Αποστολέας Θέμα: Ξενάγηση Μπανγκόκ  (Αναγνώστηκε 5816 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος manmor

• *
  • Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 47.0.2526.106 Chrome 47.0.2526.106
Ξενάγηση Μπανγκόκ
« στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 00:39:25 πμ »
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη όσον αφορά την ξενάγηση στην Μπανγκόκ. Ο λόγος που το κάνω είναι για να βοηθήσω τους όσους σκέφτονται να πάνε και θέλουν να δούνε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο. Καταρχήν έκανα αυτό το ταξίδι με την γυναίκα μου χωρίς την μεσολάβηση κάποιου ταξιδιωτικού γραφείου. Αντλώντας πληροφορίες από αυτό το φόρουμ αλλά και από φίλους που έχουν πάει κατέληξα να κάνω αυτό το ταξίδι αφιερώνοντας 2 μέρες στην Μπανγκόκ 4 βόρεια και 4 στο νότο της χώρας. Το έκανα αυτό γιατί στην πλειοψηφία είχα πληροφορίες που έλεγαν ότι η Μπανγκόκ δεν αξίζει, είναι βρώμικη, είναι γεμάτοι απατεώνες που προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν κ.α. με αποτέλεσμα να σκέφτομαι να μην μείνω και καθόλου αλλά λόγο ότι θα προσγειωνόταν εκεί το αεροπλάνο το θεώρησα αμαρτία να μην δω την πόλη. Οπότε άρχισα να ψάχνω τη πρέπει να δω εκεί στις 2 μέρες που θα μείνω. Βρήκα αρκετές πληροφορίες αλλά ταυτόχρονα έψαχνα κάποιων να μου κάνει ξενάγηση μιας και δεν είχα πολύ χρόνο έτσι ώστε να τον σπαταλήσω ψάχνοντας. Μέσα από το φόρουμ βρήκα το μέλος  dimitrisdtc . Ο Δημήτρης για τον οποίο είχα επιφυλάξεις(πως να μην έχω για έναν άγνωστο σε ένα άγνωστο μέρος), είναι μόνιμος κάτοικος Μπανγκόκ και προσφέρθηκε να μας βοηθήσει. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι γύρισα την πόλη ξένοιαστα, είδα πολλά πράγματα έφαγα και ήπια σε διαφορά μέρη έμπαινα σε ταξί  ξέροντας ότι δεν θα με κάνουν γύρες και απλά μετάνιωσα που έκατσα τόσο λίγο. Με τον Δημήτρη έδωσα ραντεβού και στο μέλλον. Μακάρι να ξανάπαω, σίγουρα θα το επιδιώξω και μακάρι σε κάθε ταξίδι να έβρισκα ένα άτομο σαν τον Δημήτρη.

Αποσυνδεδεμένος teo

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 47.0.2526.106 Chrome 47.0.2526.106
Απ: Ξενάγηση Μπανγκόκ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 23:30:51 μμ »
καλησπερα  να συμπληρωσω κ εγω για τον δημητρη (dimitrisdtc)  σε ενα απο τα πρωτα μου ταξιδια στην ταυλανδη τον ειχα γνωρισει  ειναι ενα πολυ αξιολογο ατομο, ειχα παει απο το γραφειο που εργαζοταν, δεν με ξεναγησε αλλα μου εδωσε πολλες κ χρησιμες πληροφοριες κ με βοηθησε να γνωρισω την μπανκονγ κ τον ευχαριστω για αυτο

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Android 4.4.4 Android 4.4.4
  • Browser:
  • Chrome 47.0.2526.83 Chrome 47.0.2526.83
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 16:14:41 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά

Αποσυνδεδεμένος kougis

• *
  • iOS 9.2 iOS 9.2
  • Browser:
  • Safari 9.0 Safari 9.0
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 01:36:36 πμ »
Ψά
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά
Dimitrisdtc σου έχω έχω στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος prophil

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 69.0.3497.100 Chrome 69.0.3497.100
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2018, 14:26:10 μμ »
ΨάDimitrisdtc σου έχω έχω στείλει pm.

Δημήτρη καλημέρα,
Αύριο 30/9, πετάω από Αθήνα για Μπανγκόκ για επαγγελματικούς λόγους.
Θα μείνω μέχρι και τις 5/10 και θέλω να συνδυάσω την δουλειά με τον τουρισμό.
Τι θα μου πρότεινες?

