Αποστολέας Θέμα: μηνιαίο κόστος συμβίωσης με Φιλιππινέζα  (Αναγνώστηκε 29615 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cool11

• **
  • Mac OS X 10.11 Mac OS X 10.11
  • Browser:
  • Firefox 48.0 Firefox 48.0
Απ: Μηνιαίο κόστος συντήρησης Ασιάτισας/Φιλιππινέζας
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 29, 2016, 10:18:03 πμ »
Μου θυμισατε ενα αλλο φορουμ, ξενο, που μου επιτιθονταν ενας -οπως αποκαλυφθηκε αργοτερα- φιλιπινεζος, επειδη δεν συμφωνουσα με την λογικη της ‘χορηγιας’ και των εμβασματων….

Αλλα εχω μιλησει με ελληνες που εχουν παντρευτει απο φιλιππινες/βιετναμ και μου ειπαν "μην ακους τιποτε απο αυτα που λενε γι'αυτα τα θεματα, ολα ειναι θεμα εξηγησης και συμφωνιας αναμεσα στο ζευγαρι"....ειναι παντρεμενοι χρονια, και το μονο 'εξτρα' ειναι ενα ταξιδακι εκει, καθε 4-5 χρονια...

Παντως η συζητηση ειναι ετσι κι αλλιως χρησιμη και σας ευχαριστω γι’αυτο…

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 47.0 Firefox 47.0
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 29, 2016, 16:30:49 μμ »
Αν καταφέρεις να βρεις γυναίκα με αυτά που ειλικρινά μπορείς να προσφέρεις και όλα κυλήσουν μια χαρά τι να πω είσαι θεός. Παίξε και κάνα λόττο που ξέρεις τύχη είναι. Σε σχέση που είχα με Ταϊλάνδη, κατάλαβα πως πρέπει να έχω πολλά περισσότερα  χρήματα μηνιαίως από αυτά που έχω για τις πραγματικές ανάγκες ενός ανθρώπου, που θα έρθει στην Ελλάδα από τόσο μακριά. Και ήταν καλός άνθρωπος και δεν ζητούσε τίποτα υπερβολικό, αλλά ήταν άνθρωπος και όχι παρίας,"σκλάβος" . Υ.Γ. Να μην θεωρούμε τους ανθρώπους από αυτές τις "φτωχες" χώρες  "φθηνούς " γιατί με τη  κρήση που έχουμε κινδυνεύουμε να φτάσουμε αργά αλλά σταθερά στη δική τους θέση.
καλα αμα συγκρινεις ρυθμους αναπτυξης κλπ σε λιγα χρονια πιο φτηνες θα ειναι οι Ελληνιδες. Καλοριφερ, φαι, 500 το μηνα θα ειναι οτι καλυτερο μπορει να τους τυχει.

Αποσυνδεδεμένος cool11

• **
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 29, 2016, 16:54:20 μμ »
Στο κατω κατω της γραφης, οπως ειπα, εγω απο τη μερια μου θα ειμαι ειλικρινης.
Αυτα ειναι τα δεδομενα. Αν θελει τα δεχεται!

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 52.0.2743.116 Chrome 52.0.2743.116
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 29, 2016, 20:46:55 μμ »
Να τολμήσω   να πω τη γνώμη μου  μιάς και  είχα και έχω την τύχη να  μείνω και στις  2  χώρες  και  για  σχετικά αρκετό  διάστημα.
Σε  βαθμό που με  κάνουν  να έχω μιά όσο το δυνατόν,  γνώση  των χωρών αυτών (Ταϊλάνδη - Φιλιππίνες).

