Αποστολέας Θέμα: Σαρώνει ο Πατταγιάννης!  (Αναγνώστηκε 4187 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 41.0.2272.101 Chrome 41.0.2272.101
Σαρώνει ο Πατταγιάννης!
« στις: Απριλίου 17, 2015, 16:46:38 μμ »
Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που ο Πατταγιάννης άνοιξε το εστιατόριό του στην Πατάγια.
Η αλήθεια είναι πως έκανε μια σχετικά "άγαρμπη" εκκίνηση για όσους θυμούνται μέσα στο φόρουμ. Παρόλα αυτά όμως φαίνεται η δουλειά του εκτιμήθηκε και αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το "tripadvisor" είναι μια από τις κορυφαίες ταβέρνες στην πόλη. Δεν έχω λόγους να τον προμοτάρω αφού όλα αυτά τα χρόνια πέρασα μόνο μια φορά από το μαγαζί του μια που οι σχέσεις μου με την πόλη είναι μηδαμινές.
Απλά νομίζω πως χρείαζεται να του αναγνωρίσουμε πως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, κάτι που κανείς δε βρέθηκε να κάνει ως τώρα... ;)

ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος chuaiduai

• *
  • Browser:
  • Chrome 42.0.2311.90 Chrome 42.0.2311.90
Απ: Σαρώνει ο Πατταγιάννης!
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 18, 2015, 06:26:33 πμ »
Νομίζω ότι ξέχασες να συμπληρώσεις 2 λέξεις στον τίτλο σου.Αυτός έπρεπε να είναι "Σαρώνει ο Πατταγιάννης στο tripadvisor".

Στην Πατάγια αυτή την στιγμή βρίσκονται 5 με 6 ελληνικά εστιατόρια(το ένα όχι ελληνικής ιδιοκτησίας αλλά με Ελληνα μάγειρα).Σίγουρα και αντικειμενικά τουλάχιστον τα 2 από αυτά σερβίρουν πολύ πιο τίμιο φαγητό από τον Παταγιάννη και τζιράρουν και καλύτερα.Τι δεν έχουν αυτά τα εστιατορια ?Το σόου που κάνει ο Παταγιάννης με το μπουζούκι και την παράκληση στους πελάτες για κριτική στο tripadvisor με το που τελειώσουν το δείπνο τους.

Η συγκεριμένη μηχανή tripadvisor τον έβγαζε πριν 24 μήνες 3ο στην Πατάγια..... η αξιοπιστία της ειναι GTP από την στιγμή που αφήνει κορυφαία εστιατόρια που προσφέρουν υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες στην απ'έξω ....πανεύκολο επίσης να ανεβάσεις μουφες κριτικές θετικές ή αρνητικές ..... κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα ξενοδοχεία.

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Browser:
  • Chrome 41.0.2272.101 Chrome 41.0.2272.101
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 18, 2015, 11:03:31 πμ »
Εγώ δε θα διαφωνήσω για τα λεγόμενά σου όσον αφορά την ποιότητα του φαγητού και τον εν γένει στήσιμο της επιχείρησης. Άλλωστε όπως προείπα Πατάγια δεν πηγαίνω.
Καλώς η κακώς, το "tripadvisor" είναι η μηχανή που χρησιμοποιεί ο "μέσος" τουρίστας. Μπορεί εσύ να την κρίνεις GTP, αυτό όμως δεν σημαίνει ό,τι η μάζα των τουριστών έχει την ίδια άποψη. Άρα, και το ότι ζητά reviews από τους πελάτες του σε αυτό το site είναι στρατηγικά όρθο.
Αν λοιπόν, εγώ ο αδαής θέλω να λιγδώσω λίγο το αντεράκι μου με ελληνικό φαγητό αν δε μου συστήσει κάποιος μια εναλλακτική θα πάω έκει, πόσο μάλλον ο μη Έλληνας που φυσικά θα φάει όπου του βγάλει το internet καλό εστιατόριο, και για την ώρα το internet, (όχι μονο το tripadvisor), δείχνει το συγκεκριμένο.
Όσον αφορά τον τζίρο των ομοειδών εστιατορίων δεν είμαι σε θέση να τον γνωρίζω. Άλλωστε το πόσο κέρδος θέλει κάποιος από την επιχείρισή του είναι υποκειμενικό.
Τελειώνοντας, θέλω να πω πως ο σκοπός που ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα είναι για να αποδειχθεί για ακόμα μια φορά πως ο Έλληνας πάντα θέλει "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" και μάλλον αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει... ;)
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος KohChangKypros

• *
  • Android 5.1.1 Android 5.1.1
  • Browser:
  • Chrome 52.0.2743.98 Chrome 52.0.2743.98
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 15, 2017, 05:49:42 πμ »
Τουλάχιστον ο άνθρωπος δέχεται κριτική για τις υπηρεσίες που προσφέρει.  Κάποιοι άλλοι ούτε που τολμάνε. Το να χρησιμοποιείς κάποιο εργαλείο που σού προσφέρεται για να αυξήσεις την πελατεία σου δεν είναι κακό.  Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος η είναι δύστροπος μπορεί να γράψει αρνητικά σχόλια . Σε γενικές γραμμές το tripadvisor βοηθάει σε μια γενική εικόνα των υπηρεσιών που προσφέρονται.