Αποστολέας Θέμα: Προσφορες που "τρεχουν" στο internet  (Αναγνώστηκε 322743 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trelamenos

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Οταν ο Θεος ειχε κεφια δημιούργησε την Ταυλανδη
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7
Απ: Προσφορες που "τρεχουν" στο internet
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 07, 2009, 23:23:36 μμ »
ειναι καλη εταιρεια ομως η gulf air? τα αεροπλανα της καλα ειναι? η καλυτερα να δωσω αλλα 100ευρω και να πεταξω με την qatar?

τα αεροπλανα της ειναι παλια και φαινονται τα καθισματα πολυ αβολα,λεει να ανανεωσε βεβαια, στην επιστροφη μου ειχα διανυκτερευση βαχραιν και περασα τα πανδινα περιμενα 1 ωρα να ερθει το λεωφορειο κουρασμενος πτωμα για να μας παει στο ξενοδοχειο ερχεται επιτελους μπουκαρουνε μεσα σαν τα ζωα ολοι η πακιστανοι δεν ειχε θεσεις μετα περιμενα το επομενο κανα 20 λεπτο φτανω κατα της 1230 και το βραδυ στο ξενοδοχειο, εντομεταξυ η βαλιτσα μου ητανε στο αεροδρομιο οποτε δεν ειχα ουτε οδοντοβουρτσα μαζι μου (καλα σε αυτο φταιω και γω) και τωρα 7 το πρωι πρεπει να ειμαι ετοιμος για να παω αεροδρομιο παλι...ταλαιπωρια, αμα μπορεις δωσε τα 100 παραπανω κατε με για qatar o ουτοπικος μου εχει πει τα καλυτερα εγω δεν εχω πεταξει.
Qatar και παλυ  Qatar   και εγω πηγα με Qatar και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις ασε που μπορει να πετυχεις στο ελα 1 ωρα αναμωνη για την εδω πτηση . και παντα σχεδον καθολου καθηστερηση ενω με την αλλη εχω ακουσει πολλα αρνητικα σχολια απο πολλους οσον αφορα τα ξενοδοχεια αλλα και καθηστερησεις στις πτησεις
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2009, 23:24:28 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
    • Thailand
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 07, 2009, 23:31:54 μμ »
ειναι καλη εταιρεια ομως η gulf air? τα αεροπλανα της καλα ειναι? η καλυτερα να δωσω αλλα 100ευρω και να πεταξω με την qatar?

Θα τα έδινα,προσωπικά...

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 08, 2009, 01:16:39 πμ »
Ταξίδεψα με την Γκάλφ αιρ πέρυσι το Οκτώβριο/Νοέμβριο.Το ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε η Γκάλφ κατά την επάνοδο, δεν θυμάμαι πως λεγόταν , ήταν πολύ καλό. Κατ' αρχήν δεν πληρώσαμε έξοδα βίζας για την νυχτερινή παραμονή μας στο Μπαχρέιν, δεύτερον ο βραδυνός μπουφές όπου προσκληθήκαμε (δωρεάν) ήταν πλούσιος και  χορταστικός, τρίτον το δωμάτιο καλό, άνετο. Και φυσικά μας πήγαν και μας έφεραν με δικό τους πούλμαν στο αεροδρόμιο. Δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε καν συνάλλαγμα. Επίσης το θεωρησα κέρδος ότι το ταξίδι Αθήνα  Μπανγκόκ  Αθήνα ήταν με ένα διάλειμμα ξεκουραστικό για μένα, ιδίως της επιστροφής, και ακόμη ότι είχα τη δυνατότητα να κάνω μια μεγάλη βόλτα στην ανατολίτικη αγορά του Μπαχρέιν που μου θύμισε την παιδική μου ηλικία, διότι σε πολλά μοιάζουν οι κοινωνίες μας αλλά με κάποια καθυστέρηση. Εχει πολλά καφενεία, με αντρικό πληθυσμό, οι γυναίκες κυκλοφορούν είτε με συνοδεία κυρίου είτε πολλές μαζί, και με φερετζέ και σκούρα ενδύματα απλωτά. Οι κύριοι φορούν όλοι λευκές κελεμπίες, λόγω ζέστης ελαφρές.  Το πρωί που σηκώθηκα νωρίς, και έκανα άλλη μια βόλτα περιμένοντας να πάει 8 για να ξεκινήσουμε για το αεροδρόμιο, ο ήλιος ήταν ήδη ψηλά, σαν να ήταν 10-11 η ώρα σε ανοιξιάτικη έως καλοκαιρινή Αθήνα. Εβλεπες όμως αχνά και το μισοφέγγαρο.

Αποσυνδεδεμένος petroso

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 09, 2009, 03:38:31 πμ »
Προσπαθώ να συνδεθώ με το σάιτ της Cel www.cel.gr και η online προστασία του avast antivirus μου βγάζει το μήνυμα η σύνδεση με την κακόβουλη σελίδα μπλοκαρίστηκε, γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα; (Το συγκεκριμένο antivirus το έχω πάνω από τρία χρόνια και είναι αρκετά αξιόπιστο)

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 09, 2009, 08:52:17 πμ »
Προσπαθώ να συνδεθώ με το σάιτ της Cel www.cel.gr και η online προστασία του avast antivirus μου βγάζει το μήνυμα η σύνδεση με την κακόβουλη σελίδα μπλοκαρίστηκε, γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα; (Το συγκεκριμένο antivirus το έχω πάνω από τρία χρόνια και είναι αρκετά αξιόπιστο)

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα.Απενεργοποίησε το και θα μπεις.
Μπήκα από άλλον υπολογιστή με Eset antivirus και μου άνοιξε κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #65 στις: Απριλίου 23, 2009, 11:57:30 πμ »
νεα προσφορα απο την thai airways.
573 για bangkok απο 1η μαιου μεχρι 30 ιουνιου!

