Αποστολέας Θέμα: Προσφορες που "τρεχουν" στο internet  (Αναγνώστηκε 322409 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELGEO2

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.19 Firefox 3.0.19
Απ: Προσφορες που "τρεχουν" στο internet
« Απάντηση #405 στις: Ιουλίου 06, 2010, 22:52:34 μμ »
αρισταρχε . ο φιλος  whitesnake  απλα εγραψε το δρομολογιο του και την αξια του εισιτηριου....απλα πραγματα ...πηγαινει με την emirates.  εσυ που διαβασες για την thai airways.. ?????
επισης πρεπει να ενημερωθεις για την emirates και μετα κανε και μια συγκριση με  thai....

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2010, 11:32:08 πμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #406 στις: Ιουλίου 06, 2010, 23:12:21 μμ »
Όρθως αναφέρεται στην Εmirates αλλά αυτό τον καθιστά off topic! Κύριε συντονισταααααααααααααά ! που θα έλεγε και ο Βέγγος!

Fixed leo www.thai.gr Team
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2010, 11:32:47 πμ από karabε »
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.10 Firefox 3.5.10
« Απάντηση #407 στις: Ιουλίου 06, 2010, 23:45:42 μμ »
αρισταρχε . ο φιλος  whitesnake  απλα εγραψε το δρομολογιο του και την αξια του εισιτηριου....απλα πραγματα ...πηγαινει με την emirates.  εσυ που διαβασες για την thai airways.. ?????
επισης πρεπει να ενημερωθεις για την emirates και μετα κανε και μια συγκριση με  thai....

Αμα δεις πάνω απο το μήνυμα του γράφει "προσφορά της thai" πρόσεξε το.. ;)

ΟΚ  Εγινε η τροποποιηση thai.gr team

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2010, 11:34:24 πμ από karabε »
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος rider6182

• **
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Υπάρχει κάποια προσφορά τώρα από κάποια εταιρία;
« Απάντηση #408 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:11:37 πμ »
Αυτές τις μέρες θα ξεκαθαρίσει αν μπορώ να φύγω αυτή ή την επόμενη εβδομάδα για κανένα μήνα.

Ξέρετε να παίζει κάποια προσφορά με οποιαδήποτε εταιρία;

Η Τάι μας παει πολύ ακριβή αυτό τον καιρό

Οι υπόλοιπες εταιρίες φτάνουν Σουβαναπούμι αργά το βράδυ και είναι δύσκολη η μετακίνηση προς βορά. Για να μείνω Μπανγκόκ θα μου είναι δυσάρεστο αλλά αν δεν γίνεται αλιώς....

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.125 Chrome 5.0.375.125
« Απάντηση #409 στις: Αυγούστου 02, 2010, 05:57:03 πμ »
ται   αυτη  τη  στιγμη  στο  παμε διακοπες  558  αναχωρησεις   12  η  14/8   επιστροφη   09/9     το  χτυπας  αμεσως  ομως  με  πιστωτικη    αμα  θες  κρατησεις  και   τετοια   δε  νομιζω  να  το   προλαβεις
still you may find a gem amongst them

• **
  • Browser:
« Απάντηση #410 στις: Αυγούστου 03, 2010, 01:12:20 πμ »
Καλά που μου το είπες, δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα τα φτηνά στην τάι αιρ. Τηλεφώνησα στον πράκτορα που βγάζω συνήθως και επειδή η επιστροφή που μου λες στις 12 και 14 είναι μακριά, με έβαλε σε λίστα αναμονής για επιστροφή. Να πάω ειμαι οκ. Θα δούμε τι θα γίνει τελικά. Μήπως να πάω και να μείνω εκεί; Πολύ  θα το ήθελα...

Συγχώνευση : Αυγούστου 03, 2010, 23:23:39 μμ
Τελικά το αγόρασα το εισητήριο το μεσημέρι. Φεύγω μεθαύριο. Να ξέρετε ότι υπάρχουν τρόποι ακόμα να βρείτε το φτηνό αν ο πράκτορας θέλει και ξέρει να ψάξει. Εννοώ με το κόλπο της λίστας αναμονής.

Ευχαριστώ τον φίλο phohm phuy που μου έδωσε την ιδέα να ψάξω για το φτηνό.

ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Σας εύχομαι γρήγορα και σε σας, στην χώρα των ονείρων μας
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 03, 2010, 23:23:39 μμ από rider6182 »

chrisanthi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #411 στις: Αυγούστου 11, 2010, 00:23:00 πμ »
Γειαααα σας!
Είμαι καινούργια στη παρέα, θα πάω ταιλάνδη τέλη Οκτώβρη για τέσσερις μήνες. Ψάχνω για εισητήριο one way, αλλά οι τιμές που παίζουν τώρα είναι 390€.. υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι πιο οικονομικό..
rider6182 μήπως μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου;;σχετικά με τη λίστα κλπ;; εγώ συνήθως κλείνω τα εισητήρια online μόνη μ αλλά αν είναι να βρω κάτι πιο οικονομικό....... ::)

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #412 στις: Αυγούστου 11, 2010, 04:00:38 πμ »
........one way  ???
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.125 Chrome 5.0.375.125
« Απάντηση #413 στις: Αυγούστου 11, 2010, 07:24:58 πμ »
Γειαααα σας!
Είμαι καινούργια στη παρέα, θα πάω ταιλάνδη τέλη Οκτώβρη για τέσσερις μήνες. Ψάχνω για εισητήριο one way, αλλά οι τιμές που παίζουν τώρα είναι 390€.. υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι πιο οικονομικό..
rider6182 μήπως μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου;;σχετικά με τη λίστα κλπ;; εγώ συνήθως κλείνω τα εισητήρια online μόνη μ αλλά αν είναι να βρω κάτι πιο οικονομικό....... ::)
  για  4  μηνες  ελπιζω  να  εχεις   σκεφτει  τι  θα  κανεις  με   το  θεμα  της  βιζας?  2+1 τουριστικη?  +  κανα  ταξιδακι  σε  διπλανη   χωρα  θα  τι  βγαλεις  ευκολα!   αλλα  μαλλον  τα  ξερεις  ηδη!   τωρα  1)  το  one  way  ειναι  ασυμφορο  (το  χω  ψαξει πολυ)  2)  θελουν πολυ "ψηστηρη"  ολες  οι  αεροπορικες  για  να  σε  αφησουν  να  πεταξεις!  αν  σου  ριξουν  πορτα  στο  σουβαρναμπουμι (μπορει  να  τους  ζητας  μετα  αποζημιωσεις  και  τα  ρεστα,  ετσι   σκεφτονται)  3)  αν  δεν  εχεις  non  immigrant  visa (παιζει,  αν  και  κατα  τη   γνωμη  μου  αν  δε  σε  παρουν  χαμπαρι  θα  περασεις)   να  σου  ριξουν  "πορτα"  στο   immigration           το  καλυτερο  ειναι,        οι  emirates, gulf, egypt  βγαζουν   ετησιο  εισητηριο    (με  αυτες  εχω  ψαχτει,  λογικα  υπαρχουν  και  αλλλες  ας με  συμπληρωσουν  οι  υπολοιποι)    στη  περιπτωση  σου  λοιπον  βγαζεις  αναχωρηση  και  επιστροφη   κατα  προσεγγιση  σε  κανα  4μηνο    και  μετα  το  αλλαζεις (οταν πλησιαζει η επιστροφη)  με  προστιμο  25-50  ευρω       με  μια   μεση  τιμη  650  σε  αυτες  τις  3  εταιριες  και  50  προστιμο    παμε  στα  700!   με  2  one  way  ηθελες  σιγουρα   800-850-900    (απο  μπαγκοκ  αθηνα  ειναι   πιο  ακριβο)     και   εισαι   και  πιο  ευελικτη     
still you may find a gem amongst them