Σε ευχαριστώ
Φίλιππος

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.75 Chrome 86.0.4240.75
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 14, 2020, 11:58:24 πμ »
Το Grand Palace είναι ένα συγκρότημα κτιρίων στην καρδιά της Bangkok  Thailand.
Το παλάτι αποτελεί από το 1782 την επίσημη κατοικία των Βασιλέων του Siam (και αργότερα της Thailand) ενώ ο βασιλιάς, η αυλή του και η βασιλική του κυβέρνηση το ειχαν σαν τόπο διαμονής έως το 1925.
Ο βασιλιάς Bhumibol Adulyadej (Rama IX), κατοικούσε η Βασιλική Βίλα Chitralada και ο διάδοχός του Βασιλιάς Vajiralongkorn (Rama X) στο Amphorn Sathan Residential Hall, και οι δύο στο Dusit Palace, με το Grand Palace να εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για επίσημες εκδηλώσεις.
Αρκετές Βασιλικές τελετές και Κρατικές λειτουργίες πραγματοποιούνται μέσα στα τείχη του παλατιού κάθε χρόνο ενώ το παλάτι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στην Ταϊλάνδη.

Δική μου παρατήρηση είναι όταν πάτε να έχετε αγοράσει ένα από τα Καλοκαιρινά λεπτού υφάσματος μακριά παντελόνια γιατί απαγορεύετε για λόγους καθαρά σεβασμού του Χώρου η προσέλευση με hot shorts και οι γυναίκες με ξώπλατα κλπ.
Δεν είναι θέμα «τσαμπουκά» των Thais κατά των τουριστών όπως ορισμένοι παρεξηγούνται και μουρμουράνε κατά την προσέλευση και στο τέλος μένουν με το στόμα ανοικτό από την όντως πανοραμική πραγματικότητα.
Στην αρχή που πήγαινα είχα πετύχει μουρμούρες δυσανασχέτησης  κλπ τουριστών για αυτούς τους «περιορισμούς» αλλά με καλή θέληση όλα διευθετούνται όπως παράδειγμα είχα εξηγήσει σε Γερμανούς και Βρετανούς όταν πηγαίνετε επισκέψεις επίσημες στα σπίτια φίλων σας τότε πηγαίνετε με σορτς και hot shorts οι γυναίκες με τα βυζιά τους τα 2/3 εξω;
Όχι αλλά φοράτε τα «πολλή καλά σας ρούχα» μην σας υποτιμήσουν οι φίλοι σας.
To κατάλαβαν και τελικά από τις μουρμούρες δυσανασχέτησης έχουν «κατεβάσει» και αλλα Virtual 3D και «παίζουν» στις LCD οθόνες σπίτια τους όταν έχουν προσκεκλημένους φίλους τους.
Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω γιατί τα ίδια έκανα μέχρι το 2015 που πήγα τελευταία φορά γιατί μετα «χώθηκα» σε δουλειά φίλου και μάλιστα πήγαινα περπατώντας από το Siam Paragon με τα πόδια μέσω Khaosan και μάλιστα έκανα και παρεκκλίσεις δεξιά και αριστερά «χωνόμουνα» σε παράδρομους στις γειτονιές με φοβερή ζέστη και με σορτς.
Τα ίδια και στην υπόκρουση του Thai National Anthem στα metro etc χρειάζεται να τους εξηγήσεις τα απλά πράγματα στους δυτικούς γιατί εχει σκ…. το τσερβέλο τους.
Όταν τον ακούτε και δεν ξέρετε τι «μουσική» είναι αλλά βλέπετε τους πολίτες γύρω σας να σηκώνονται όταν κάθονται σε σταθμούς και όταν περπατάνε να σταματάνε απλά να κάνετε και εσείς τα ιδια διότι είναι θέμα σεβασμού πρωτίστως προς τους συνανθρώπους σας που είναι γύρω σας ότι τιμάτε με την παρουσία σας την Χώρα τους.
Τα δεν ξέρω δεν είδα και ….δεν άκουσα δεν σας τιμάει εσάς τους ίδιους πρωτίστως γιατί υποτιμάτε πρωτίστως τον εαυτό σας και δεν θα σας πουν τίποτα κανένας από τους Thais αλλά θα γελάσουν και θα σας λένε off the record καραμήτρο,βλαχαντερό.
Ο άλλος δυτικός σε άλλο προηγούμενο post μου μέσα σε τεράστιο σταθμό ήταν στην Wuhan China και παραλείπω αυτήν την εποχή σχετικός θα ηταν «δημοσιογράφος» κλπ αλλά άκουγε μια «μουσική» στον σταθμό και βλέπει τους παρισταμένους πολίτες να σηκώνονται και οσοι βαδίζουν να σταματάνε και……..γέλαγε το «μπάζο»……..
Προσωπικά για να μην παρεξηγηθώ……όταν ακούω τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο με πιάνει φαγούρα στον «γκιώνη» μου (γιατι ξέρω ορισμένα πράγματα που λογικό είναι να μην έχετε ιδέα το «δούλεμα» που πέφτει…..) αλλά και «παρακάτω»……όμως τους ξένους όταν είμαι στην Χώρα τους τιμώ και τους σέβομαι (άλλων ηπείρων γιατί E.U Κρατών “φαγούρα» με πιάνει…..)

Η διαχρονικότητα της Thailand σε όλο της το μεγαλείο!
The Grand Palace Bangkok, Thailand

https://www.p4panorama.com/panos/grand-palace-thailand-360-virtual-reality-tour/

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie