Λοιπόν παιδιά, έχω καποια βιβλια για εκμαθηση ταυλαδεζικων (με βοηθησαν αρκετά στην εκμάθηση γραφής καθώς και αναγνωσης). Επίσης, έχω αγοράσε το πρόγραμμα thai2english όπου είναι dictionary αλλά περιλαμβάνει και κάποια κεφάλαια και για beginners καθώς και για intermediate, επίσης είχα αγοράσει τα μαθήματα από το learnthaipodcast.com γα οποιον το γνωρίζει.
Επειδή λοιπόν τα παραπάνω δεν μου χρησιμευουν πια, μιας και πάνω κάτω εχω εξοικιωθεί με το περιεχομενο τους(2 χρονια τα έχω και μαθαίνω) τα πουλάω για οποιον ενδιαφέρεται.
Τα βιβλία είναι τα παρακάτω(περιλαμβάνονται και τα cd τους, για εξασκηση προφοράς) τα βιβλια είναι μεσα στα αρχικά τους κουτιά και είναι λες και είναι ολοκαινουργια , ουτε τσαλακωμένες σελίδες ούτε τίποτα
Επίσης ένα άλλο βιβλιο το οποιο με βοηθήσε απίστευτα (περιέχει τρελο υλικό μέσα, οποιος το έχει καταλαβαίνει τι εννοώ)
Ένα άλλο βιβλίο το οποιο είναι επίσης πολύ καλο και γα beginners καθώς και για intermediate άτομα είναι το παρακάτω:
Προχωράμε στο learnthaipodcast.com στο οποιο πληρωσα για 4 μήνες από 50 δολαρια για να έχω προσβαση στα μαθήματα έναν ολοκληρο χρόνο (σου δίνει την δυνατοτητα να τα κατεβάσεις αν πληρώσεις, και συνεπώς τα κατεβασα για να τα εχω στην κατοχη μετά την ετησια συνδρομη) (Αν κάποιος φυσικά θελήσει να τα αγοράσει δεν θα μου δώσει 200 δολάρια
) Μπορείτε να μπείτε στο site τους αν δεν με πιστευεται και να τα δείτε οι ίδιοι τα έξοδα για συνδρομη.
Και τέλος ένα πολύ ευχρηστο και χρήσιμο πρόγραμμα για όλους είτε είναι beginners είτε είναι advancd ή intermediate, μιλάω για το thai2english το οποιο το πληρώνεις για να το κατεβάσεις και σου στέλνουν ένα 12 ΨΗΦΙΟ KEY στο email σου ώστε να το έχεις για πάντα,Πετιττό να πώ ότι είναι μακράν καλύτερο από το website thai-language.com, το είχα πληρώσει 40 δολάρια. Όταν το ανοίγεις είναι έτσι:
Αν καποιος ενδιαφέρεται για κάποιο από τα παραπάνω, ας αφήσει ένα μήνυμα η ας επικοινωνήσει μέσω pm.