Εγώ δε θα διαφωνήσω για τα λεγόμενά σου όσον αφορά την ποιότητα του φαγητού και τον εν γένει στήσιμο της επιχείρησης. Άλλωστε όπως προείπα Πατάγια δεν πηγαίνω.
Καλώς η κακώς, το "tripadvisor" είναι η μηχανή που χρησιμοποιεί ο "μέσος" τουρίστας. Μπορεί εσύ να την κρίνεις GTP, αυτό όμως δεν σημαίνει ό,τι η μάζα των τουριστών έχει την ίδια άποψη. Άρα, και το ότι ζητά reviews από τους πελάτες του σε αυτό το site είναι στρατηγικά όρθο.
Αν λοιπόν, εγώ ο αδαής θέλω να λιγδώσω λίγο το αντεράκι μου με ελληνικό φαγητό αν δε μου συστήσει κάποιος μια εναλλακτική θα πάω έκει, πόσο μάλλον ο μη Έλληνας που φυσικά θα φάει όπου του βγάλει το internet καλό εστιατόριο, και για την ώρα το internet, (όχι μονο το tripadvisor), δείχνει το συγκεκριμένο.
Όσον αφορά τον τζίρο των ομοειδών εστιατορίων δεν είμαι σε θέση να τον γνωρίζω. Άλλωστε το πόσο κέρδος θέλει κάποιος από την επιχείρισή του είναι υποκειμενικό.
Τελειώνοντας, θέλω να πω πως ο σκοπός που ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα είναι για να αποδειχθεί για ακόμα μια φορά πως ο Έλληνας πάντα θέλει "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" και μάλλον αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει...