0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια ζηλευω (με την καλη εννοια) , εκλεισα νωρις,νωρις με Καταρ και πληρωσα 630 ευρωπουλα . Τελος παντων καλα μας ταξιδια
Παράθεση από: teosep στις Ιουλίου 07, 2009, 08:26:12 πμΡε παιδια ζηλευω (με την καλη εννοια) , εκλεισα νωρις,νωρις με Καταρ και πληρωσα 630 ευρωπουλα . Τελος παντων καλα μας ταξιδιαΉρθα και εγώ σε σοβαρότατο δίλλημα.Έγινε το απίστευτο και η Σίνγκαπορ έβγαλε προσφορά στα 6μηνα εισιτήρια της , 466 ευρώ(δεν ακυρώνεται) και 500 ευρώ (ακυρώνεται)!!!Έτσι είχα να διαλέξω ανάμεσα στα 466 και στα 630 της Κατάρ.Τελικά αποφάσισα Καταρ γιατι αυτά τα 130 ευρώ δεν ήταν ικανά να μου αλλάξουν γνώμη για τους εξής λόγους...1.Συνταξιδεύω με thailandgr ( με Καταρ)2.Δεν θα έβαζα μίλια στην κάρτα της Καταρ3.Δεν θα είχα 30 κιλά περιθώριο βάρους στις αποσκευές4.Το ταξίδι θα ήταν κατα 3 ώρες παραπάνω ( πτητικές)Τώρα ρισκάρω , ελπίζω να μην βγάλει άλλη προσφορά η Κατάρ και πάθω το ίδιο με σένα , φίλε Τεοσέπ...
Θα σου ήταν έυκολο να εξηγήσεις την προταση σου?Κάτι καταλαβαίνω αλλά θέλω να είμαι σίγουρος
Παράθεση από: Αρισταρχος στις Ιουλίου 09, 2009, 19:23:53 μμΘα σου ήταν έυκολο να εξηγήσεις την προταση σου?Κάτι καταλαβαίνω αλλά θέλω να είμαι σίγουροςΑπλα αν παει με αλλη εταιρια ΔΕν θα προσθεσει μιλια στην καρτα της qatar που ηδη εχει και εχει μεσα ηδη μιλια ....
Αυτό με τα πριμ που κερδίζεις αν έχεις αποκλειστικότητα σε μια εταιρεία..Καλά δεν θα ήταν να το ανοίξουμε ως θρεντ?Ποια έιναι τα κέρδη που αποκομίζεις με το να είσαι σταθερός σε μια
Δεν ξερω αν στη Καταρ εχουν αλλη πολιτικη,αλλα απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω,σε αλλες αεροπορικες εταιριες,ισχυει το εξης.Εαν κλεισετε θεση "Economy",τοτε μπαινουν στη καρτα ΤΑ ΜΙΣΑ μιλια και εαν κλεισετε "Economy Promo" (δηλαδη τις προσφορες,που ισχυουν τωρα με κοστος απο 360-460 ευρω στις διαφορες εταιριες),τοτε ΔΕΝ μπαινουν μιλια στη καρτα...
Παράθεση από: pipinomaniac στις Ιουλίου 10, 2009, 11:42:22 πμΔεν ξερω αν στη Καταρ εχουν αλλη πολιτικη,αλλα απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω,σε αλλες αεροπορικες εταιριες,ισχυει το εξης.Εαν κλεισετε θεση "Economy",τοτε μπαινουν στη καρτα ΤΑ ΜΙΣΑ μιλια και εαν κλεισετε "Economy Promo" (δηλαδη τις προσφορες,που ισχυουν τωρα με κοστος απο 360-460 ευρω στις διαφορες εταιριες),τοτε ΔΕΝ μπαινουν μιλια στη καρτα...τα μίλια είναι για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά και με μια εταιρία. και εγώ που ήθελα να μαζέψω μίλια με την thai, τώρα με τέτοιες τιμές που παίζουν δύσκολο το βλέπω να πληρώσω ξανά 880 ευρώ για να μαζέψω μίλια. Επίσης είναι για άτομα που κάνουν 10-20 ταξίδια το χρόνο. όχι για εμένα που κάνω 3-4 το χρόνο.