0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην σουκουμβιτ με 1000 μπατ κανεις γνωριζει ξενοδοχειο η δωματιο?ευχαριστω.
Φιλος θα μεινει στο dusit thani στη silom τον απριλη.Μολις επιστρεψει θα εχουμε πληροφοριες.
doctor τον θυμασε τον φουρναρη?
Αν & κάπως αργά να αρχίσω με την σειρά μου καταθέτοντας την εμπειρία μου από το ξενοδοχείο που έμεινα για 7 ημέρες στην Bangkok. Το λοιπόν έμεινα στο http://www.avanahotel.com/ αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 λεπτά από το αεροδρόμιο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι άριστο ξενοδοχείο για αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει. & εξηγούμαι…πεντακάθαρο με μεγάλα δωμάτια άψογο σέρβις πισίνα εστιατόριο πολύ καλό κλπ. . το καλύτερο είναι ο μπουφές του πρωινού ..απλά έχει απ’όλα !! κάτι που συναντάς μόνο σε ακριβά ξενοδοχεία. & όλα αυτά στα 900 baht. Το μόνο κακό δεν έχει δωρεάν internet.Δεν θέλω να κάνω καμία διαφήμιση αλλά πιστεύω πώς είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα για ξενοδοχείο. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως για μένα είναι λάθος να ψάχνουμε ξενοδοχεία κοντά στην nana για διάφορους λόγους που θα τους αναπτύξω ίσως σε άλλη κουβέντα .Ξέχασα να πω πως η τιμή ήταν για δίκλινο ;
Παράθεση από: x_ta_see στις Μαΐου 04, 2009, 20:37:04 μμΑν & κάπως αργά να αρχίσω με την σειρά μου καταθέτοντας την εμπειρία μου από το ξενοδοχείο που έμεινα για 7 ημέρες στην Bangkok. Το λοιπόν έμεινα στο http://www.avanahotel.com/ αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 λεπτά από το αεροδρόμιο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι άριστο ξενοδοχείο για αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει. & εξηγούμαι…πεντακάθαρο με μεγάλα δωμάτια άψογο σέρβις πισίνα εστιατόριο πολύ καλό κλπ. . το καλύτερο είναι ο μπουφές του πρωινού ..απλά έχει απ’όλα !! κάτι που συναντάς μόνο σε ακριβά ξενοδοχεία. & όλα αυτά στα 900 baht. Το μόνο κακό δεν έχει δωρεάν internet.Δεν θέλω να κάνω καμία διαφήμιση αλλά πιστεύω πώς είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα για ξενοδοχείο. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως για μένα είναι λάθος να ψάχνουμε ξενοδοχεία κοντά στην nana για διάφορους λόγους που θα τους αναπτύξω ίσως σε άλλη κουβέντα .Ξέχασα να πω πως η τιμή ήταν για δίκλινο ;Θα ηθελα σε παρακαλω να γραψης σε τι περιοχη ειναι¨.Ευχαριστω
Παράθεση από: iasonkla στις Ιουλίου 23, 2009, 08:18:23 πμΠαράθεση από: x_ta_see στις Μαΐου 04, 2009, 20:37:04 μμΑν & κάπως αργά να αρχίσω με την σειρά μου καταθέτοντας την εμπειρία μου από το ξενοδοχείο που έμεινα για 7 ημέρες στην Bangkok. Το λοιπόν έμεινα στο http://www.avanahotel.com/ αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 λεπτά από το αεροδρόμιο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι άριστο ξενοδοχείο για αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει. & εξηγούμαι…πεντακάθαρο με μεγάλα δωμάτια άψογο σέρβις πισίνα εστιατόριο πολύ καλό κλπ. . το καλύτερο είναι ο μπουφές του πρωινού ..απλά έχει απ’όλα !! κάτι που συναντάς μόνο σε ακριβά ξενοδοχεία. & όλα αυτά στα 900 baht. Το μόνο κακό δεν έχει δωρεάν internet.Δεν θέλω να κάνω καμία διαφήμιση αλλά πιστεύω πώς είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα για ξενοδοχείο. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως για μένα είναι λάθος να ψάχνουμε ξενοδοχεία κοντά στην nana για διάφορους λόγους που θα τους αναπτύξω ίσως σε άλλη κουβέντα .Ξέχασα να πω πως η τιμή ήταν για δίκλινο ;Θα ηθελα σε παρακαλω να γραψης σε τι περιοχη ειναι¨.ΕυχαριστωΑν μπεις στο site του ξενοδοχειου εχει χαρτηΟ φιλος εχει απαντησει ηδη..30 λεπτα απο το αεροδρομιο