Αποστολέας Θέμα: Ξενοδοχεια στην Βangkok  (Αναγνώστηκε 55921 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ผู้เข้าชม

• Επισκέπτης
Ξενοδοχεια στην Βangkok
« στις: Μαΐου 24, 2008, 02:29:24 πμ »
Συμβουλευθείτε τις αναλυτικές πληροφορίες και τον χάρτη στην σελίδα του ξενοδοχείου και δείτε αν το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εξυπηρετική τοποθεσία

1. The Eugenia στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης
Πρόκειται για ένα αποικιακό σπίτι του 19ου αιώνα, που διαθέτει δώδεκα πολυτελείς σουίτες. Βρίσκεται στην καρδιά της Μπανγκόκ και είναι γνήσιος εκφραστής της μυθικής κουλτούρας για την φιλοξενία, στην ανατολή.
Η επίπλωσή του αποτελείται από αυθεντικές αντίκες Βικτοριανής εποχής, προσαρμοσμένες στις ανέσεις του 21ου αιώνα. Είναι ξακουστό για τις μπανιέρες στα λουτρά του, που είναι χάλκινες χειροποίητες. Η διακόσμηση, τα κρεβάτια και τα υπόλοιπα έπιπλα, εύκολα σε ταξιδεύον στο παρελθόν, ογδόντα έως εκατό χρόνια πριν, σ’ ένα πιο ήρεμο χωροχρόνο, όπου οι άνθρωποι ρουφούσαν γουλιά-γουλιά το τσάι ή τον καφέ τους και απολάμβαναν το θρόισμα του αέρα από τα φοινικόδεντρα.
www.phukethotel.com/bangkok-city/the-eugenia.html
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 17, 2010, 16:06:57 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος surfbeter

• Warned
  • *
Απ: Ξενοδοχεια στην Βangkok
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 24, 2008, 02:32:43 πμ »
Εξαιρετικo και value for money το Millenium Hilton γύρω στα 140-150 euro ο δίκλινο και γιά ένα ξενοδοχείο που με το σέρβις και το εξαιρετικό προφίλ που έχει εάν ήταν οπουδήποτε αλλού θα κόστιζε περί τα υπερδιπλάσια χρήματα.Εχω μείνω άφωνος με το breakfast.

Στα ίδια χρήματα και λίγο παραπάνω το Marriot Resort and Spa θα έλεγα σε χειρότερη κατάσταση με εντυπωσιακούς όμως εξωτερικούς χώρους και ένα απίστευτο μασάζ αλλά ''χωλαίνει'' στα δωμάτια.Εκεί πάντως που παίρνει άριστα 10 μς τόνο είναι στις απίστευτες Ταυλανδέζες που δουλεύουν στο Check-In and Out του ξενοδοχείου ,θεωρώ τις τύπισσες που δουλεύουν εκεί μακράν τις πιό ωραίες Ταυλανδέζες στην χώρα.

Σούμα στο face to face ψηφίζω ανεπιφύλακτα το πρόσφατα ανακαινισμένο Millenium Hilton.

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 24, 2008, 02:33:24 πμ »
Για ΒΚΚ το Shangri-La είναι το αγαπημένο μου...

Άψογο σε όλα, και σε καλύτερη θέση από Hilton & Marriot (ακριβώς δίπλα στην στάση Saphan Taksin του Skytrain).

(για να μην παρεξειγηθώ Hilton & Marriot είναι καταπληκτικά, αλλά στις λεπτομέριες με κερδίζει το Shangri-La...)
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 28, 2008, 11:37:06 πμ »
Επειδη εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι "μεμονομενοι" ταξιδιωτες,η δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα η δε θελουν να διαθεσουν τοσα λεφτα για ξενοδοχειο,καλο θα ηταν,οποιοι εχουν μεινει σε πιο οικονομικα ξενοδοχεια,να αναφερουν καποια..
Με βασικα κριτηρια
α)τη τοποθεσια (ποσο κοντα ειναι στις "πιατσες",τα εμπορικα κεντρα και το sky-train)
β)να παρεχουν τις βασικες ανεσεις,δηλαδη a/c,safe box,mini-bar,wi-fi και καθαριοτητα.
Με λιγα λογια δεν εννοω "καλυβες",αλλα αξιοπρεπη ξενοδοχεια γυρω στα 1000 μπατ τη βραδυα..

