0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίταξα την προσφορά της Emirates στα 424€. Δυστυχώς έχει 24ωρη αναμονή στο Ντουμπάι και προς τις δυο κατευθύνσεις και δεν περιλαμβάνει αναχωρήσεις Σάββατο ή Κυριακή. Χάνεις πολύ χρόνο στο αεροδρόμιο. Μπορεί να μας πει κάποιος τι θα κάνουμε τόσες ώρες στο αεροδρόμιο; Γενικά δεν νομίζω να συμφέρει, εκτός αν έχεις άπειρο χρόνο.
Παράθεση από: Jomtien στις Ιουνίου 09, 2009, 22:26:42 μμΚοίταξα την προσφορά της Emirates στα 424€. Δυστυχώς έχει 24ωρη αναμονή στο Ντουμπάι και προς τις δυο κατευθύνσεις και δεν περιλαμβάνει αναχωρήσεις Σάββατο ή Κυριακή. Χάνεις πολύ χρόνο στο αεροδρόμιο. Μπορεί να μας πει κάποιος τι θα κάνουμε τόσες ώρες στο αεροδρόμιο; Γενικά δεν νομίζω να συμφέρει, εκτός αν έχεις άπειρο χρόνο.Για αυτό ακριβώς προτιμότερη είναι η Κατάρ.Μηδενική αναμονή και στο πήγαινε και στο έλα , 5αστερη εταιρία , ολοκαίνουργιος στόλος κ.α.Ίσως το Α380 να είναι το μόνο πλεονέκτημα (για όσους τους ενδιαφέρει).
Τι σας έχω?? Προσφορούλα της THAI!!!!!!!Επιτέλους η απόφαση πάρθηκε και θα βγει προσφορά για Ιούλιο και Αύγουστο!!!!Σήμερα την μαγειρεύουν και το απόγευμα θα την ανακοινώσουν!!!!Όσοι δεν έχετε πληρώσει τα αεροπορικά σας, περιμένετε λίγο ακόμη...
Πολυ καλη τιμη, τηρουμενων των αναλογιων καλυτερη και απο την emirates..
Η προσφορά βγήκε!!!!537 ευρώ!!! (365+172 φόροι)Η τιμή είναι για τα εισητήρια κατηγορίας W (δεν παίρνουν μίλια) και ισχύει για την περίοδο 20 Ιουνίου με 31 Ιουλίου. (επιβεβαιωμένα τον Ιούλιο θα ξαναβγεί η προσφορά και για την περίοδο 20 - 31 Αυγούστου)Αυτή τη στιγμή φαίνεται να υπάρχουν λίγες θέσεις, γιατί έχουν κάνει προκρατήσεις τα πρακτορεία, αλλά θα ανοίξουν σε λίγες ημέρες αρκετές ακόμη.
Η Singapore τρελλάθηκε!!!!432 ευρώ από 1/9 εως 31/12 το ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ ή για Τσιανγκ Μαι ή για Πούκετ!!!!!!!!!http://www.singaporeair.com/saa/en_UK//content/local/GR/promo_fares/fareDeals.jsp
432 ευρω δεν υπαρχουν ουτε για αστειο...Η singapore στην καλυτερη των περιπτωσεων, εχει σταση στο πηγαινε στη Σιγκαπουρη 3,5 ωρες κ 3 στο ελα...Αυτα βρηκα απο ενα "γρηγορο" ψαξιμο..