Αποστολέας Θέμα: Προσφορες που "τρεχουν" στο internet  (Αναγνώστηκε 322761 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
    • Thailand
Απ: Προσφορες που "τρεχουν" στο internet
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 02, 2009, 12:14:17 μμ »
H προσφορά της Κατάρ έχει πάρει παράταση για όσα εισιτήρια εκδωθούν εώς τέλος Μαϊου και πετάξουν εώς τέλος Ιουνίου ;)

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Browser:
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 02, 2009, 13:05:34 μμ »
Για καντε και καμμια βολτα προς ΤΗΑΙ...Βγηκαν οι νεες τιμες για καλοκαιρι και για Αυγουστο πουλαει 840 ευρω..
Ειχα κλεισει με Egypt στα 670 ευρω,αλλα το αλλαξα...
Αν πηγαινα με Egypt,επρεπε να γυρισω μια μερα νωριτερα και να φαω και τη ταλαιπωρια 7 ωρες στο πηγαινε αναμονη στο Καιρο και 6 ωρες στο ελα. (ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο στις 6 ωρες αναμονη στο γυρισμο,αντιθετα στο πηγαινε σου προσφερουν τζαμπα τουρ στις Πυραμιδες η ξενοδοχειο-ετσι τουλαχιστον ηταν περυσι)..Χωρια του οτι το φαγητο στην Egypt ειναι και χαλια...
Ε..νομιζω οτι η ΤΗΑΙ στα 840,ειδικα για Αυγουστο που ειναι γενικως τσιμπημενα τα εισιτηρια,ειναι τρελλο "Value for money"...
Να προσθεσω πως τις καλυτερες τιμες on-line,τις βγαζει το site της Cel Tours (καλυτερες και απο το site της ΤΗΑΙ)και το airshop.gr (εχει λιγοτερες επιλογες)..ουτε το airtickets.gr ουτε το 24hours.gr..

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 02, 2009, 21:04:26 μμ »
Για καντε και καμμια βολτα προς ΤΗΑΙ...Βγηκαν οι νεες τιμες για καλοκαιρι και για Αυγουστο πουλαει 840 ευρω..
Αν πηγαινα με Egypt,επρεπε να γυρισω μια μερα νωριτερα και να φαω και τη ταλαιπωρια 7 ωρες στο πηγαινε αναμονη στο Καιρο και 6 ωρες στο ελα. (ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο στις 6 ωρες αναμονη στο γυρισμο,αντιθετα στο πηγαινε σου προσφερουν τζαμπα τουρ στις Πυραμιδες η ξενοδοχειο-ετσι τουλαχιστον ηταν περυσι)..Χωρια του οτι το φαγητο στην Egypt ειναι και χαλια...
Ε..νομιζω οτι η ΤΗΑΙ στα 840,ειδικα για Αυγουστο που ειναι γενικως τσιμπημενα τα εισιτηρια,ειναι τρελλο "Value for money"...
Να προσθεσω πως τις καλυτερες τιμες on-line,τις βγαζει το site της Cel Tours (καλυτερες και απο το site της ΤΗΑΙ)και το airshop.gr (εχει λιγοτερες επιλογες)..ουτε το airtickets.gr ουτε το 24hours.gr..

Κάποιες παρατηρήσεις...

1.Όλα αυτά τα ψαχτήρια διαφόρων εταιριών τα κοιτάμε πρώτα αλλά μετά κλείνουμε μέσω της ίδιας της αεροπορικής εταιρίας,αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε την προμήθεια στον πράκτορα.

2.Οι αιγυπτιακές αερογραμμές έχουν ακόμη το τουρ στις πυραμίδες.

3.Είμαι αντίθετος προσωπικά σε όλα τα μονοπώλια,άρα και στην Thai.Φυσικά αναγνωρίζω οτι είναι η μόνη λύση ίσως για κάποιον που κατεβαίνει κάτω για μικρό χρονικό διάστημα.

4.Το cel tours για τις ίδιες ημερομηνίες βάζει καπέλο σε συγκριση με την τιμή που βρίσκεις στην Κατάρ.

