Αποστολέας Θέμα: dara thai restaurant  (Αναγνώστηκε 7162 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 44.0 Firefox 44.0
dara thai restaurant
« στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 22:28:46 μμ »
καινουριο μαγαζι με ταιλανδεζικη κουζινα.Απέχει μόλις 100m από το Metro του Αγίου Δημητρίου Πίσω από το Metro Mall

στον παρακατω συνδεσμο θα βρειτε κουπονι 14 ευρω για 2 ατομα καθως και περισσοτερες πληροφοριες για αυτο.

για αυτους που ξερουν την κοπελα απο το κοντινο μασατζιδικο την φωτεινη ,ειναι η ιδια που το ανοιξε απο οτι ξερω.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 44.0 Firefox 44.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: dara thai restaurant
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 18:56:52 μμ »
Προσφορά για Ταυλανδέζικη Κουζίνα στην Αθήνα

€13.90 από €25 για Menu 2 ατόμων σε Ταυλανδέζικη κουζίνα στο Dara Thai Restaurant

http://deals.exodos24.com/deals.php?id=242
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 45.0 Firefox 45.0
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 03, 2016, 23:02:53 μμ »
καλησπερα πηγα απο το εν λογω μαγαζι για να δοκιμασω την κουζινα πριν το πασχα.παρασκευη,σαββατο και κυριακη εχει μπουφε 14 ευρω το ατομο τρως οσο θες.οχι μεγαλος μπουφες αλλα αρκετα φαγητα για να χορτασεις.και ο μπουφες δεν ειναι ιδιος,αλλαζει καθημερινα.
απο γευσεις γνησιες αυθεντικες ταιλανδεζικες.παρα πολυ καλο φαγητο που σου θυμιζουν την αγαπημενη μας χωρα.
δεν εχετε παρα να πατε και να δοκιμασατε.
να ευχαριστησω την φωτεινη και για την μικρη αναστατωση καθως θελαμε να φαμε ροτι ,κατι που με χαρα μας εφτιαξε και ηταν και πολυ ωραια.
εκτος απο την μαρινα στον πειραια ,αλλο ενα πολυ καλο μαγαζι ανοιξε στον αγ.δημητριο.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 50.2.2661.78 Chrome 50.2.2661.78
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 01, 2016, 23:52:54 μμ »
καλησπερα και απο εμενα....εχω λιγη ωρα που γυρισα απο το dara......Πηγα με την γυναικα μου να το επισκεφτουμε και να το δοκιμασουμε....
Μειναμε παρα πολυ ευχαριστημενοι....το μαγαζι πολυ κοντα στον σταθμο "Αγιος Δημητριος"....Συμπαθητικο μαγαζι...
τα παιδια που δουλευουν εκει παρα πολυ εξυπηρετικα και χαμογελαστα
απο θεμα φαγητου.....εγω πηρα μια σουπα με κοτα με διαφορα λαχανικα,lemongrass και γαλα καρυδας(τομ κα και)....η γυναικα μου πηρε τομ γιαμ κουνγκ και γιαμ νουα γιανγκ(βοδινο ψημενο με διαφορα καυτερα).....2 singha...ρυζι....και Ροτι με μπανανα....και 2 νερα

με μια λεξη.........ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!μου θυμισε γνησια ταυλανδικη κουζινα.....Μπραβο σας παιδια...θα σας επισκεφτω συντομως

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 50.2.2661.78 Chrome 50.2.2661.78
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 05, 2016, 12:01:03 μμ »
Μετα την 1η μου επισκεψη στο dara thai restaurant(πριν 4 μερες απ'την οποια εμεινα πολυ ευχαριστημενος και απο το service και απο την ποιοτητα φαγητου),χτες το ξαναεπισκεφτηκα αυτη την φορα με φιλους.....Χτες(Σαββατο) αλλα και σημερα(Κυριακη),το Dara εχει μπουφε...με 14 ευρω μπορεις να φας απο τον μπουφε οτι θελεις και οσο θελεις(μεσα στην τιμη ειναι και το νερο και αναψυκτικα)....Βεβαια,δεν ειναι υποχρεωτικο να φας απ'τον μπουφε...μπορεις να παραγγειλεις και απ'τον καΤαλογο....
Στο μπουφε ειχε ρυζι(και τηγανιτο και στον ατμο),κρακερακια γαριδας,τηγ.κοτοπουλο,λαχανικα με νουντλσ,spring rolls,μια σουπα καυτερη με καρυ,Ροτι με μπανανα(γλυκο) και αλλα 3-4 φαγητα που δεν τα θυμαμαι........και φυσικα τις 4-5 σαλτσες(για να συνοδευσεις το πιατο σου)
Για μια ακομα φορα το dara με αφησε απολυτα ικανοποιημενο(αλλα και τους φιλους που ηταν μαζι μου).....και επισης το μαγαζι ηταν γεματο!!!αυτο σημαινει καλη ποιοτητα και καλο σερβις απ'ταν Ιακωβο και την παρεα του εκει!!!
Για μια ακομη φορα θα πω μπραβο στον dara......οταν ερχομαι Αθηνα ξερω τωρα που να παω για thai food

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 51.0 Firefox 51.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 21, 2017, 20:32:25 μμ »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry