Αποστολέας Θέμα: Η Πατάγια κάνει για ζευγάρι?  (Αναγνώστηκε 19478 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos82

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 37.0 Firefox 37.0
Η Πατάγια κάνει για ζευγάρι?
« στις: Μαΐου 13, 2015, 15:56:25 μμ »
Καλησπέρα παιδιά.

Ετοιμάζουμε ενα ταξίδι στην Ταυλάνδη με την κοπέλα μου τον Αύγουστο και ο αρχικός σκοπός μας ήταν να πάμε το κλασικό Μπανγκόκ και Πουκέτ.

Ψάχνοντας στο διαδύκτιο χθές το βράδυ  είδαμε για μιά πόλη κοντά στην Μπανγκόκ που λέγεται Πατάγια. Ότι μπόρεσα να βρώ από πληροφορίες γενικά στο internet λένε ότι είναι κυρίως για διασκέδαση και ότι δεν έχει και πολύ καλή παραλία και ότι κάνει αλλαγές για να προσελκύσει περισσοτερα ζευγάρια.

Δεν ξέρω αν κάποιος εδώ έχει πάει ποτέ αλλά τι θα λέγατε αξίζει να πάει κανείς για 2 νύχτες εκεί η να αφιερώσουμε καλύτερα τις νύχτες αυτές στο Πουκέτ?

Ευχαριστώ !  

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 13, 2015, 17:04:11 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
    • Thailand
Απ: Η Πατάγια κάνει για ζευγάρι?
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 13, 2015, 17:06:10 μμ »
Καλησπέρα παιδιά.

Ετοιμάζουμε ενα ταξίδι στην Ταυλάνδη με την κοπέλα μου τον Αύγουστο και ο αρχικός σκοπός μας ήταν να πάμε το κλασικό Μπανγκόκ και Πουκέτ.

Ψάχνοντας στο διαδύκτιο χθές το βράδυ  είδαμε για μιά πόλη κοντά στην Μπανγκόκ που λέγεται Πατάγια. Ότι μπόρεσα να βρώ από πληροφορίες γενικά στο internet λένε ότι είναι κυρίως για διασκέδαση και ότι δεν έχει και πολύ καλή παραλία και ότι κάνει αλλαγές για να προσελκύσει περισσοτερα ζευγάρια.

Δεν ξέρω αν κάποιος εδώ έχει πάει ποτέ αλλά τι θα λέγατε αξίζει να πάει κανείς για 2 νύχτες εκεί η να αφιερώσουμε καλύτερα τις νύχτες αυτές στο Πουκέτ?

Ευχαριστώ !  

Αν διαβάσεις τον πίνακα αυτόν,που σου μετέφερα και το θέμα σου , θα βρεις πολλές πληροφορίες για την πόλη της Πατάγια.

Η Πατάγια δεν είναι απαγορευμένη πόλη για ζευγάρια , ούτε για οικογενειες με παιδιά.Εξαρτάται τι θέλετε να δείτε και να κάνετε στις διακοπές σας.

Αποσυνδεδεμένος Barracuda Beach Bar

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • λιγο κρασί, λίγο θάλασσα & το αγόρι μου......
  • Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
    • Barracuda Beach Bar
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 13, 2015, 22:04:08 μμ »

Αν διαβάσεις τον πίνακα αυτόν,που σου μετέφερα και το θέμα σου , θα βρεις πολλές πληροφορίες για την πόλη της Πατάγια.

Η Πατάγια δεν είναι απαγορευμένη πόλη για ζευγάρια , ούτε για οικογενειες με παιδιά.Εξαρτάται τι θέλετε να δείτε και να κάνετε στις διακοπές σας.
Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστώ ! 