Το μέγα λάθος  που πρώτα από  όλα  κάνουν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι είναι η σύγκριση  μισθών με τις χώρες αυτές χωρίς  να γνωρίζουν  την διαφορά της αγοραστικής αξίας 

12.000 πέσος,  μιας  και μιλάμε  για τις  Φιλιππίνες,  είναι  ένας βασικός μισθός.
Σίγουρα υπάρχουν οικογένειες που ζούν με λιγότερα από αυτόν τον βασικό μισθό όπως και εδώ.
Τα χρήματα αυτά  αντιστοιχούν  σε κάτι περισσότερο 200 ευρώ.
Αλλά ποια είναι η αγοραστική αξία των χρημάτων αυτών;
Ποιό βιοτικό  επίπεδο μπορούν να εξασφαλίσουν; 
Ποιό είναι είναι το ποσό που   κάποιος χρειάζεται για να εξασφαλίσει  το αντίστοιχο  βιοτικό  επίπεδο στην χώρα μας

Φυσικά για να το  γνωρίζεις αυτό πρέπει να έχεις ξεφύγει από  τα όρια  της Burgos του  Makati της   Ermita πολύ περισσότερο  του  Angeles.
Οι γνώσεις των περισσοτέρων μάλλον αφορούν προγενέστερες εποχές.
Σήμερα  η οικονομία των Φιλιππίνων κινείται σε  υψηλούς  ρυθμούς ανάπτυξης,  χωρίς  βέβαια  να λείπουν οι   κοινωνικές ανισότητες,  η άνιση  κατανομή πλούτου.

Σε αυτό που ρωτά ο φίλος cool11:
Η  γνωριμία  η  η σχέση με ένα  άτομο σε  ένα  και μόνο ταξίδι  δεν θα  δώσει τόσο σε  σένα  όσο και σε εκείνη το  διάστημα που χρειάζεται ώστε  να  δημιουργηθούν οι  κατάλληλες συνθήκες ώστε  να μπορέσει τόσο και αυτή  όσο και εσύ να εξάγεται τα  κατάλληλα συμπεράσματα.
Πόσο  δε μάλλον να αναπτυχθούν οι κατάλληλοι  εκείνοι δεσμοί  που χρειάζεται ένα ζευγάρι.
Δεν θα ήθελα να  κατηγορήσω εσένα προσωπικά  η όποιον άλλον έχει την ίδια σκέψη. 
Δυστυχώς  κατ εμέ και  το τονίζω κατ εμέ, η όλη κίνηση σου  κινείται περισσότερο στα πλαίσια μιας επαγγελματικής συμφωνίας  και λιγότερο στην σύναψη  μιας συζυγικής σχέσης.
Αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, θα έπρεπε να  γνωρίζεις  ότι,  ακόμα  και στις επαγγελματικές συμφωνίες, τα συμφωνηθέντα μπορούν  να  ανακληθούν όταν  οι συνθήκες  η οι περιστάσεις αλλάζουν.

Ότι μια γυναίκα  η  οποιοδήποτε ανθρώπινο ον  προέρχεται  από μια  χώρα  με χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο  ( αν και στις  μέρες μας αυτό  είναι  κάτι που τίθεται  προς συζήτηση).
Δεν σημαίνει  ότι  δεν έχει το δικαίωμα να ονειρευτεί, να κάνει  πλάνα,  να αναζητά  μια καλύτερη ζωή στα πλαίσια  ενός  γάμου  η μιας συμβίωσης.
Η σκέψη και  μόνο της συμβίωσης αυτής  μέσα σε στενά  όρια  είτε οικονομικά  είτε  οποίας άλλης μορφής  χωρίς  το δικαίωμα δεύτερης σκέψης.
Η αναφορά  και μόνο έστω και σαν ευφυολόγημα  της αγοράς ρούχων  από τα γνωστά κινεζομάγαζα ( χωρίς  να το θεωρώ μεμπτό) πόσο μάλλον όταν αφορά μόνο την ίδια και όχι τον σύντροφο της,  φαντάζει για έμενα κακόγουστο αστείο.

Η δημιουργία ενός  ζευγαριού γίνεται στα πλαίσια  της ισονομίας, της ισότητας.
Δεν  γίνεται στην βάση της “εξαγοράς” ενός συντρόφου με  μειωμένα  δικαιώματα   και απαιτήσεις  με βάση το χρώμα, την καταγωγή η την εθνικότητα.
Πόσο  μάλλον όταν ζητούμε από  αυτόν το σύντροφο να ζήσει, να αποδεχτεί,  και να γίνει μέλος  ενός άλλου κοινωνικού συνόλου.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2016, 20:49:42 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος cool11

• **
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 29, 2016, 21:38:52 μμ »
Αγαπητε συμφορουμιτη kosa,
ευχαριστω για την συνεισφορα σου στο νημα, με τις γνωσεις σου.