Αποσυνδεδεμένος mourmoura

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 02, 2009, 21:42:26 μμ »

5/3-18/3 πήγα με cell δεν έκανε την καλύτερη τιμή που υπήρχε τότε έμαθα μετά
ετσι και αλλιώς πουλάει ΄μόνο πακέτο έτσι μου είπε και τα εισητήρια τα βγάζει μέσω "ακτίνα"(τουρ.γρ).
1800ευρα 7 διανυκτερευσεις grace land poukhet 5διανυκτερευσεις  dusit thani bangok .
next time θα τα κλέισω μόνη μου
σας έδωσα ημερμηνίες και τιμές κα΄ντε τους υπολογισμόυς σας

• **
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 03, 2009, 01:37:08 πμ »
1.Όλα αυτά τα ψαχτήρια διαφόρων εταιριών τα κοιτάμε πρώτα αλλά μετά κλείνουμε μέσω της ίδιας της αεροπορικής εταιρίας,αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε την προμήθεια στον πράκτορα.
4.Το cel tours για τις ίδιες ημερομηνίες βάζει καπέλο σε συγκριση με την τιμή που βρίσκεις στην Κατάρ.
Εκανα αναφορα στο ψαχτηρι της CEL γιατι μου εκανε εντυπωση το γεγονος,οτι εδινε καλυτερες τιμες απο το 24hours.gr και το airtickets.gr
Και οσον αφορα το "απο που" αγοραζουμε τα εισιτηρια,θα σας πω μερικα μυστικα για να ξερετε.
α)ειναι ΛΑΘΟΣ η αποψη οτι ΠΑΝΤΑ οταν αγοραζουμε απευθειας απο την αεροπορικη εταιρια,πετυχαινουμε καλυτερη τιμη.
Εξαρταται απο την εταιρια,τη περιοδο και τον πρακτορα που επιλεγουμε.
β)Οι πρακτορες αγοραζουν απο την αεροπορικη εταιρια,σε καλυτερη τιμη απο οτι εμεις.
γ)Δεν αγοραζουν ολοι οι πρακτορες το ΙΔΙΟ εισιτηριο στην ΙΔΙΑ τιμη.Οι αεροπορικες εταιριες παρεχουν καποιες εξτρα εκπτωσεις στους καλους πελατες-πρακτορες.
Υπαρχουν λοιπον περιπτωσεις που ενας πρακτορας εχει τοσο καλη εκπτωση σε καποια η καποιες αεροπορικες εταιριες,που ακομα και με τη προσθεση της δικιας του προμηθειας,παλι πουλαει φτηνοτερα απο οτι η ιδια η αεροπορικη εταιρια,απευθειας σε εμας.
Για του λογου το αληθες,το εισιτηριο που εκλεισα εγω,το πουλαγε το ψαχτηρι της CEL στα 847 ευρω,τα αλλα 2 ψαχτηρια 877 και 901 ευρω,το site της ΤΗΑΙ,οπως και τα γραφεια της στην Ελλαδα που τηλεφωνησα 891 ευρω και ο πρακτορας μου που του τηλεφωνησα αμεσως μετα,841 ευρω...50 ευρω φτηνοτερα απο τη ΤΗΑΙ..
Γι αυτο ΠΑΝΤΑ τη ψαχνουμε τη δουλεια...
Παντως για να σας πω την αληθεια,εγω  και ακριβοτερα να τα αγοραζα απο το πρακτορα μου,παλι αυτον θα επελεγα γιατι μου παρεχει την ευκολια να κλεινω εισιτηρια σε διαφορετικες ημερομηνιες,(γιατι δε ξερω ακριβως τις ημερες της αδειας μου) ,7-8 μηνες πριν το ταξιδι (ωστε να βρισκω θεσεις) ΧΩΡΙΣ να τα πληρωνω αμεσα,αλλα 20-25 μερες πριν φυγω,μετα απο 6 μηνες δηλαδη...Κατι που ΚΑΝΕΝΑ ψαχτηρι και ΚΑΜΜΙΑ αεροπορικη εταιρια δεν σου επιτρεπει,παρα απαιτει ειτε αμεση ειτε μετα απο μερικες ημερες πληρωμη...

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 03, 2009, 07:37:09 πμ »

Γι αυτο ΠΑΝΤΑ τη ψαχνουμε τη δουλεια...

Θα συμφωνησω μαζί σου στο τελευταίο σκέλος.Οι μοναδικοί λόγοι πλεόν που κάποιος πρέπει να χρησιμοποιεί πρακτορείο είναι οι εξής.

