0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιτεσ υπαρχουν,τζατζικι πρεπει να ξερησ να φτιαχνησ υπαρχουν ολα τα υλικα,γυρο αγοραζησ πακετα 50ακιλα κοτοπ./χηρινο,αλλα πρεπει να ξερησ να το μαριναρησ να το περνασ,να το ψυνησ,να το κοβησ.Ανταγωνισμοσ τεραστιοσ ,κερδοσ μικρο.ΜΕΡΑ ΘΑΡΘΗΣ ΝΥΚΤΑ ΘΑ ΦΥΓΗΣ....Υ.Σ Στο πατονγκ πωλειται το γεια του γιωργου,πολλυ καλο ποστο ,εφερε ελληνα για την δουλεια του γυρου ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΕΙΑ,εχει και τουρκο αετο στην δουλεια,στην ΧΑΙ ΣΕΖΟΝ κατι γινετε ,στην ΛΟΟΥ μπερδεκουλα.Και ειναι περι τα 15+- χρονια εδω.ο ΓΙΩΡΓΟΣ...Εχουν γεμιση σουβλατζιδικα,ποσα πεια να δουλεψουν.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ..Σουβλακι 80-100 μπατ ,πιατο φαι ταιλ.50 μπατ....ΤΕΛΟΣ...
Παίδες πρώτα απο ολα απο καρδιάς Καλή Επιτυχία σε οποιον επιχειρηματικά δραστηριοποιείτε στην Thailand αν και στα κρεατικά-πουλερικά ¨ειμαι τσακωμένος¨εδώ και αρκετά χρόνια.Απλά κάνω παρέμβαση διότι στην Doha γνωρίστηκα με Ελληνα παντρεμένοςμε Ταιλανδέζα στονChaing Mai που εχει εστιατόριο και μου ειπε οτι ειναι βαρύτατο το πρόστιμο (αν θυμάμαι καλά στα 200.000 bahts) της παράνομης εργασίας και απο το Υπουργείο οι υπάλληλοι περιπολούν με Αστυνομικούς και μάλιστα με camera για να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία της παράνομης εργασίας.Για τα υπόλοιπα προσωπικά αν δεν φάω καυτερά στην Thailand που να με ¨λούσει¨ιδρώτας και papaya salad οπως κάνω και Ελλάδα ¨δεν μου κάθετε¨καλά το φαγητό που μάλιστα πρίν απο μιαμισυ εβδομάδα που ημουν Bangkok την papaya salad ¨την γνώρισα" σε μία καλή παρέα Δανών και ξετρελλάθηκαν τις ετρωγαν ειδικά οι κοπέλες διπλή μερίδα.Για Pattaya πήγα μια βόλτα με το λεοφωρείο απο την Bangkok που το πήρα απο το Ekamai με τιμή εισητηρίου στα 115 baht διάρκεια 2 ωρες και δέκα λεπτά εκατσα τρείς ωρες και επέστρεψα Bangkok γιατί δεν μου αρεσε οπως και της παρέας μου.Kuala Lumpur που ειμαι τώρα ωραία ειναι και η Malaysians cousine οπως και η Chinese και ιδιαίτερα η Japanese cousine με τον βραστό σολωμό που τον βράζεις στο τραπέζι και τον "σβήνεις" τσιγαρίζεις σε διάφορα ειδη Japan sause ....αλλά την Thai cousine "την εχω κορυφή"Ειναι αυτό που λέμε ¨αλλη γεύση" και σε τσιτάρει.