0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Bkkdreamer στις Απριλίου 28, 2009, 15:54:23 μμΛοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Παράθεση από: kerastes στις Απριλίου 28, 2009, 16:08:11 μμΠαράθεση από: Bkkdreamer στις Απριλίου 28, 2009, 15:54:23 μμΛοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Υπομονη και αυριο περισσοτερα. Djzan αυτα μου τα ειπανε τα γραφεια της thai δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.BKKDREAMER μην πετας τετοιες βομβες αγορι μου θα παθω τιποτα!περιμενω λεπτομερειες.Υπομονη και αυριο περισσοτερα. Djzan αυτα μου τα ειπανε τα γραφεια της thai δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.BKKDREAMER μην πετας τετοιες βομβες αγορι μου θα παθω τιποτα!περιμενω λεπτομερειες.
Λοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Παράθεση από: kerastes στις Απριλίου 28, 2009, 16:08:11 μμΠαράθεση από: Bkkdreamer στις Απριλίου 28, 2009, 15:54:23 μμΛοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Υπομονη και αυριο περισσοτερα. Djzan αυτα μου τα ειπανε τα γραφεια της thai δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.BKKDREAMER μην πετας τετοιες βομβες αγορι μου θα παθω τιποτα!περιμενω λεπτομερειες.Υπομονη και αυριο περισσοτερα.
Παράθεση από: Bkkdreamer στις Απριλίου 28, 2009, 15:54:23 μμΛοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Υπομονη και αυριο περισσοτερα. Djzan αυτα μου τα ειπανε τα γραφεια της thai δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.BKKDREAMER μην πετας τετοιες βομβες αγορι μου θα παθω τιποτα!περιμενω λεπτομερειες.
Λοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Υπομονη και αυριο περισσοτερα.
Παράθεση από: kerastes στις Απριλίου 28, 2009, 16:08:11 μμΠαράθεση από: Bkkdreamer στις Απριλίου 28, 2009, 15:54:23 μμΛοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Παράθεση από: kerastes στις Απριλίου 28, 2009, 16:08:11 μμΠαράθεση από: Bkkdreamer στις Απριλίου 28, 2009, 15:54:23 μμΛοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Υπομονη και αυριο περισσοτερα. Djzan αυτα μου τα ειπανε τα γραφεια της thai δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.BKKDREAMER μην πετας τετοιες βομβες αγορι μου θα παθω τιποτα!περιμενω λεπτομερειες.Υπομονη και αυριο περισσοτερα. Djzan αυτα μου τα ειπανε τα γραφεια της thai δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.BKKDREAMER μην πετας τετοιες βομβες αγορι μου θα παθω τιποτα!περιμενω λεπτομερειες.και γιατι δεν πηγες σε καποιο ταξιδιωτικο γραφειο??? εγω θα παω σημερα το απογευμα αν ειναι ανοιχτα, αν οχι αυριο και θα σου πω ποσο κανει.
Λοιπον ολα μεσα 22.000 μπατ με Emirates.Το κακο ειναι οτι με πιστωτικη σου προσθετει 3%
Γειά σας παιδιά!! Εγώ χθές έκλεισα για την οικογένειά μου με emirates από 19 Ιουνίου μέχρι 21 Αυγούστου 3 εισιτήρια με 1482,66 Ευρώ,δηλ.494.22 Ευρώ το ένα.Δεν ξέρω αν είναι προσφορά αλλά η Thai σου ζητούσε περίπου 850 Ευρώ το ένα,1070 Ευρώ διαφορά στα 3 εισιτήρια.Είναι η πρώτη φορά που αλλάζω εταιρία μετα από 16 χρόνια.Το μόνο πρόβλημα είναι στην επιστροφή.γιατί έχει 9.30 ώρες αναμονή.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πεί τι μπορεί κάποιος να κάνει αυτές τις 10 ώρες?
Γειά σας παιδιά!! Εγώ χθές έκλεισα για την οικογένειά μου με emirates από 19 Ιουνίου μέχρι 21 Αυγούστου 3 εισιτήρια με 1482,66 Ευρώ,δηλ.494.22 Ευρώ το ένα.