0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: djzan στις Απριλίου 07, 2009, 21:14:46 μμειναι καλη εταιρεια ομως η gulf air? τα αεροπλανα της καλα ειναι? η καλυτερα να δωσω αλλα 100ευρω και να πεταξω με την qatar?τα αεροπλανα της ειναι παλια και φαινονται τα καθισματα πολυ αβολα,λεει να ανανεωσε βεβαια, στην επιστροφη μου ειχα διανυκτερευση βαχραιν και περασα τα πανδινα περιμενα 1 ωρα να ερθει το λεωφορειο κουρασμενος πτωμα για να μας παει στο ξενοδοχειο ερχεται επιτελους μπουκαρουνε μεσα σαν τα ζωα ολοι η πακιστανοι δεν ειχε θεσεις μετα περιμενα το επομενο κανα 20 λεπτο φτανω κατα της 1230 και το βραδυ στο ξενοδοχειο, εντομεταξυ η βαλιτσα μου ητανε στο αεροδρομιο οποτε δεν ειχα ουτε οδοντοβουρτσα μαζι μου (καλα σε αυτο φταιω και γω) και τωρα 7 το πρωι πρεπει να ειμαι ετοιμος για να παω αεροδρομιο παλι...ταλαιπωρια, αμα μπορεις δωσε τα 100 παραπανω κατε με για qatar o ουτοπικος μου εχει πει τα καλυτερα εγω δεν εχω πεταξει.
ειναι καλη εταιρεια ομως η gulf air? τα αεροπλανα της καλα ειναι? η καλυτερα να δωσω αλλα 100ευρω και να πεταξω με την qatar?
Προσπαθώ να συνδεθώ με το σάιτ της Cel www.cel.gr και η online προστασία του avast antivirus μου βγάζει το μήνυμα η σύνδεση με την κακόβουλη σελίδα μπλοκαρίστηκε, γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα; (Το συγκεκριμένο antivirus το έχω πάνω από τρία χρόνια και είναι αρκετά αξιόπιστο)
νεα προσφορα απο την thai airways.573 για bangkok απο 1η μαιου μεχρι 30 ιουνιου!"Offer is valid for tickets issued from 01st April 09 until 20th May 09 for departures out of Athens from 01st May 09 until 30th June 09 and for limited number of seats."
νεα προσφορα απο την thai airways.573 για bangkok απο 1η μαιου μεχρι 30 ιουνιου!"Offer is valid for tickets issued from 01st April 09 until 20th May 09 for departures out of Athens from 01st May 09 until 30th June 09 and for limited number of seats."βεβαια δεν ειναι και η καλυτερη προσφορα που θα μπορουσαν να κανουν, αλλα το καλο ειναι οτι πας απευθειας!!! επισης δεν μπορω να βρω ενα δρομολογιο ωστε να κατσω ακριβως 2βδομαδες (14μερες) γιατι θελω ξανα να μεινω στο pattaya bay resort και στις 7 μερες η μια ειναι δωρεαν.
Παράθεση από: djzan στις Απριλίου 23, 2009, 11:57:30 πμνεα προσφορα απο την thai airways.573 για bangkok απο 1η μαιου μεχρι 30 ιουνιου!"Offer is valid for tickets issued from 01st April 09 until 20th May 09 for departures out of Athens from 01st May 09 until 30th June 09 and for limited number of seats."βεβαια δεν ειναι και η καλυτερη προσφορα που θα μπορουσαν να κανουν, αλλα το καλο ειναι οτι πας απευθειας!!! επισης δεν μπορω να βρω ενα δρομολογιο ωστε να κατσω ακριβως 2βδομαδες (14μερες) γιατι θελω ξανα να μεινω στο pattaya bay resort και στις 7 μερες η μια ειναι δωρεαν.Εγω γιατι δεν μπορω να δω αυτην την τιμη (573) βαζω για μαϊο βαζω για ιουνιου και ολο στο 750 κυμαινεται ο ναυλος! τα πηρανε ολα η κανω καπιο λαθος...
Παράθεση από: kerastes στις Απριλίου 23, 2009, 20:57:34 μμΠαράθεση από: djzan στις Απριλίου 23, 2009, 11:57:30 πμνεα προσφορα απο την thai airways.573 για bangkok απο 1η μαιου μεχρι 30 ιουνιου!"Offer is valid for tickets issued from 01st April 09 until 20th May 09 for departures out of Athens from 01st May 09 until 30th June 09 and for limited number of seats."βεβαια δεν ειναι και η καλυτερη προσφορα που θα μπορουσαν να κανουν, αλλα το καλο ειναι οτι πας απευθειας!!! επισης δεν μπορω να βρω ενα δρομολογιο ωστε να κατσω ακριβως 2βδομαδες (14μερες) γιατι θελω ξανα να μεινω στο pattaya bay resort και στις 7 μερες η μια ειναι δωρεαν.Εγω γιατι δεν μπορω να δω αυτην την τιμη (573) βαζω για μαϊο βαζω για ιουνιου και ολο στο 750 κυμαινεται ο ναυλος! τα πηρανε ολα η κανω καπιο λαθος...πηγαινε σ'ενα ταξιδιωτικο γραφειο και πες τους για την προσφορα. εγω τον φεβρουαριο που πηγα με την τοτε προσφορα (470) ετσι εκανα. βεβαια οι κλεφτες στο γραφειο μου πηραν και 50ευρω...
Λοιπον ακουστε τι βρηκα.Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδασου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρταςστα 420.Υπομονη και αυριο περισσοτερα.