0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν καταφέρεις να βρεις γυναίκα με αυτά που ειλικρινά μπορείς να προσφέρεις και όλα κυλήσουν μια χαρά τι να πω είσαι θεός. Παίξε και κάνα λόττο που ξέρεις τύχη είναι. Σε σχέση που είχα με Ταϊλάνδη, κατάλαβα πως πρέπει να έχω πολλά περισσότερα χρήματα μηνιαίως από αυτά που έχω για τις πραγματικές ανάγκες ενός ανθρώπου, που θα έρθει στην Ελλάδα από τόσο μακριά. Και ήταν καλός άνθρωπος και δεν ζητούσε τίποτα υπερβολικό, αλλά ήταν άνθρωπος και όχι παρίας,"σκλάβος" . Υ.Γ. Να μην θεωρούμε τους ανθρώπους από αυτές τις "φτωχες" χώρες "φθηνούς " γιατί με τη κρήση που έχουμε κινδυνεύουμε να φτάσουμε αργά αλλά σταθερά στη δική τους θέση.
Ντροπη σας.καλα κανουν και σας γδυνουν,καλα ενας διαχειρηστης δεν βρεθηκε να το κατεβασει
Δεν λεω οτι αυτα που λες δεν εχουν βαση, αλλα πιστευω δεν ισχυουν παντα.Οταν καθε οικογενεια εχει καμια δεκαρια παιδια, ε δε νομιζω οτι αν δεν στελνει η μία, η δικια μου, που ετυχε να παντρευτει Ελληνα, οτι θα πεσουν τα καραβια εξω...Ας δωσει καμια αλλη, που εχει παντρευτει κανεναν αλλον απο πλουσιοτερη χωρα, πχ Βρετανια, Αυστραλια, Αμερικη....Υπαρχουν απειρες οικογενειες εκει, που δεν εχουν ουτε τα απολυτως βασικα.Και θα δοθει η ευκαιρια στην φιλιπινεζα, να εχει εδω εναν καλο συζυγο που να την αγαπα, μια στεγη, το φαγητο της, απλα ρουχα, μια ανθρωπινη διαβιωση τελωσπαντων αλλα και εμενα με οτι καλυτερο μπορω να της δινω, και θα πει.....οχι, προτιμω να πουλαω φαγητο στον δρομο, παρα να παω στον .... Ελληνα, που δεν εχει να ενισχυει και την οικογενεια μου, και να μου δινει και εισητηρια καθε τοσο, και το ενα και το αλλο;;;;Εδω υπαρχουν κοπελες που ζουν σε καλυβες και βαρκες, αλλες δεν εχουν ρευμα, και σεις μου λετε οτι δεν ειναι αρκετα, αυτα εστω οσα μπορω να την προσφερω, για να ζουμε μαζι αγαπημενοι;Ποια αγοραστικη δυνατοτητα...τι μου λετε...το 60% δεν εχει δουλεια, και το υπολοιπο που εχει....ασε καλυτερα....θα χασει λεει την αγοραστικη της ικανοτητα....λες και δουλευε στον Καναδα και καθαριζε ενα καρο λεφτα, και θα χασει τη δουλεια και θα παθει μετα τα ψυχολογικα της...μην τα λετε ετσι ρε παιδια...Τα λετε καπως ρε παιδια...