1.Το πρακτορείο δίνει την δυνατότητα να κρατησεις παραπάνω διαστημα το εισιτηριο σου,χωρίς να το εκδώσεις.
2.Ίσως σε διευκολύνει στην πληρωμή

Τώρα πάμε να διευκρινησουμε το θέμα με τις προμηθειες γιατι τα πράγματα δεν είναι ετσι όπως ήταν κάποτε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 7-2-2005
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Αριθ. Πρωτ. 1012956/625/111/Β0014
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛ.: 1017

ΘΕΜΑ: Απαλλαγή από ΦΠΑ των αμοιβών των ταξιδιωτικών πρακτορείων για υπηρεσίες έκδοσης διεθνών αεροπορικών εισιτηρίων (service fees)
Mε αφορμή ερώτημα του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) σχετικά με την αντιμετώπιση, από πλευράς ΦΠΑ, της αμοιβής των πρακτορείων ταξιδίων για την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Τα πρακτορεία ταξιδίων εκδίδουν αεροπορικά εισιτήρια για λογαριασμό των αεροπορικών εταιρειών και εισπράττουν προμήθεια από τις εταιρείες αυτές, η οποία εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων που χρεώνεται από τις αεροπορικές εταιρείες.
Η εν λόγω προμήθεια θεωρείται ως βοηθητική της μεταφοράς προσώπων υπηρεσία και απαλλάσσεται από το ΦΠΑ στην περίπτωση που αφορά διεθνή αεροπορικά εισιτήρια (από την Ελλάδα προς άλλες χώρες – εντός ή εκτός Κοινότητας και αντίστροφα), σύμφωνα με την περίπτωση ι) της παραγράφου 1 του άρθρου 27 του Κώδικα ΦΠΑ (ν. 2859/2000).

Από την ενημέρωση του ανωτέρω Συνδέσμου προκύπτει ότι οι αεροπορικές εταιρείες προβαίνουν σε τροποποίηση των όρων συνεργασίας με τα πρακτορεία ταξιδίων.
Με τους νέους όρους συνεργασίας, προβλέπεται η έκδοση των εισιτηρίων στην καθαρή αξία της μεταφοράς, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται πλέον η προμήθεια των πρακτορείων ταξιδίων.
Παράλληλα δίδεται η δυνατότητα στα μεσολαβούντα πρακτορεία, να ¨--->
1.εισπράττουν από τους ταξιδιώτες την αμοιβή τους για τη μεσολάβηση στην έκδοση εισιτηρίων (service fees).
2.Η μεταβολή στον τρόπο αμοιβής των πρακτορείων ταξιδίων δεν συνεπάγεται τροποποίηση της φύσης των υπηρεσιών που παρέχουν, δηλαδή τα πρακτορεία συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες έκδοσης, κράτησης, ανταλλαγής εισιτηρίων κ.λ.π. Κατά συνέπεια, η είσπραξη εξόδων (service fees) συνεχίζει να θεωρείται επίσης ως βοηθητική της μεταφοράς προσώπων υπηρεσία, η οποία απαλλάσσεται από το φόρο, στην περίπτωση που αφορά έκδοση εισιτηρίων για διεθνείς πτήσεις
, σύμφωνα με το άρθρο 27, παρ. 1, περίπτωση ι) του Κώδικα ΦΠΑ.

Σημειώνεται ότι η ίδια αντιμετώπιση ισχύει και για την είσπραξη εξόδων (service fees) από τις ίδιες τις αεροπορικές επιχειρήσεις, στην περίπτωση που εκδίδουν οι ίδιες τα εισιτήρια απευθείας προς τους ταξιδιώτες.
Μετά τα ανωτέρω, για την αμοιβή που εισπράττουν τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι αεροπορικές εταιρείες για τις υπηρεσίες μεσολάβησης στην έκδοση των εισιτηρίων (service fees) που προσφέρουν στους πελάτες τους, αυτονόητο είναι ότι, εκδίδουν ιδιαίτερα φορολογικά στοιχεία, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 12 και 13 του π.δ.186/1992 (ΚΒΣ) και του ν.1809/1988.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΔΑΜ ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ

Παλιά λοιπόν τα πρακτορεία έπαιρναν  10% αν ήταν μετρητα και 7% αν ήταν καρτα

Τώρα όλες οι μεγάλες αεροπορικές εταιρίες(και η Aegean) κόψανε σιγά-σιγά την προμήθεια,για αυτό βλέπουμε το λεγόμενο service fees.

Πάμε τώρα να εξηγήσω το παράδειγμα σου με την C** Tours.
Το πιο φθηνό εισητηριο οικονομικης θέσης με την Τάι απο Αύγουστο και μετά(μεχρι εκει που εχει ανοιξει το πλάνο) είναι στα 841 ευρώ.Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις στο σάιτ της εταιρίας.Τόσο ακριβώς μπούκαρες και συ.Η C** Tours βάζει καπέλο 6 ευρώ(και στην Κατάρ το ίδιο κάνει).
Το γεγονός τώρα οτι ο πράκτορας σου στο κλεισε στα 841 ενώ στο επίσημο σάιτ σου βγαινε ο επόμενος οικονομικος ναύλος στα 891 έ νομιζω οτι ξέρουμε όλοι πλέον οτι όλα αυτά ειναι σχετικά.
Εννοώ οτι άμα κάνουμε αναζήτηση 5-6 φορες μέσα σε μια ωρα,μπορούμε να βρουμε 2-3 διαφορετικες τιμές.Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν ακυρώσεις προκρατησεων κ.τ.λ.