Δεν ειμαι αρνητικος στην καλοπροαιρετη κριτικη. Καθε αλλο.

Φυσικα εδω θελησα να ασχοληθουμε μονο αυτο το θεμα.
Αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι το μειζον ή το μονο. Για ονομα του Θεου.
Απλα καποια στιγμη - μιας και εδω και καιρο εχω στρεψει την προσοχη μου προς Ασια,
συνειδητοποιησα οτι ειναι και το οικονομικο μια σημαντικη πτυχη που οφειλω να ασχοληθω, και να εχω εμπεριστατωμενη αποψη.
Γι’αυτο και απευθυνθηκα εδω στο φορουμ, για πληρεστερη ενημερωση.

Δεν διακατεχομαι απο συμπτωματα ρατσισμου ή οτι αλλο σχετικο.
Αντιθετως η μελλουσα γυναικα θα εχει απο μενα ολο το σεβασμο και την αγαπη μου.
Φυσικα, δεν δεχομαι κριτικες του τυπου ‘γιατι εσυ εχεις mac και θες για τη γυναικα οτι φτηνοτερο’, καθως το θεωρω ασχετο και ασκοπο να απολογηθω στην x γυναικα, γιατι επιλεγω mac για να κανω τις επαγγελματικες μου εργασιες καλυτερα. Εννοω οτι ολα θα εξηγηθουν, αλλα δεν θα μπω στην λογικη των ελληνιδων να εξηγω γιατι δεν ειμαι ελεφαντας. Ε ναι, το budget απο τη στιγμη που εργαζομαι και πρεπει να φερνω χρημα για να ζουμε, λεει τοσα για επαγγελματικο εξοπλισο, και τοσα για διατροφη/ρουχα κλπ.
Ειμαι και θα ειμαι απολυτα ξεκαθαρος. Δεν θα ταξω κατι που δεν θα μπορω να κανω.
Σε οποια αρεσει!
Αν εχω εγω φαγητο, θα εχει και η κοπελα μου. Οχι οτι εγω θα τρωω αστακο κι αυτη κονσερβα!
Οτι εχω, θα το τρωμε μαζι. Διακοπες μαζι. Στις δυσκολιες μαζι. Παντου μαζι, και ολα μαζι.
Φυσικα, θα εχω τον πρωτο ρολο που αναλογει στον αντρα, και τον οποιο εχουμε χασει στις δυτικες κοινωνιες με τους φεμινισμους και τις ισοτητες των δυο φυλων. Αλλα ξερω και να εκτιμω και να υπολογιζω την γνωμη της συντροφου μου. Αρκει να εκτιμαται αυτο. Με τις ελληνιδες, οτι και να κανεις, κατα 90% εισαι παντα χαμενος, ειναι παντα παραπονουμενες και ανικανοποιητες. Ε οχι, ειπαμε να δουμε για Ασια, για να βρεθει γυναικα που βλεπει στην ουσια μιας σχεσης, και οχι ‘τι μπορεις να της παρεχεις΄. Εγω σε παροχολογια δεν μπαινω. Γιατι το θεωρω εσφαλμενη βαση.
Ειμαι ειλικρινεστατος, ειμαι ξεκαθαρος.

