0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, συζηγος - ταιλανδη με ταιλανδεζικο διαβατηριο θα παει ταιλανδη για 2 μηνες με Etihad.Θα εχει μαζι της το ανηλικο παιδι μας 4 ετων με ελληνικο διαβατηριο, πριν 2 χρονια που ειχαμε παει για 2 μηνες εγω ειχα παει μετα τον πρωτο μηνα και ανανεωσα τη βιζα για αλλο 1 μηνα, αλλα δεν χρειαστηκε για το παιδι, τωρα χρειαζετε να κανει κατι?επισης θα ειναι μαζι της μια ταιλανδη με ελληνικο διαβατηριο, αυτη θα χρειαστει να κανει κατι στο αλλοδαπων?Και κατι ακομα, θα χρειστει να κανω καποια υπευθυνη δηλωση στην αστυνομια οτι συναινω για το ταξιδι του μικρου? θα ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα?ευχαριστω.
Στο μεταφραστικο? μα δεν μενω αθηνα, εισαι σιγουρος? πηρα τηλεφωνο στην εταιρεια και με ειπε αλλα, υπευθυνη δηλωση στην αστυνομια στα αγγλικα, τιποτα αλλο, παντως να πας για ενα τετοιο απλο θεμα στην αθηνα απο την αλλη ακρη της ελλαδος ειναι λιγο τρελλο. Για τις βιζες αν μεινει καποιος παραπανω εκει ξερει κανεια κατι? ευχαριστω.
η ετιχαντ οπως ειπα με ειπε να εχω υπευθ.δηλωση στα αγγλικα, εδω λυθηκε το προβλημα γιατι την κανω στα ελληνικα παω σε ενα δικηγορο και γινεται η μεταφραση και τελος, στα αλλα, ταιλανδικα διαβατηριο δεν τον βγαζω γιατι δεν υπαρχει λογος να τον βγαλω και δεν εχω χρηματα να σπαταλησω γιαυτο το θεμα, - μολις τελειψσει τελη του χρονου το ελληνικο θα παω για ταιλανδεζικο -και επικοινωνια με την ταιλανδ.πρεσβεια δεν εκανα γιατι να κανω, δεν χρειαστηκε. Απλα εβαλα εδω μηνημα να δω αν αλλαξε κατι με το θεμα της βιζας, μετα απο 1 μηνα θα χρειαστει η συζηγος να παει στο αλλοδαπων για τον μικρο? ναι η οχι? αυτο θελω, αν δεν ξερει καποιος παιρνω αυρο τηλ. την πρεσβεια - και να μην παρω θα το ρωτησει η συζηγος οταν φτασει εκει. Ευχαριστω και το παιδι που εστειλε private message.