Μετά απο 10 χρόνια στο Πουκέτ, Πατόνγκ, είπαμε να δούμε και κάτι διαφορετικό και πήγαμε Πατάγια...απογοήτευση. Τι να κάνεις σε μία μεγαλούπολη σαν Αθήνα, με μολυσμένη καφέ θάλασσα και άπειρη ταλαιπωρία αν θέλεις να πάς στα νησάκια απέναντι που πνιγονται στους κινέζους & τους ρώσους??? Πρώτη φορά δεν μυρίσαμε ζούγκλα, δεν ευχαριστηθήκαμε θαλασσα και γυρίσαμε νωρίτερα. Ασε που είμασταν σαν την μύγα μες το γάλα αφου είμασταν ενα απο τα λίγα ζευγάρια που είδα-σχεδόν όλοι οι τουρίστες μόνοι άντρες. Μόνο ζευγάρια απο Ασία εβλεπες σε νεαρή ηλικία. Μην πάτε, θα σας μείνει η ταλαιπωρία...!!! Ευχαριστηθείτε την φύση και τις παραλίες του Πουκέτ (απο την αριστερή πλαυρά πάντα)

Αποσυνδεδεμένος Μιχάλης_

• *
  • Browser:
  • Firefox 35.0 Firefox 35.0
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 14, 2015, 00:13:19 πμ »
Το Rawai στα νότια του νησιού Πουκετ ειναι μια χαρα. Το προτείνω σα βαση εξερευνησης του νησιου. Ωραιες παραλίες το Yanui, Ao Sane λίγο κρυμμένο , Nai Harn. ένα site που τσεκαρα πρίν παω ήταν το http://www.phuket101.net/ , εχει πολλες πληροφορίες και νομίζω οτι θα σας κατατοπίσει.

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 38.0 Firefox 38.0
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 14, 2015, 08:23:56 πμ »

"Δεν ξέρω αν κάποιος εδώ έχει πάει ποτέ αλλά τι θα λέγατε αξίζει να πάει κανείς για 2 νύχτες εκεί η να αφιερώσουμε καλύτερα τις νύχτες αυτές στο Πουκέτ? "

Aξίζει να πάει κανείς για 2 νύχτες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 14, 2015, 08:26:35 πμ από halfway inn »
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Browser:
  • Firefox 34.0 Firefox 34.0
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 14, 2015, 11:36:09 πμ »
Προσωπικα ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο ιδιαιτερα ζευγαρι.Δεν λεω σαν εμπειρια αξιζει να δεις μια βρωμικη πολη γεματη απο μπαρ με ιεροδουλες που κανουν show και σε τραβουν απο το χερι για να καταναλωσεις ενα ποτακι.Τζαμπα τα λεφτα και η ταλαιπωρια πγαινε στο νησακι φιλε μου με τη γυναικα σου να βρεις την υγεια σου,εκτος αν εχεις πολλες μερες διακοπες οποτε no problem.Προκαταβολικα συγγνωμη απο τους λατρεις της παταγια.καλες διακοπες

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
  • Chrome 42.0.2311.152 Chrome 42.0.2311.152
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 14, 2015, 14:34:03 μμ »
Παττάγια  δεν είναι   μόνο η Walking Street και τα  γύρω σόι,  εάν έχεις άλλα ενδιαφέροντα  μπορείς   εύκολα να βρεις μέρη να τα επισκεφτείς.

Κάποια από αυτά:

Wat Phra Yai

Ko Larn

Sri Racha Tiger Zoo

Nong Nooch Tropical Botanical Garden

Cartoon Network Amazone

Sanctuary of Truth

Mini Siam

Elephant Village

Underwater World Pattaya

Wat Yanasangwararam Woramahawihan

Pattaya Tower

Ελπίζω   ότι το Πουκέτ δεν ξημεροβραδιάζονται όλοι στην  Bangla.

Καλό  θα ήταν  κι  είναι  όταν κάνουμε  προτάσεις  η απορρίπτουμε σκέψεις, να έχουμε  μια ποιό σφαιρική   εικόνα  και  γνώση της  περιοχής.

Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
  • Chrome 42.0.2311.152 Chrome 42.0.2311.152
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 14, 2015, 18:52:28 μμ »
Pattaya Floating Market

Art in Paradise

Khao Chi Chan

Million Years Stone Park & Pattaya Crocodile Farm

Chaloem Phra Kiat park

Siriphon Orchid Farm

Mimosa – The City of Love

G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος volley5

• *
  • Browser:
  • Firefox 41.0 Firefox 41.0
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 09:40:38 πμ »
Καλημέρα,

η αναφορά μου είναι κυρίως στον Koza που έχει άμεση σχέση με την Pattaya αλλά και σε όποιον άλλο έχει την γνώση και την άποψη να με βοηθήσει, και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Είμαστε μια παρέα 3 ζευγαριών με διάθεση να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές που στην Ελλάδα λόγω δουλειάς δεν κάνουμε ποτέ. Οι ημερομηνίες μας είναι 1 με 3 Ιανουαρίου να φύγουμε και 10 Ιανουαρίου να επιστρέψουμε, για 5-6 νύχτες εκεί. Έχουμε πάρει κάποιες τιμές από γραφείο στην Ελλάδα για εισιτήρια και ξενοδοχείο. Μας έχει δώσει Phuket και φθηνότερα αρκετά Pattaya μάλλον λόγω αεροπορικού αλλά και η ποιότητα ξενοδοχείων στο Phuket χειρότερη. Θα παρακαλούσα μια βοήθεια στα εξής :
Υπάρχουν καλές παραλίες στην Pattaya για μπάνιο καθαρές ?
Τρόπος μετακινήσεων προς παραλίες αλλά και γενικότερα στην πόλη?
Νυχτερινή ζωή για ζευγάρια υπάρχει ή μόνο σεξοκατάσταση?
Μήπως είναι προτιμότερο αν και ακριβότερο να πάμε Phuket?

Σας ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 14:19:26 μμ »

Υπάρχουν καλές παραλίες στην Pattaya για μπάνιο καθαρές ?
Τρόπος μετακινήσεων προς παραλίες αλλά και γενικότερα στην πόλη?
Νυχτερινή ζωή για ζευγάρια υπάρχει ή μόνο σεξοκατάσταση?
Μήπως είναι προτιμότερο αν και ακριβότερο να πάμε Phuket?

1. Στην πρώτη ερώτηση , οι περισσότερες παραλίες του Πούκετ είναι σαφώς καθαρότερες.
2. Υπάρχουν αγροτικά ταξί στην Παταγια που είναι πάμφθηνα σε σύγκριση με τα ταξι και τα τουκ τουκ του Πούκετ
3. Φυσικά και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης στην Πατάγια
4. Στην Πατάγια θα κάνετε διακοπές σε μια παραθαλάσσια πόλη , ενώ στο Πούκετ θα είστε σε νησί

Αποσυνδεδεμένος android

• Browser:
  • Chrome 45.0.2454.101 Chrome 45.0.2454.101
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 17:14:15 μμ »
Αν θέλετε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα δύο μέρη, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να επιλέξετε το Phuket.

Αποσυνδεδεμένος volley5

• *
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 12:18:17 μμ »
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Έχουμε πάρει προσφορά από γραφείο σπεσιαλίστα για Ταυλάνδη η τιμές είναι :
Πατταγια 5 νύχτες από 940 και Πουκέτ από 1040 6 νύχτες χωρίς πρωινό.

Αναρωτιέμαι αν πάνω κάτω και δεν κάνω λάθος χρειαστεί νορμάλ 50 € την ημέρα το άτομο για φαγητό και λοιπά?