"Offer is valid for tickets issued from 01st April 09 until 20th May 09 for departures out of Athens from 01st May 09 until 30th June 09 and for limited number of seats."

βεβαια δεν ειναι και η καλυτερη προσφορα που θα μπορουσαν να κανουν, αλλα το καλο ειναι οτι πας απευθειας!!! :) επισης δεν μπορω να βρω ενα δρομολογιο ωστε να κατσω ακριβως 2βδομαδες (14μερες) γιατι θελω ξανα να μεινω στο pattaya bay resort και στις 7 μερες η μια ειναι δωρεαν.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 23, 2009, 12:19:10 μμ »

"Offer is valid for tickets issued from 01st April 09 until 20th May 09 for departures out of Athens from 01st May 09 until 30th June 09 and for limited number of seats."

Nα σημειώσω οτι η περίοδος έκδοσης λήγει στις 20 Μαϊου.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2009, 12:21:21 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 23, 2009, 20:57:34 μμ »

βεβαια δεν ειναι και η καλυτερη προσφορα που θα μπορουσαν να κανουν, αλλα το καλο ειναι οτι πας απευθειας!!! :) επισης δεν μπορω να βρω ενα δρομολογιο ωστε να κατσω ακριβως 2βδομαδες (14μερες) γιατι θελω ξανα να μεινω στο pattaya bay resort και στις 7 μερες η μια ειναι δωρεαν.

Εγω γιατι δεν μπορω να δω αυτην την τιμη (573) βαζω για μαϊο βαζω για ιουνιου και ολο στο 750 κυμαινεται ο ναυλος! τα πηρανε ολα η κανω καπιο λαθος...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2009, 21:00:39 μμ από kerastes »
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.53 Chrome 1.0.154.53
« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 23, 2009, 21:34:52 μμ »
Το κακό είναι ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου από την Thai, για το καλοκαίρι δεν έχουν προγραμματίσει άλλες προσφορές. Η διοίκηση από την Μπανγκόκ έχει προγραμματίσει προσφορές (μέχρι στιγμής) για τον επόμενο Οκτώβριο.

Ελπίζω να αλλάξουν προγραμματισμό...
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 23, 2009, 22:56:02 μμ »

Εγω γιατι δεν μπορω να δω αυτην την τιμη (573) βαζω για μαϊο βαζω για ιουνιου και ολο στο 750 κυμαινεται ο ναυλος! τα πηρανε ολα η κανω καπιο λαθος...

πηγαινε σ'ενα ταξιδιωτικο γραφειο και πες τους για την προσφορα. εγω τον φεβρουαριο που πηγα με την τοτε προσφορα (470) ετσι εκανα. βεβαια οι κλεφτες στο γραφειο μου πηραν και 50ευρω...

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #70 στις: Απριλίου 23, 2009, 22:59:00 μμ »

πηγαινε σ'ενα ταξιδιωτικο γραφειο και πες τους για την προσφορα. εγω τον φεβρουαριο που πηγα με την τοτε προσφορα (470) ετσι εκανα. βεβαια οι κλεφτες στο γραφειο μου πηραν και 50ευρω...

ε να μην βγαλει και κατι το γραφειο...βοηθατε αλληλους λολ

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #71 στις: Απριλίου 28, 2009, 13:58:14 μμ »

Η τιμη αυτη (573) ειναι χωρις κατι φορους απο οτι ενημερωθηκα απο την εταιρεια, οποτε παμε στα 615 τελικη τιμη και εφοσον εχει διαθεσιμοτητα, εκλεισα 21 μαιου με 4 ιουνιου επιστροφη και ειμαι λιστα αναμονης για την επιστροφη .
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2009, 14:06:38 μμ από kerastes »

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Απριλίου 28, 2009, 15:16:22 μμ »
αποκλειετε γιατι το γραφει κατω στα promotions:

-All airport taxes & surcharges are  included.

οπως και στην προσφορα του φεβρουαριου. 470 εγραφε και τοσα πληρωσα.

Αποσυνδεδεμένος Bkkdreamer

• **
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 28, 2009, 15:54:23 μμ »
Λοιπον ακουστε τι βρηκα.
Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδα
σου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρτας
στα 420.
Υπομονη και αυριο περισσοτερα.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 28, 2009, 16:08:11 μμ »
Λοιπον ακουστε τι βρηκα.
Πρακτορειο στο Μπανγκοκ οπου εαν τους παρεις τηλεφωνο απο Ελλαδα
σου βγαζουν e ticket με τη χρεωση της πιστωτικης σου καρτας
στα 420.
Υπομονη και αυριο περισσοτερα.

Djzan αυτα μου τα ειπανε τα γραφεια της thai δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.

BKKDREAMER μην πετας τετοιες βομβες αγορι μου θα παθω τιποτα!

περιμενω λεπτομερειες.