0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό με το 50 δολάριο στην Ινδονησία τι μου θύμισες. Στο Μπαλί, (Ντούα Ντούα ) αφού νοικιάσεις μηχανάκι σε σταματάνε οι μπάτσοι και δήθεν δεν έχεις δίπλωμα ίντερνασιονάλ σου παίρνουν ένα ποσό "μπαχτσίσι" και σε αφήνουν Σε 4 ημέρες έδωσα περίπου 6 ευρωπουλα οπότε λέω στο ξενοδοχείο όπου το νοίκιασα,άσε δεν θέλω άλλη μέρα, τους ψιλοσιχάθηκα χαχαχα
σαφως και η βιζα εργασιας η ακομα και παλαιοτερες τουριστικες βιζες θεωρουνται επιπλεον προσον. Τουλαχιστον ετσι γραφουν οι πρεσβειες στα σαιτ τους. Εχει να κανει με την κοινωνικη τους θεση νομιζω και οχι με την εθνικοτητα. Ξερω φιλιππινεζα που εβγαλε τουριστικη βιζα, ανετα. Αλλα δουλευε στη jp morgan στη Σιγκαπουρη. Μαλιστα εφαγε κι ενα απιστευτο χουνερι απο τον ελληνα πρεσβη που σηκωνε μηνυση αλλα δεν εκανε τιποτα.Γενικα αμα ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις σαξες στορυ απο πινεζες- πινεζους που περιγραφουν πως πηραν τη βιζα καθως και ποιες πρεσβειες θεωρουνται καλυτερες και ποιες πιο δυσκολες.Μια φιλη μου παντως απο Τζιακαρτα που ερχεται κατα καιρους Ευρωπη, μου ειπε πως με ενα 50δολλαρο στο διαβατηριο, εληξε η υποθεση. Στην Ινδονησια απ οτι εχω καταλαβει καπως ετσι κινειται το συστημα γενικα
Αρα οπως καταλαινω, Ινδονήσιες αλλά και Φιλιπινεζες κλπ που μενουν/δουλευουν Ινδονησια,ευκολα παιρνουν τουριστικη βιζα για Ελλαδα. Σωστα;
αν λαδωσουν ναι.
Το βίντεο είναι σκετη απόλαυση.Μπράβο που το βρήκες. Βέβαια εγώ είχα ενημερωθεί και έδειχνα το πορτοφόλι με δήθεν 5-6 ευρώ, ότι δεν είχα άλλα μαζί μου, αλιως θα με μαδουσαν κανονικά.Ταϊλάνδη για πάντα, θεϊκή. ....
συμφωνω με τα παραπανω, εγω προσωπικα θα δηλωνα οτι θα καλυπτα τα εξοδα του προσκεκλημενου και σε περιπτωση απορριψης θα τους ετρεχα με το δικηγορο (με τον οποιο θα προετοιμαζαμε την αιτηση), κοινοποιηση εξωδικου στην επιθεωρηση δημοσιας διοικησης, υπεξ, καναλια κλπ. Αν εχεις ορεξη και χρονο να τους τρεξεις στο τελος θα κανουν πισω. Δε γινεται να παραβιαζουν το νομο και απο την αλλη να εισερχονται χιλαδες λαθροι και να παιρνουν και επιδοματα.