Παιδιά άμα αγοράσω κάτι απο εκεί κ δεν εννοώ ρούχα κ τέτοια αλλά κάποια ηλεκτρονική συσκευή καποιο κινητό η κάμερα η οτιδήποτε άλλο θα έχω πρόβλημα με τελωνείο κ αν ναι μόλις έρθω εδώ στο ελληνικό αεροδρόμιο η μόλις φεύγω απο σαμουι...η μόλις φεύγω από Σιγκαπούρη καθώς το δρομολόγιο μου είναι Αθήνα-Σιγκαπούρη-σαμουι και αντιστροφα
Μια και το έθεσες! Πάντα είχα την πεποίθηση οτι η Σιγκαπούρη είναι πολύ φτηνή σε φωτογραφικά και ηλεκτρονικά γενικώς. Επειδή ψάχνω να αγοράσω φωτογραφική μηχανή, έστειλα emails στα πιό γνωστά μαγαζιά φωτογραφικών στη Σιγκαπούρη όπου τους ζήτησα τιμές για συγκεκριμένα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών!
Σου παραθέτω την απάντηση που πήρα 16 Ιουλίου!
Hi,
D800 Body:
Cash Only: $3,640.00 (incl GST)
visa/master: $3,715.00 (incl GST)
Free: SD8GB & Camera Bag.
D800E Body:
Cash Only $4,020.00 (incl GST)
visa/master $4,102.00 (incl GST)
Free: SD8GB & Camera Bag.
Nikon D610 Body:
Cash Only: $2,210.00 (incl GST)
Visa/Master: $2,255.00 (incl GST)
Free: SD8GB & Bag.
Nikon AF-S 50mm f/1.4G: $820 (incl GST), Cash Only
*Please note that quotations are in SGD and are valid for 1 week from date of issue, unless otherwise stated. Promotions may be changed without prior notice.
Receiving a quotation does not guarantee stock or availability.
Please call the shop to check for stock status.
We do not stock the following camera brands:
Casio, Samsung.
--
Regards,
Arkady Tan
T K Foto Technic Pte Ltd
109 North Bridge Road
#02-38/41 Funan Digitalife Mall
Singapore 179097
1 SGD$=25.5 baht περίπου.
D800=$3640=92820 baht
digilifethailand.com D800=73500 baht( σχεδόν 20000 διαφορά)
D800E Body:$4,020.00=102510 baht
digilifethailand.com D800E=84900 baht
http://www.digilifethailand.com/Πάνω κάτω οι τιμές ήταν ίδιες σε όλα τα μαγαζιά.
Φαντάζομαι οτι και στα ηλεκτρονικά τα ίδια θα είναι.
Φρόντισε καλύτερα να κάνεις μία έρευνα αγοράς πριν φύγεις, έτσι να γνωρίζεις καλύτερα τι σε συμφέρει να κάνεις! Επίσης στην Ταϋλάνδη συνήθως δίνουν και vat refund, επιστροφή ΦΠΑ δηλαδή!Όχι πάντα, όμως εκεί που δεν δίνουν είναι πολύ φτηνότερα που σου έρχεται το ίδιο.
Τώρα για το τελωνείο...Πέρισυ που ήρθα στην Ελλάδα κανείς δεν με ρώτησε για το laptop η τη κάμερά μου. Αν δεν τα έχεις στο κουτί τους, και έχεις τη κάμερα στη τσάντα της, φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα!
Να μη παραλείψεις να συγκρίνεις και τιμές Ελλάδας!