Οσο για τα κινεζομαγαζα, ειμαι της λογικης ‘expect less, not to be disappointed’. Να ξερω οτι ειναι οκ με αυτο, και οταν εχω χρημα την παω και σε καλυτερα. Αλλα οχι να ξεκινησω με λογικη ‘απο αυτο το επιπεδο και πανω’.
Και δεν ειπα οτι εγω θα ειμαι ντυμενος στην τριχα, και η γυναικα σαν χάλι. Εξαλλου αν συνεβαινε αυτο, εμενα θα κοροιδευαν ολοι.
Οχι. Απλα δεν θελω materialistic girl.
Θα παρεχω τα εντελως basic, ειμαστε πολυ δυσκολα και στην Ελλαδα και το ξερετε ολοι, κι απο κει και περα οτι καλυτερο μπορω θα το κανω.
Αλλα δεν θα παω να δουλεψω πχ 2η δουλεια, για να εχει λουσα η γυναικα, οπως πολλες ελληνιδες τουλαχιστον παλιοτερα απαιτουσαν…
Ειμαι ενας νορμαλ μικρομεσαιος-αν υπαρχει ακομη αυτος ο ορος στην Ελλαδα- Ελληνας, κι ειπα να κοιταξω εκει για πολλους λογους, καθως δεν ειναι το οικονομικο το μεγαλυτερο πλεονεκτημα αυτων των γυναικων, ουτε ποτε εκμεταλλευτηκα καμια...
Αν ομως ο μικρομεσαιος δεν πρεπει να κοιτα για Ασια λογω 'κασε', πειτε το.
Πειτε οτι 'φιλε αν δεν καθαριζεις 2χιλιαρο μην το κανεις', ή 'αν δεν ζεις βορεια ή νοτια προαστια μην το ψαχνεις'. Δεν θα το πιστεψω βεβαια, αλλα αν σας εκφραζει πειτε το...

Νομιζω οτι κακως παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου, καθως ο μονος σκοπος μου στο παρον θεμα ηταν να αντλησω πληροφοριες γι’αυτο το σημαντικο θεμα, και οχι να το αναγουμε σε κοινωνιολογικη συζητηση με ασχετες προεκτασεις, που ουτε κατα διανοια δεν ειχα προθεση.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2016, 21:41:26 μμ από cool11 »

Αποσυνδεδεμένος North

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Opera 60.0.3255.27 Opera 60.0.3255.27
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 26, 2019, 00:51:47 πμ »
Πάντως με ολο το συμπάθειο επειδή σύντομα θα παντρευτώ Φιλιππινέζα, που τους θεωρώ πολύ εξιοπρεπείς λαούς και με πολλά κοινά με τη κουλτούρα της Ελλάδας. Ο συκγεκριμένος τίτλος του θρέντ δε μου αρέσει.

Αποσυνδεδεμένος stavros hal

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 73.0.3683.103 Chrome 73.0.3683.103
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 27, 2019, 10:37:26 πμ »
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το 'χετε σβήσει αυτό το άκρως προσβλητικό θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 28, 2019, 05:00:13 πμ »
Ντροπη σας.καλα κανουν και σας γδυνουν,καλα ενας διαχειρηστης δεν βρεθηκε να το κατεβασει

Αποσυνδεδεμένος android

• Browser:
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 28, 2019, 22:16:09 μμ »
Ποιός μας έγδυσε;

Αν στον τίτλο απλώς άλλαζε μια λέξη, αν για παράδειγμα ήταν "μηνιαίο κόστος συμβίωσης με Φιλιππινέζα", δεν θα υπήρχε ίχνος προσβολής. Έτσι όπως είναι γραμμένος τώρα, μπορεί από κάποιον/κάποια να θεωρηθεί προσβλητικός.
Παρόλ'αυτά, το σημαντικό θέμα που πραγματεύεται, το οικονομικό σκέλος μιας τέτοιας σχέσης/συμβίωσης/γάμου, ενδιαφέρει πολλούς.

Αποσυνδεδεμένος North

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 28, 2019, 22:42:55 μμ »
Ριξτε μια ματιά πως το σχολιάζουν και άλλοι το τίτλο του νήματος.
Δε κατακρίνω το παιδί που το άνοιξε. μεταξύ μας οι άντρες τα συζητάμε καμια φορά έτσι τα πράματα, αλλα οι διαχειριστές θα μπορούσαν να το αλλάξουν.