Ελπίζω να ήμουνα κατανοητός και διαφωτιστικός.

• **
  • Browser:
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 03, 2009, 11:39:57 πμ »
Ησουνα κατανοητικος και διαφωτιστικος...
Αλλα εχω ακομα αποριες...
Επειδη οι τιμες που παρεθεσα χθες στο παραδειγμα μου,παρθηκαν σε διαστημα 2-3 λεπτων...
Για την "ιστορια" και για να ενισχυσω το προβληματισμο το δικο μου και τον δικο σας σας παραθετω τις τιμες της συγκεκριμενης πτησης που δινονται on line ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Με ταυτοχρονα ανοιγμενα 5 παραθυρα στον υπολογιστη μου και κανοντας σχεδον ταυτοχρονα refresh,παιρνω τις εξης τιμες για την ΙΔΙΑ πτηση.
THAI 892,41          CEL 849,07        24hours.gr  884,53        airtickets.gr  877,41     airshop.gr 842,41
Τι συμπερασμα να βγαλω τωρα?
Ποσες "προκρατησεις" μπορουν να αλλαξαν μεσα σε δεκατα του δευτερολεπτου?
Γι αυτο ΠΑΝΤΑ τη ψαχνουμε... ::)

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 06, 2009, 10:25:30 πμ »
Ησουνα κατανοητικος και διαφωτιστικος...
Αλλα εχω ακομα αποριες...
Επειδη οι τιμες που παρεθεσα χθες στο παραδειγμα μου,παρθηκαν σε διαστημα 2-3 λεπτων...
Για την "ιστορια" και για να ενισχυσω το προβληματισμο το δικο μου και τον δικο σας σας παραθετω τις τιμες της συγκεκριμενης πτησης που δινονται on line ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Με ταυτοχρονα ανοιγμενα 5 παραθυρα στον υπολογιστη μου και κανοντας σχεδον ταυτοχρονα refresh,παιρνω τις εξης τιμες για την ΙΔΙΑ πτηση.
THAI 892,41          CEL 849,07        24hours.gr  884,53        airtickets.gr  877,41     airshop.gr 842,41
Τι συμπερασμα να βγαλω τωρα?
Ποσες "προκρατησεις" μπορουν να αλλαξαν μεσα σε δεκατα του δευτερολεπτου?
Γι αυτο ΠΑΝΤΑ τη ψαχνουμε... ::)

Πτήση     Αναχώρηση     'Αφιξη     

Gulf Air
42
Economy    1455
19-04-2009
ATH
Athens    1850
19-04-2009
BAH
Bahrain

Gulf Air
150
Economy    2045
19-04-2009
BAH
Bahrain    0750
20-04-2009
BKK
Bangkok    
Επιστροφή
Πτήση    Αναχώρηση    'Αφιξη    

Gulf Air
159
Economy    1955
14-05-2009
BKK
Bangkok    2255
14-05-2009
BAH
Bahrain    

Gulf Air
39
Economy    0010
15-05-2009
BAH
Bahrain    0420
15-05-2009
ATH
Athens    
Τιμή Εισιτηρίων
Κατηγορία Επιβάτη    Αριθμός Εισιτηρίων    Τιμή Ανά Άτομο    Φόρος    Χρέωση Υπηρεσιών    Συνολική Τιμή
Ενήλικας    1    270 €    173.85 €         443.85 €
Συνολικά    1    270 €    173.85 €    0 €    443.85 €

www.pamediakopes.gr

Φτιάξε λίγο το μηνυμά σου ωστε να είναι ευανάγνωστο
www.thai.gr Team
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2009, 10:28:46 πμ από kerastes »
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 06, 2009, 17:12:59 μμ »
Μαλλον φιλε μου επειδη εισαι μελος εκει.εμενα με τις ιδιες ημερομηνιες μου εβγαλε 1040......
Είμαι μέλος στο Lufthansa Miles & More από το 1994 και τέτοια προσφορά δεν έχω ξαναδεί από την συγκεκριμένη εταιρεία... (κρίση βλέπεις...)

http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/gr/specials/booking?l=en&specialid=6969&nodeid=1924459#

Διαβάστε προσεκτικά τους κάτωθι όρους για να διαλέξετε τις ημερομηνίες που ισχύει η προσφορά. (πχ εγώ έβαλα 3 Μαΐου με 2 Ιουνίου και μου έβγαλε 496.08 ευρώ με φόρους!)