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Pattaya is the end of the road
    • Thailand
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 23, 2008, 23:19:53 μμ »
Ρε πλουσιοπαιδα ειπαμε γυρω στο χιλιαρικο...τι ειναι αυτα που αναφερετε εδω;
Δεν εχετε να προτεινετε κανενα μη υπερτιμημενο;
Ασια και τοσα λεφτα δεν λεει... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2008, 23:22:24 μμ από George31 »
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 24, 2008, 02:26:46 πμ »
Ρε πλουσιοπαιδα ειπαμε γυρω στο χιλιαρικο...τι ειναι αυτα που αναφερετε εδω;
Δεν εχετε να προτεινετε κανενα μη υπερτιμημενο;
Ασια και τοσα λεφτα δεν λεει... ;)
Επειδη το εψαξα πολυ το πραγμα,γι αυτο προτεινα το συγκεκριμενο ξενοδοχειο.Ειναι διπλα στο NEP (Nana Enterainment Plaza).
Για τα δεδομενα της περιοχης που βρισκεται (Sukhumvit-η περιοχη που ειναι το κεντρο του nightlife),τα 2280 μπατ για αυτα που προσφερει το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι τζαμπα...
Η Sukhumvit ειναι η πιο ακριβη (και υπερτιμημενη) περιοχη της Μπανγκοκ.Tα "κυριλε" ξενοδοχεια της περιοχης,εχουν πανω απο 5-6000 μπατ...Και δε μιλαω για Χιλτον...Μιλαω για το Landmark,που τα δωματια του ειναι μεν ΛΙΓΟ καλυτερα απο του Dybnasty Grande,αλλα σιγουρα οχι για 3000 μπατ παραπανω τη βραδυα...
Δεν υπαρχει δυστυχως καλο ξενοδοχειο στη περιοχη κατω απο 1400 μπατ...Και αν κρινω απο τις φωτογραφιες,τα αντιστοιχα ξενοδοχεια στο Πουκετ,τον Αυγουστο "παιζουν" στα μισα λεφτα...
Βεβαια βρηκα και ενα στα 900 μπατ...Αλλα χωρις A/C (με ανεμιστηρα),χωρις safe box στο δωματιο και με κατσαριδες (ετσι λενε στα reviews)...
Το πολυ γνωστο ΝΑΝΑ Hotel,ειναι στα 1500 μπατ,χωρις safe box,διακοσμηση του 1980,χωρις ιντερνετ στα δωματια (στο Dynasty Grande ειναι  ολη μερα δωρεαν),παλιο κτηριο και που δε φημιζεται για τη καθαριοτητα του...
Ε,δεν αξιζει να δωσεις 2280 baht και να μεινεις σε ενα νεοκτιστο,πεντακαθαρο και χλιδατο ξενοδοχειο? :-\
Αν βεβαια πας σε πιο απομακρισμενες περιοχες της Μπανγκοκ,βρισκεις ωραιοτατα ξενοδοχεια με κατω απο 1000 μπατ...
Θα σου φανε ομως τα λεφτα οι Τουκτουκατζηδες για τις βραδυνες μετακινησεις και στο τελος θα σου ερθει "μια η αλλη"...

zaichik

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 24, 2008, 10:02:59 πμ »
Εκλεισα και εγω στο dynasty grande απο 1 Αυγουστου για την ολιγοημερη παραμονη μου Μπαγκγοκ

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Pattaya is the end of the road
    • Thailand
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 24, 2008, 10:26:48 πμ »
Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν καλα ξενοδοχεια σε "κανονικες" τιμες, αλλα σωστα ειπατε η νανα ειναι ακριβη  περιοχη για πολλους λογους.
Θα επανελθω με προτασεις απο καλα και φτηνα ξενοδοχεια(αν και εχω προτεινει αλλα δεν τα εχω δοκιμασει)εγω μενω πολυ μακρυα απο τη συγκεκριμενη περιοχη παντα ,και δεν εχω προσωπικη αποψη.Εκτος πριν απο 4 χρονια στο dynnasty inn που  ηταν καλο για μενα, σε high season 1050μπατ
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος ios

