Αποστολέας Θέμα: ukraine international airline  (Αναγνώστηκε 6915 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 29.0 Firefox 29.0
ukraine international airline
« στις: Μαΐου 30, 2014, 21:29:33 μμ »
Εχωντας "πεθανει" η παλια κρατικη εταιρια αερομεταφωρων aerosvit τα ινια τα πηρε η ukraine international που καταφερε να επιβιωσει και να αναπτυξει τα δρομολογια της.Πηρε ενα μερος του πτητικου εργου της παλιας εταιριας και καταφερε σιγα σιγα να στερεωθει σε μια δυκολη αγορα.

Τωρα μαθαινω οτι απο τις 24 Ιουνιου θα ξεκινησει πτησεις απο Θεσσαλονικη με 2 εβδομαδιαιες μεσημεριανες πτησεις προς το διεθνες αεροδρομιου του Κιεβου.Οι πτησεις θα γινονται με αεροπλανα τυπου boeing 737-500 και ετσι θα συνδεονται οι θεσσαλονικεις με την ταιλανδη μεσω της εταιριας αυτης χωρις δευτερες μετεπιβιβασεις.

αποψη  μου οπως εχω ξαναγραψει οτι και χωρις τις πολιτικες κρισεις και τον εμφυλιο στην χωρα,θα μου ηταν δυσκολο να την διαλεξω ακομα και με τιμες που να θυμιζουν παρελθον.παντως για τους τολμηρους και καλες τιμες εχει και για τους κατοικους της συμπρωτευουσας θα γινει πιο ευκολο το ταξιδι προς την ταιλανδη

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• Φύλο: Άντρας
  • เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 36.0.1985.125 Chrome 36.0.1985.125
Απ: ukraine international airline
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 10, 2014, 22:07:14 μμ »
Εφτασε επιτελους ο καιρος για μια αντικειμενικη αποψη για την κιτρινομπλε εταιρεια,περα απο site και εικασιες.
Αθηνα-Μπανγκοκ με ανταποκριση στο Κιεβο 9/8.
Check in στο Βενιζελος γρηγορο με τρια γκισε και αναχωρηση ακριβως στην ωρα της.Για πρωτη φορα η τυχη ηταν με το μερος μου δις.Θεση στην εξοδο κινδυνου με απλετο χωρο για τα ποδια και στο διπλανο καθισμα νεαρη Ουκρανη η οποια εκανε το σχεδον τριωρο ταξιδι να φανταζει μια σταση με το μετρο. ;DΤ
Αεροσκαφος ενα boeing 737-300 στο οποιο εαν ησουν παρατηρητικος μπορουσες να καταλαβεις την ηλικια του.Τασακια(!) και τουνελ  με τα φωτα για διαβασμα και τις εξοδους κλιματισμου,που θυμιζαν λεωφορειο του ΚΤΕΛ.Παρολα αυτα ηταν πεντακαθαρο και αριστα συντηρημενο.
Οθονες,μουσικη και usb θυρες ειναι ανεκδοτο και η μονη ψυχαγωγια ηταν να χαζευεις τις αεροσυνοδους ::)
Φαγητο δεν προσφερθηκε δωρεαν-ηταν επι πληρωμη οπως και οι μπυρες-παρα μονο αναψυκτικα,χυμοι και νερο.Εφτασε στην ωρα του και η δευτερη εκπληξη ηταν το αεροδρομιο.
Καινουργιο,ανετο,καθαρο με σωστη θερμοκρασια,θεα στα αεροπλανα και ελευθερο wifi παντου.Απλα καθε μιση ωρα επρεπε να αποσυνδεεσαι και να συνδεεσαι εκ νεου.Στα αρνητικα του,ο μικρος αριθμος σημειων για να αγορασεις καφε η καποιο σαντουιτς και οτι δεχονταν  μονο τοπικο νομισμα,χωρις να υπαρχει ανταλλακτηριο στο χωρο τρανζιτ.Η αλλη λυση ηταν η καρτα.
Εδω εφαγα και την κλασσικη καθυστερηση που διαβαζα στα διαφορα site.Αντι να πεταξουμε 19.50,η πτηση εγινε στις 22.00 γιατι καθυστερησε το αεροπλανο να ερθει απο Νεα Υορκη.
Μικρο το κακο.Το boeing 767-300 που ειχε αναλαβει να μας παει Μπανγκοκ ηταν σε κατασταση που θα ορκιζοσουν οτι ειναι το πολυ 7ετιας.Ομως οι κρεμαστες οθονες στα τουνελ και η μεγαλη στον τοιχο προδιιδαν οτι πολλα πληρωματα ειχαν παρει συνταξη μεσα εκει.
Με μια μικρη ερευνα φανηκε το παλιο του προσωπο.Royal air Brunei για καποια χρονια,με πρωτη πτηση το 1992.Παρολα αυτα δεν ειχε φθορες,ηταν καθαρο,δερματινα καινουργια καθισματα και μοκετες,δουλευαν ολα(ακουστικα φωτα,ανακλιση,κλιματισμος)ειχε αρκετο χωρο στα ποδια και γενικα καναμε ενα ησυχο και ανετο ταξιδι.Τα τονιζω αυτα γιατι εχω πεταξει αλλες δυο φορες με τον συγκεκριμενο τυπο.Με gulf και uzbekistan airways.Αθλια και τα δυο.Της gulf με σπασμενα λεπτα και σχισμενα καθισματα,δεν δουλευε ο ηχος στα ακουστικα και αυτα στην πρωτη θεση που βρεθηκα τυχαια λογω overbooking.Το ουζμπεκικο βρωμουσε παντου μουχλα και ξυνιλα και οπου ακουμπουσες κολαγε :P
Το φαγητο που μας εφεραν ηταν κλασσικο αεροπλαναδικο(κοτοπουλο με ρυζι και λαχανικα),παραδοξως ομως δεν ειχε σχεση με τα αντιστοιχα των αραβικων,που εχουν ολα την ιδια μυρωδια και την ιδια σαλτσα σε γενναια ποσοτητα με κυριο συστατικο το αλατι και ισως το pvc.Εδω το κοτοπουλο ηταν ψητο και η μεριδα μικρη,θα μπορουσε να ειχε κατι παραπανω.Μπορει και να μου φανηκε γιατι πεινουσα :-\
Σαλατα δεν ειχε,μονο ενα κομματι μηλοπιτα επισης καλη.
Πρωινο δυο ωρες πριν την προσγειωση ενα τυποποιημενο σαντουιτς με αλαντικα και ενα τσουρεκακι μνημοσυνου.
Ολα καλα,χτυπησαμε παλαμακια στην προσγειωση και τελικα δεν μετανιωσα για την επιλογη μου να ξεφυγω απο τις αραβικες.
Ομολογω οτι το πρωτο κριτηριο ηταν η τιμη(570ευρω) αλλα και η επιθυμια να ταξιδεψω με μη αραβικη εταιρεια για Ταιλανδη μετα απο πολλα χρονια.Εαν δεν εκλεινα με τις Ουκρανικες,σιγουρα θα προτιμουσα να δωσω 70 ευρω παραπανω που ειχε τοτε σε σχεση με τις αραβικες και θα πετουσα με austrian.Τελικα χαιρομαι που δεν μετανιωσα για την επιλογη μου.Ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη με τις πτησεις της επιστροφης.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2014, 22:10:29 μμ από PaterDemon »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 11, 2014, 15:17:26 μμ »
@PaterDamon

Τελικα δεν βρεθηκες στο ορος Αραρατ να ψαχνεις την κιβωτο του Νωε ,ετσι Αντωνη ;

Παλαμακια και απο μενα για την προσγειωση !!

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 27.0 Firefox 27.0
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 11, 2014, 17:08:16 μμ »
και ενα τσουρεκακι μνημοσυνου.
κατι ξερουν αυτοι!!!

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 11, 2014, 20:48:01 μμ »
 Αντε και σε ανώτερα  μέχρι και πολεμικός ανταποκριτής θέλουμε και ρεπορτάζ  από τη ζώνη πολέμου.....

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 36.0.1985.143 Chrome 36.0.1985.143
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2014, 19:10:01 μμ »
Η μερα της επιστροφης εφτασε και το 767 με το logo στην ουρα ,που μου θυμιζει βενζιναδικο με περιμενε στο αεροδρομιο.
Ειχα ενα αγχος λογω της ανταποκρισης στο Κιεβο-μολις 1 ωρα-μηπως υπαρξει εστω μικρη καθυστερηση και μεινω εκει.Σε αλλη περιπτωση δεν θα με χαλουσε ενα βραδυ στην Ουκρανικη πρωτευουσα,αλλα ειχα ξεμεινει απο λεφτα και ειχα χασει την καρτα μια μερα πριν φυγω.
Τελικα οι φοβοι μου δεν επιβεβαιωθηκαν,πεταξαμε στην ωρα μας,η τυχη μου δουλεψε ακομη μια φορα και ειχα θεση μετα τον τοιχο της διακεκριμενης που σημαινει απλετος χωρος.
Μολις ισιωσαμε και ηρθε η ωρα του δειπνου,η πρωτη εκπληξη.Αυτο αποτελουνταν απο ενα ποιοτικο,φρεσκο και νοστιμο σαντουιτς.Αυτο μονο.
Νερο και αναψυκτικο ηταν η συνοδεια.Μπυρες,κρασια και λοιπες κραιπαλες επι πληρωμη.
Αφου βαρυστομαχιασαμε,εσβησαν τα φωτα και μια και ηταν αργα(3 το βραδυ)ο υπνος ηταν ευπροσδεκτος.Στο πρωτο δρομολογιο μας ειχε προσφερθει κιτ με μασκα υπνου,καλτσες,ακουστικα.Τωρα υπηρχαν μονο τα ακουστικα στην τσεπη του καθισματος και η κουβερτουλα πανω σ αυτο.
Το περιβαλον ηταν ησυχο,χωρις κρυο,το μονο ενοχλητικο οι οθονες που προβαλαν ταινιες και στο σκοταδι ηταν ενοχλητικες ακομη και με κλειστα ματια.
Παρολα αυτα η κουραση με κατεβαλε και κοιμηθηκα 6 ωρες σερι χωρις να εχοχληθω απο πιτσιρικια που τσιριζουν και σου κλωτσανε το καθισμα,τυπους που περιφερονται ασκοπα στους διαδρομους,καθονται ορθιοι πανω απο το κεφαλι σου και μιλανε με τις ωρες με τον πισω,σηκωνονται και σου τραβανε την πλατη η ο μπροστα κατεβαζει τερμα τη δικη του την ωρα του φαγητου η αφου τελειωσουν το φαγητο τους δεν μπορουν να περιμενουν το πληρωμα να μαζεψει το δισκο και τον πετανε κατω απο το καθισμα.
Ταξιδευοντας τοσα χρονια με εταιρειες του Κολπου και ζωντας τετοιες επικες στιγμες αναμεσα σε συμπατριωτες μου η πολιτες των γυρω κρατων ειχα ξεχασει πως ειναι να ταξιδευεις σαν ανθρωπος σε μεγαλες πτησεις.
Το πρωι και δυο ωρες πριν φτασουμε σερβιραν το πρωινο.Ομελετα με λαχανικα η αλλαντικα,ενα μπωλ με τρια κομματια διαφορετικα κιτρινα τυρια,τιραμισου και φρουτα.Η γκουρμε πινελια ηταν στα τυρια,οπου στην κορυφη υπηρχε αποξηραμενο βερυκοκο,καρυδι και μαιντανος. :rotfl:
Καναμε ενα μεγαλο κυκλο πανω απο τη Μαυρη θαλασσα οπως φανηκε στο χαρτη,προφανως για να αποφυγουμε επικινδυνα περασματα,πετωντας μαλιστα και σε πολυ μεγαλο υψος 12.400μ.
Φτασαμε στην ωρα μας,κατα την εξοδο προσεξα οτι το αεροπλανο δεν ηταν σαν βομβαρδισμενο με χαρτια κουβερτες,φαγητα κλπ σκουπιδια στο πατωμα και τα καθισματα δειχνοντας οτι οι Ουκρανοι που ηταν και οι περισσοτεροι επιβατεςδεν ειναι γυφτοι.
Στην εισοδο για τις τρανζιτ πτησεις γινοταν ο χαμος.Ουρα 30 μετραΧ3 ατομα στη σειρα για ελεγχο.Αργη διαδικασια,κανεις δεν βιαζοταν,μαλλον καταλοιπα απο την εποχη της Σοβιετικης Ενωσης.
Περασα μπροστα για να προλαβω,το σκανερ χτυπουσε συνεχεια ενω δεν ειχα κατι μεταλλικο πανω μου,περασα 3 φορες τελικα μου ειπαν να βγαλω παπουτσια.Τα ελεγξαν στο σκανερ ηταν ενταξει και χωρις να μου κανουν σωματικο ελεγχο με αφησαν να περασω ???.
Η πτηση εφυγε στην ωρα της και εφτασε μιση ωρα πριν την προκαθορισμενη.
Αυτη  τη φορα ηταν ενα 737-500 με πραγματικα μεγαλο κενο αναμεσα στα καθισματα.Ανετα απλωνομουν και καθομουν σταυροποδι.Σε αυτη την πτηση προσφερουν μονο νερο η χυμο.Οτιδηποτε αλλο επι πληρωμη.
Ο διαδρομος των αεροπλανων και στις δυο πτησεις,απλα ηταν μια πασαρελα.Χαιροσουν να βλεπεις το πληρωμα να ανεβοκατεβαινει.Πανω απο τις μισες αεροσυνοδους ειχαν το ονομα Κατερινα,μαλλον στην Ουκρανια ειναι πολυ συνηθισμενο.
Τελικα ολα ηταν μια χαρα,οι ελλειψεις δεν ηταν ενοχλητικες για μενα,λαμβανοντας υποψη και την τιμη του εισιτηριου.
Το σημαντικοτερο ηταν οτι εκανα ενα μεγαλο ταξιδι,ησυχα,καθαρα και ανετα.