0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για καντε και καμμια βολτα προς ΤΗΑΙ...Βγηκαν οι νεες τιμες για καλοκαιρι και για Αυγουστο πουλαει 840 ευρω..Ειχα κλεισει με Egypt στα 670 ευρω,αλλα το αλλαξα...Αν πηγαινα με Egypt,επρεπε να γυρισω μια μερα νωριτερα και να φαω και τη ταλαιπωρια 7 ωρες στο πηγαινε αναμονη στο Καιρο και 6 ωρες στο ελα. (ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο στις 6 ωρες αναμονη στο γυρισμο,αντιθετα στο πηγαινε σου προσφερουν τζαμπα τουρ στις Πυραμιδες η ξενοδοχειο-ετσι τουλαχιστον ηταν περυσι)..Χωρια του οτι το φαγητο στην Egypt ειναι και χαλια...Ε..νομιζω οτι η ΤΗΑΙ στα 840,ειδικα για Αυγουστο που ειναι γενικως τσιμπημενα τα εισιτηρια,ειναι τρελλο "Value for money"...Να προσθεσω πως τις καλυτερες τιμες on-line,τις βγαζει το site της Cel Tours (καλυτερες και απο το site της ΤΗΑΙ)και το airshop.gr (εχει λιγοτερες επιλογες)..ουτε το airtickets.gr ουτε το 24hours.gr..
1.Όλα αυτά τα ψαχτήρια διαφόρων εταιριών τα κοιτάμε πρώτα αλλά μετά κλείνουμε μέσω της ίδιας της αεροπορικής εταιρίας,αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε την προμήθεια στον πράκτορα.4.Το cel tours για τις ίδιες ημερομηνίες βάζει καπέλο σε συγκριση με την τιμή που βρίσκεις στην Κατάρ.
Γι αυτο ΠΑΝΤΑ τη ψαχνουμε τη δουλεια...
Ησουνα κατανοητικος και διαφωτιστικος...Αλλα εχω ακομα αποριες...Επειδη οι τιμες που παρεθεσα χθες στο παραδειγμα μου,παρθηκαν σε διαστημα 2-3 λεπτων...Για την "ιστορια" και για να ενισχυσω το προβληματισμο το δικο μου και τον δικο σας σας παραθετω τις τιμες της συγκεκριμενης πτησης που δινονται on line ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.Με ταυτοχρονα ανοιγμενα 5 παραθυρα στον υπολογιστη μου και κανοντας σχεδον ταυτοχρονα refresh,παιρνω τις εξης τιμες για την ΙΔΙΑ πτηση.THAI 892,41 CEL 849,07 24hours.gr 884,53 airtickets.gr 877,41 airshop.gr 842,41Τι συμπερασμα να βγαλω τωρα?Ποσες "προκρατησεις" μπορουν να αλλαξαν μεσα σε δεκατα του δευτερολεπτου?Γι αυτο ΠΑΝΤΑ τη ψαχνουμε...
Και εμένα το pamediakopes.gr μου βγάζει πολύ καλές τιμές (450 ευρώ περίπου) για Ιούνιο, και δεν είμαι μέλος. Βέβαια να σημειώσω ότι αυτή η τιμή δεν είναι για απευθείας πτήση αλλά με στάση, αλλά προσωπικά δεν με πειράζει αν είναι να μου έρθει τόσο φθηνότερα το εισητήριο..
ειναι καλη εταιρεια ομως η gulf air? τα αεροπλανα της καλα ειναι? η καλυτερα να δωσω αλλα 100ευρω και να πεταξω με την qatar?