Αποσυνδεδεμένος humsepyaar1

• **
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 29, 2019, 01:23:31 πμ »
Μηνιαίο κόστος συντήρησης αυτοκινητου - μηχανης υπαρχει ,
δεν υπαρχει βεβαια κοστος συντηρησης οταν μιλαμε για την μελλοντικη μας συζυγο !
μηνιαια εξοδα διαβιωσης με συζυγο Ασιατισσα/Φιλιππινεζα ,ταιριαζει περισσοτερο.

Παντελως αστοχος ο τιτλος του θεματος ,
αλλα ηθελε να πει ο cool11 και αλλα εγραψε

ας το διορθωσει ενας διαχειριστης , γιατι προσβαλλει ολα τα μελη του φορουμ !

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2019, 01:31:39 πμ από humsepyaar1 »

Αποσυνδεδεμένος humsepyaar1

• **
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 29, 2019, 01:39:31 πμ »
Ντροπη σας.καλα κανουν και σας γδυνουν,καλα ενας διαχειρηστης δεν βρεθηκε να το κατεβασει

κανεις πολυ μεγαλο λαθος !
και μην μας προσβαλλεις
δεν γδυνουν κανεναν σοβαρο φιλε μου και εδω στο φορουμ τα παιδια ειναι περπατημενα

απλα υπαρχουν και μερικοι ελαφρομυαλοι που ψαχνουν νυφη στα μπαρ της Παταγια
και την πατανε κανονικα !!
υπαρχουν και οι ελαφρομυαλοι γαμπροι που μπαινουν στα σαιτ γνωριμιων ,
τρωνε καψουρα και οι gold diggers  τους τα τρωνε κανονικα !!!
αυτους γδυνουνε και καλα τους κανουνε .....
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2019, 01:51:31 πμ από humsepyaar1 »

Αποσυνδεδεμένος mykonos

• **
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Chrome 73.0.3683.86 Chrome 73.0.3683.86
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 29, 2019, 09:27:05 πμ »
Όταν ταξιδεύεις απολαμβάνεις τη ζωή γεμίζει ο χρόνος σου εμπειρίες γνωριμίες ανεμελιά.
Κάποιες σκέψεις σου μένουν στο μυαλό και κάποιος θέλει να τις μοιραστείς.
Ένας άνθρωπος που κλέβει όπου κι αν πάει ότι και αν κάνει θα το ξανακάνει.
Ένας άνθρωπος που παίρνει ναρκωτικά όπου κι αν είναι όπου κι αν σταθεί Θα ψάξει να τα βρει γιατί του χρειάζονται.
Ένας άνθρωπος που του αρέσει το αλκοόλ όπου κι αν μένει οπου μακριά κι αν φτάσει θα το βρει γιατί του χρειάζεται.
Αγαπητοί Έλληνες του εξωτερικού του εσωτερικού το μόνο σίγουρο είναι ότι ότι ψάχνεις θα το βρεις. Και τα καλά θα βρεις και τα κακά θα βρεις και αν σου αρέσει να μαλώνεις θα μαλώνεις κάθε μέρα όπου κι αν είσαι με όποιους και αν είσαι
Όλοι τώρα αυτοί οι αξιοπρεπείς άνθρωποι που έχουν την ευγενή καλοσύνη να κρίνουν όλους τους άλλους ανθρώπους δεν χρειάζεται να πάνε μακριά ας κοιτάξουν τον γείτονά τους το φιλο τους το συγγενή τους τον άντρα τους τη γυναίκα τους τα παιδιά τους .
Μου αρέσει η θάλασσα έτσι λοιπόν ταξιδεύω όπου έχει θάλασσα μένω δίπλα στη θάλασσα,αν τώρα χρειαστεί να αγοράσω και εκτός Ελλάδας σπίτι δίπλα στη θάλασσα θα το πάρω.
Τα συμπεράσματα δικά σας
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2019, 09:44:41 πμ από mykonos »

Αποσυνδεδεμένος stavros hal

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 29, 2019, 14:29:14 μμ »

Δεν λεω οτι αυτα που λες δεν εχουν βαση, αλλα πιστευω δεν ισχυουν παντα.
Οταν καθε οικογενεια εχει καμια δεκαρια παιδια, ε δε νομιζω οτι αν δεν στελνει η μία, η δικια μου, που ετυχε να παντρευτει Ελληνα, οτι θα πεσουν τα καραβια εξω...
Ας δωσει καμια αλλη, που εχει παντρευτει κανεναν αλλον απο πλουσιοτερη χωρα, πχ Βρετανια, Αυστραλια, Αμερικη....