Conditions for this offer
Purchase by: 10.03.2009
Departure period: 06.03.2009-31.05.2009
Return period: 08.03.2009-30.06.2009
Not valid: 02.04.2009-13.04.2009
Advance Purchase Period: 2 days
Minimum stay : one Saturday night
Maximum stay : 1 month
Rebooking and refund restrictions apply
Children pay 67% of the fare, infants pay 10% of the fare

[/quote]

Αποσυνδεδεμένος rita_98

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • myspace profile
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 07, 2009, 12:34:21 μμ »
Και εμένα το pamediakopes.gr μου βγάζει πολύ καλές τιμές (450 ευρώ περίπου) για Ιούνιο, και δεν είμαι μέλος.

Βέβαια να σημειώσω ότι αυτή η τιμή δεν είναι για απευθείας πτήση αλλά με στάση, αλλά προσωπικά δεν με πειράζει αν είναι να μου έρθει τόσο φθηνότερα το εισητήριο..
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2009, 12:36:06 μμ από rita_98 »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 07, 2009, 12:41:17 μμ »
Και εμένα το pamediakopes.gr μου βγάζει πολύ καλές τιμές (450 ευρώ περίπου) για Ιούνιο, και δεν είμαι μέλος.

Βέβαια να σημειώσω ότι αυτή η τιμή δεν είναι για απευθείας πτήση αλλά με στάση, αλλά προσωπικά δεν με πειράζει αν είναι να μου έρθει τόσο φθηνότερα το εισητήριο..

Σωστά σας το βγάζει γιατί τόσο ειναι η τιμή της Gulf Air.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 07, 2009, 13:35:21 μμ »
Τσάμπα ειναι παντως, γιατι εγω πεταξα με 620 ευρω με gulf air τον Νοεμβριο!! βεβαια σαν εταιρεια ειναι για κλαμματα αλλα η τιμη δεν παιζεται!

τα 170 που γλυτωνω ειναι το ξενοδοχειο μου για 2 εβδομαδες και βαλε!

βουρ για ταυλανδη λοιπον...

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2009, 13:37:09 μμ από kerastes »

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 07, 2009, 21:14:46 μμ »
ειναι καλη εταιρεια ομως η gulf air? τα αεροπλανα της καλα ειναι? η καλυτερα να δωσω αλλα 100ευρω και να πεταξω με την qatar?

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 07, 2009, 23:08:38 μμ »
ειναι καλη εταιρεια ομως η gulf air? τα αεροπλανα της καλα ειναι? η καλυτερα να δωσω αλλα 100ευρω και να πεταξω με την qatar?

τα αεροπλανα της ειναι παλια και φαινονται τα καθισματα πολυ αβολα,λεει να ανανεωσε βεβαια, στην επιστροφη μου ειχα διανυκτερευση βαχραιν και περασα τα πανδινα περιμενα 1 ωρα να ερθει το λεωφορειο κουρασμενος πτωμα για να μας παει στο ξενοδοχειο ερχεται επιτελους μπουκαρουνε μεσα σαν τα ζωα ολοι η πακιστανοι δεν ειχε θεσεις μετα περιμενα το επομενο κανα 20 λεπτο φτανω κατα της 1230 και το βραδυ στο ξενοδοχειο, εντομεταξυ η βαλιτσα μου ητανε στο αεροδρομιο οποτε δεν ειχα ουτε οδοντοβουρτσα μαζι μου (καλα σε αυτο φταιω και γω) και τωρα 7 το πρωι πρεπει να ειμαι ετοιμος για να παω αεροδρομιο παλι...ταλαιπωρια, αμα μπορεις δωσε τα 100 παραπανω κατε με για qatar o ουτοπικος μου εχει πει τα καλυτερα εγω δεν εχω πεταξει.

βασικα αν εχεις λεφτα πηγαινε με thai απευθειας 8 ωρες και 30 εκανα 10 ωρες και 30 για την επιστροφη! αεροπλανο αδειο ενιωσα οτι ημουνα πρωτη θεση 3 σειρες δικιες μου την ξαπλαρα και τον πηρα κανα 5 ωρο...το πιο ωραιο μου μεγαλο ταξιδι...

αν παλι δεν τα εχεις (οπως εγω haha) παω και με ανεμοπτερο αρκει να φτασω!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2009, 23:26:34 μμ από kerastes »