτε πως υπαρχει κίνδυνος για τους τουρίστες;;;διάβασα σε προιγουμενες σελίδες για κάποιους που θα ταξίδευαν τωρα μεσα στον Ιούνιο... Τελικα τι κάνατε; Συγνώμη που με το καλημερα πλάκωσα τις ερωτήσεις αλλα μας εχει φάει η αγωνία και πραγματικα αμα ειναι να παμε και να μπλεξουμε ας το αφήσουμε...
Αγαπητέ/ ή MikeviiΣε νιώθω απόλυτα! Σχεδιάζω αυτό το ταξίδι εδώ και πολλούς μήνες...έχω ήδη κάνει κρατήσεις και έχω πληρώσει! Και θεωρητικά φεύγω την επόμενη Παρασκευή....Είμαι και εγώ σε σύγχυση, δεν ξέρω τι να κάνω. Η ελληνική πρεσβεία στη Μπανκογκ δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική, δεν αποθαρρύνουν αλλά ούτε συνιστούν την επίσκεψη στη χώρα!!Συμβουλή μου: κράτα ενεργά τα σχέδια σου μέχρι την τελευταία στιγμή, κάτι μπορεί να αλλάξει και τελικά να πάτε.Εγώ δεν έχω ακυρώσει ακόμα, θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα 2/6 και αν δεν έχει αλλάξει τίποτα, τότε δυστυχώς θα αποχαιρετήσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές!Stay tuned στο φόρουμ!
Και εγώ ήμουνα τον Απρίλιο στο Κο Σαμούι και στη Μπανγκόκ, μαζί με τη γυναίκα μου και τον εντεκάχρονο γιο μου και δεν συνέβη απολύτως τίποτε. Δεν είχε βέβαια νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας. ούτε ήταν ακριβώς επιβολή στρατιωτικού νόμου.Και βέβαια τα πράγματα ποτέ δεν είναι τα ίδια.