chrisanthi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #414 στις: Αυγούστου 11, 2010, 13:19:09 μμ »
One way το σκεφτόμουν γιατί απλά δε ξέρω πότε ακριβώς θα γυρίσω.. τους 4 αυτούς μήνες, θα δουλέυω σε ένα σχολείο, θα διδάσκω Αγγλικά και μετά θα ήθελα να κάνω και κανένα ακόμα ταξιδάκι εκεί τριγύρω εξαρτάται από τη τότε οικονομική μου κατάσταση!  :P
Αυτό που λες phohm phuy ακούγεται λογικό...ας βγάλω λοιπόν εισητήριο με επιστροφή και βλέπω μελλοντικά τι θα κάνω με τη τελική ημερομηνία επιστροφής!
Γενικά πρόβλημα με τη βίζα δε νομίζω να έχω, θα βγάλω non-immigrant B-type, (αυτή μου είπαν από εκεί) κ απλά θα πρέπει στους 3 μήνες να πάω μέχρι τα σύνορα (μάλλον Λάος) για ανανέωση! Δεν ακούστηκε δύσκολη διαδικασία και λογικά θα γίνει ομαδικό ταξίδι με άλλα παιδιά από την AIESEC (το σύλλογο μέσω του οποίου βρήκα τη δουλειά-πρακτική). Πάντως, αν παω μέχρι εκεί και δε με αφήσουν να μπω στη χώρα... καλά θα φάω φρίκη.. :-\
Μέχρι τώρα έχω ταξιδέψει εντός ευρωπαικών συνόρων και ντάξει, δεν είχα κανένα πρόβλημα!!

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #415 στις: Αυγούστου 11, 2010, 14:02:05 μμ »
Chrisanthi, πρόσεξε την ημερομηνία λήξης του διαβατηρίου σου. Θα πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης πάνω από 6 μήνες.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

chrisanthi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #416 στις: Αυγούστου 11, 2010, 14:18:56 μμ »
Chrisanthi, πρόσεξε την ημερομηνία λήξης του διαβατηρίου σου. Θα πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης πάνω από 6 μήνες.
check ;)

• **
  • Browser:
« Απάντηση #417 στις: Αυγούστου 18, 2010, 19:04:23 μμ »
Γειαααα σας!

Χρυσάνθη συγγνώμη που δεν σου απάντησα πριν αλλά τώρα είμαι Ται και δεν μπαίνω συχνά διαδύκτιο. Απ' ότι βλέπεις πάντως άλλοι είναι πιο ενημερωμένοι από εμένα, κι εμένα ο phohm phuy με βοήθησε να βρω άκρη. Αν ήσουν Ηράκλειο θα μπορούσα να σου πω το όνομα του γραφείου για εισητήριο, έχει μεγάλη σημασία να έχεις καλό πράκτορα. Πάρε λοιπόν ιδέες από εδώ και βρες ένα καλό τουριστικό γραφείο, όχι απαραίτητα μεγάλο αλλα ένα που θα δεις ότι θα ενδιαφερθεί για σένα και θα την ψάξει την δουλειά.

Πάντως συμφωνώ κι εγώ ότι θα πρέπει να βγάλεις και επιστροφή έστω κι αν μετά το αλλάξεις.

Καλά σου ταξίδια

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #418 στις: Αυγούστου 18, 2010, 20:39:35 μμ »
Μολις τωρa ειδα μια προσφορα που εχει το travelplanet24  ( το μπλε κουτι που εχουμε στο φορουμ ) και εκλεισα το δικο μου εισητηριο για δεκεμεβριο ( 27/11 - 20/12 ) με 580 ευρω με thai .

Δεν χρεωνει προμηθεια

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2010, 21:01:34 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• **
  • Good things happen when you pay attention.
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #419 στις: Αυγούστου 19, 2010, 17:00:08 μμ »
Μόλις έκλεισα τα εισητηρια για τον δεκέμβριο ( 13/12 - 13/01) με την Τάϊ στα 587€....φανταζεστε τη χαρά κάνω ε?  ;D
Good things happen when you pay attention.