Υπαρχουν απειρες οικογενειες εκει, που δεν εχουν ουτε τα απολυτως βασικα.
Και θα δοθει η ευκαιρια στην φιλιπινεζα, να εχει εδω εναν καλο συζυγο που να την αγαπα, μια στεγη, το φαγητο της, απλα ρουχα, μια ανθρωπινη διαβιωση τελωσπαντων αλλα και εμενα με οτι καλυτερο μπορω να της δινω, και θα πει.....οχι, προτιμω να πουλαω φαγητο στον δρομο, παρα να παω στον .... Ελληνα, που δεν εχει να ενισχυει και την οικογενεια μου, και να μου δινει και εισητηρια καθε τοσο, και το ενα και το αλλο;;;;

Εδω υπαρχουν κοπελες που ζουν σε καλυβες και βαρκες, αλλες δεν εχουν ρευμα, και σεις μου λετε οτι δεν ειναι αρκετα, αυτα εστω οσα μπορω να την προσφερω, για να ζουμε μαζι αγαπημενοι;
Ποια αγοραστικη δυνατοτητα...τι μου λετε...το 60% δεν εχει δουλεια, και το υπολοιπο που εχει....ασε καλυτερα....θα χασει λεει την αγοραστικη της ικανοτητα....λες και δουλευε στον Καναδα και καθαριζε ενα καρο λεφτα, και θα χασει τη δουλεια και θα παθει μετα τα ψυχολογικα της...μην τα λετε ετσι ρε παιδια...

Τα λετε καπως ρε παιδια...

Εδώ δεν φαίνεται οτι είναι λάθος ο τίτλος.
Το όλο σκεπτικό και το πιστεύω είναι λάθος του  cool11, που πιστεύει οτι θα δεχθεί μια οποιαδήποτε γυναίκα να παρατήσει τα πάντα, οικογένεια φίλους πατριδα για να πάει σε μια χώρα 10 11 χιαδες χιλιόμετρα μακριά και να ζήσει με κάποιο που σίγουρα δεν γνωρίζει ποιός και τι είναι, μόνο και μόνο επειδή τη είπε οτι θα την αγαπάει, θα είναι πιστός, αλλά είναι ειλικρινής οτι δεν θα μπορει να ταξιδέψει να δει τους γονείς της ή να τους βοηθάει οικονομικά.
Όταν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις, κακώς μπαίνουν όροι συνναλαγής και κόστους.
Προσβάλει, όχι μόνο τις Φιλιπινέζες αλλα και τις Ελληνίδες.

Αποσυνδεδεμένος North

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 29, 2019, 21:38:39 μμ »
Αυτοί που σχολιάσαν στη σελίδα του facebook οτι "ψωνίζουμαι κοπέλες απο Φιλιππίνες" κάνουνε μεγάλος λάθος.

Δεν έχετε ιδέα μετά απο πόσες ελληνίδες που περάσαν απ τη ζωή μας καταλήξαμε σε γυναίκα απο Φιλιππίνες.
Οι Φιλιππινέζες ειναι καλόκαρδες, με καλή ψυχή, ειναι γλυκύτατα πλάσματα, και αυτος ειναι ο μόνοδικος λόγος που τις επιλέγουμε για γυναίκες μας.

Οσο για τον κ. Ασκητή που ειπε για υποτακτικές Φιλιππινέζες εκ γενετής, απέδειξε οτι δεν έχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο.

Ειναι σαν να λέει οτι οι έγχωμοι ειναι σκλάβοι εκ γενετής, οι αλβανοί δολοφόνοι εκ γενετής, εμεις οι έλληνες τεμπέληδες εκ γενετής οπως μας θεωρούνε αλλες χώρες. Μιλάμε για ρατσιστικές πεποιθήσεις.