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 30, 2008, 22:16:03 μμ »
Οικονομική λύση είναι τα γκεστχάουζ στη περιοχή Κάοσαν ρόουντ κυρίως αν πρόκειται να διανυκτερεύσεις για 1-2 μέρες και να πας μέτα σε κάποιο άλλο προορισμό. Μπορείς να πας με λεωφορείο από το αεροδρόμιο (αν δεν κάνω λάθος με το ΑΕ2).

vasiliadis1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 02, 2008, 23:02:27 μμ »
εχει μείνει κανεις στο siam city ?

zaichik

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 03, 2008, 09:18:30 πμ »
Mενω στο Siam Smile Inn hotel, sto κεντρο της νυκτερινης ζωης της Μπαγκογκ, (siamsmileinn-bar@hotmail.com, www.siamsmilebar.com, τηλ. 02 6513767), με 1000 Βατ, διπλα βρηκα και με 500 Βατ λογω χαμηλης τουριστικης περιοδου, το προτιμησα ομως λογω του οτι εχει ασυρματο ιντερνετ και διαπιστωσα μαλιστα με πολυ καλες ταχυτητες.

Το soi 7/1, ενα μικρο στενο αναμεσα στα soi 7 kai 9, εχει ενα απο τα πιο καλα μερη οπου συχναζουν αστερια, το 4οροφο Absolute Bar με καλα συγκροτηματα που εναλλασονται και παιζουν απο RnB εως Rock και γινεται πολυ κεφι. Επισης υπαρχει μεταξυ αλλων και το Eden Bar,

Σταθμος του Sky tren ειναι διπλα (σταση Nana) όπου μπορεις πολυ ευκολα το χρησιμοποιεις για μετακινησεις και ειναι ιδιαιτερα ευκολο μεσο και προσιτο.

Στο ιδιο δρομακι ειναι το και World Inn οπου εχουν παει πολλα παιδια, ιδια κατηγορια και ιδια χρηματα αλλα χωρις ασυρματο ιντερνετ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 03, 2008, 09:20:23 πμ από Oytopikos »

spy

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2008, 23:40:04 μμ »
http://www.imperialhotels.com/queenspark/

Καλο στην sukumvit σόι 22.Λίγο ψιλά βεβαια από το κέντρο αλλα πολύ ωραίο ξενοδοχείο (από τα μεγαλύτερα της πόλης).Τιμή δεν θυμάμαι αλλα μπείτε να δείτε.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους να γράφετε με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες
  www.thai.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2008, 16:22:26 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 29, 2008, 12:08:37 μμ »
Πολυ ωραιο ξενοδοχειο, με πολυ καλη τιμη μεσο www.agoda.com

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν καλα ξενοδοχεια σε "κανονικες" τιμες, αλλα σωστα ειπατε η νανα ειναι ακριβη  περιοχη για πολλους λογους.
Θα επανελθω με προτασεις απο καλα και φτηνα ξενοδοχεια(αν και εχω προτεινει αλλα δεν τα εχω δοκιμασει)εγω μενω πολυ μακρυα απο τη συγκεκριμενη περιοχη παντα ,και δεν εχω προσωπικη αποψη.Εκτος πριν απο 4 χρονια στο dynnasty inn που  ηταν καλο για μενα, σε high season 1050μπατ
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος elefteria

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
    • Thai Massage
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 16, 2009, 09:31:03 πμ »
Εχω μεινει στο Wendy για 2-3 βραδια και ηταν καλα. Κοντα στο skytrain, με πρωινο, 1000 μπατ η βραδια τοτε που ημουν εκει (μαλιστα ηταν Songkra).

Αποσυνδεδεμένος dias

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 30, 2009, 09:04:52 πμ »
στην σουκουμβιτ με 1000 μπατ κανεις γνωριζει ξενοδοχειο η δωματιο?
ευχαριστω.