0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά.Ετοιμάζουμε ενα ταξίδι στην Ταυλάνδη με την κοπέλα μου τον Αύγουστο και ο αρχικός σκοπός μας ήταν να πάμε το κλασικό Μπανγκόκ και Πουκέτ. Ψάχνοντας στο διαδύκτιο χθές το βράδυ είδαμε για μιά πόλη κοντά στην Μπανγκόκ που λέγεται Πατάγια. Ότι μπόρεσα να βρώ από πληροφορίες γενικά στο internet λένε ότι είναι κυρίως για διασκέδαση και ότι δεν έχει και πολύ καλή παραλία και ότι κάνει αλλαγές για να προσελκύσει περισσοτερα ζευγάρια. Δεν ξέρω αν κάποιος εδώ έχει πάει ποτέ αλλά τι θα λέγατε αξίζει να πάει κανείς για 2 νύχτες εκεί η να αφιερώσουμε καλύτερα τις νύχτες αυτές στο Πουκέτ? Ευχαριστώ !
Αν διαβάσεις τον πίνακα αυτόν,που σου μετέφερα και το θέμα σου , θα βρεις πολλές πληροφορίες για την πόλη της Πατάγια.Η Πατάγια δεν είναι απαγορευμένη πόλη για ζευγάρια , ούτε για οικογενειες με παιδιά.Εξαρτάται τι θέλετε να δείτε και να κάνετε στις διακοπές σας.
Υπάρχουν καλές παραλίες στην Pattaya για μπάνιο καθαρές ?Τρόπος μετακινήσεων προς παραλίες αλλά και γενικότερα στην πόλη?Νυχτερινή ζωή για ζευγάρια υπάρχει ή μόνο σεξοκατάσταση?Μήπως είναι προτιμότερο αν και ακριβότερο να πάμε Phuket?
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Έχουμε πάρει προσφορά από γραφείο σπεσιαλίστα για Ταυλάνδη η τιμές είναι :Πατταγια 5 νύχτες από 940 και Πουκέτ από 1040 6 νύχτες χωρίς πρωινό.Αναρωτιέμαι αν πάνω κάτω και δεν κάνω λάθος χρειαστεί νορμάλ 50 € την ημέρα το άτομο για φαγητό και λοιπά?Επίσης μιας και το καλοκαίρι λόγω δουλειάς δεν έχω πάει παρά μια φορά στην παραλία αν και είμαι 100μ από αυτή, νομίζω θα είναι ταλαιπωρία να πέρνουμε το πλοιάριο κάθε μέρα για μισή ώρα να πάμε στο νησάκι απένατι.