Επίσης μιας και το καλοκαίρι λόγω δουλειάς δεν έχω πάει παρά μια φορά στην παραλία αν και είμαι 100μ από αυτή, νομίζω θα είναι ταλαιπωρία να πέρνουμε το πλοιάριο κάθε μέρα για μισή ώρα να πάμε στο νησάκι απένατι.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
  • Chrome 45.0.2454.101 Chrome 45.0.2454.101
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 17:31:14 μμ »
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Έχουμε πάρει προσφορά από γραφείο σπεσιαλίστα για Ταυλάνδη η τιμές είναι :
Πατταγια 5 νύχτες από 940 και Πουκέτ από 1040 6 νύχτες χωρίς πρωινό.

Αναρωτιέμαι αν πάνω κάτω και δεν κάνω λάθος χρειαστεί νορμάλ 50 € την ημέρα το άτομο για φαγητό και λοιπά?

Επίσης μιας και το καλοκαίρι λόγω δουλειάς δεν έχω πάει παρά μια φορά στην παραλία αν και είμαι 100μ από αυτή, νομίζω θα είναι ταλαιπωρία να πέρνουμε το πλοιάριο κάθε μέρα για μισή ώρα να πάμε στο νησάκι απένατι.

Εάν  σας ενδιαφέρει επί το πλείστον  η κολύμβηση  και  παραλία στραφείτε προς  Πουκέτ.
Η Παττάγια   δεν θα έλεγα  ότι ενδεικνύεται  για αυτό.
Ποιο πολύ  για ανδροπαρέα  θα ήταν κατάλληλη .

Οι μέρες σας πολύ λίγες  για  να δείτε πολλά πράγματα  όπου και αν επιλέξετε να πάτε.
Παττάγια   για κολύμπι  μόνο στο jomtien 6 km  νότια  με  μηδαμινό κόστος μεταφοράς και χρόνου.
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος volley5

• *
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 14:41:13 μμ »
Μετά από την επιρροή από όσους μας απάντησαν και φυσικά σύσκεψη μεταξύ των 6 μας, αποφασίστηκε να περάσουμε τις διακοπές μας στην Pattaya.
Ετσι θα κάνουμε πράξη την θέληση της πλειοψηφίας μας για συνδιασμό παραλίας (όπου βρούμε ακόμα και εάν μετακινούμαστε), με τα αξιοθέατα που παρέχει η πόλη.
Θα ήθελα τα φώτα σας στην διαμονή για να κλείσουμε μόνοι μας την εκδρομή.
Βρήκα στο airbnb κάποια διαμερίσματα που είναι κάπως πιο μακρια αλλά είναι φανταστικά και σχετικά οικονομικά.
Η άποψη σας για ενοικιασή κάτι τέτοιου από άποψη απόστασης και μετακίνισης, καθώς επίσης αν είναι σύνηθες?
Ενοικιαση αυτοκινήτου ευκολία μετακίνισης παρκαρίσματος κλπ.

Σας ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 01, 2015, 19:17:09 μμ »
απο θεμα καταλλυματος αποφασιστε πρωτα αν θελετε να ειστε καπου κεντρικα και υσηχα(ναι γινεται αυτο )η καπου πιο απομακρυσμενα απο το κεντρο της πολης.
αν πας καλοκαιρι τοτε καλο θα ηταν να πας χυμα και απλα να δεις απο κοντα τα δωματια,να μαθεις την τιμη και να αποφασισεις,συνηθως τετοια εποχη δεν εχει πολυ κοσμο,και οι τιμες ειναι καλυτερες αν τις μιλησεις απο κοντα.
αν θες καπου πιο απομακρυσμενα τοτε ναι κλεισε κατι απο ιντερνετ για να μην εχεις το ψαξιμο.
γενικα η ενοικιαση δεν ειναι ακριβη αλλα προσοχη γιατι στην ταιλανδη η οδηγηδη γινεται απο τα δεξια.αν δεν εχετε προβλημα τοτε ψαξτε και παρτε ενα αυτοκινητο για τις μετακινησεις σας.οχι κεντρικα το παρκιν δεν ειναι δυσκολο,τωρα στο κεντρο θα εχετε ενα θεματακι.