Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ KHAO SOK ΑΠΟ ΚΡΑΜΠΙ  (Αναγνώστηκε 2866 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STAVROS13

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ KHAO SOK ΑΠΟ ΚΡΑΜΠΙ
« στις: Φεβρουαρίου 13, 2017, 13:43:33 μμ »
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!

Στις 24/03/2017 σκοπεύω να πάω από τα νησιά ΠΙ ΠΙ προς το εθνικό πάρκο khao Sok και να φύγω την επόμενη για το αεροδρόμιο του Κράμπι.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τον πιο εύκολο και φθηνότερο τρόπο για να φτάσω εκεί και την επόμενη αεροδρόμιο; Απ'όσο ξέρω το πρώτο δρομολόγιο
από Πι Πι είναι στις 9 το πρωί και φτάνει 10:30 στο Κράμπι και υπάρχει mini bus στις 11 για Khao Sok. Θα προλάβω να πάρω το λεωφορείο αν έχω στη
διάθεση μου μισή ώρα και από πιο σημείο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :) :)

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 51.0 Firefox 51.0
Απ: ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ KHAO SOK ΑΠΟ ΚΡΑΜΠΙ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 13, 2017, 14:21:05 μμ »
καταρχας για το αεροδρομιο .το πιο κοντινο ειναι του surat thani γιατι δεν φευγεις απο εκει?ειναι περιπου 1,30 ωρα δρομος λιγο πιο μακρια αυτο του κραμπι

δευτερον γιατι δεν πας απο πιπι στο πουκετ να πας στο κεντρο να παρεις λεωφορειο απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι εχει καθε ωρα για khao sok

απο το κραμπι νομιζω δεν εχει απευθειας για khao sok
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2017, 14:24:41 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος STAVROS13

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Internet Explorer 11 Internet Explorer 11
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 13, 2017, 16:53:55 μμ »
Απ'οτι είδα από Κράμπι όντως δεν έχει απευθείας παρά μόνο λίγο εξω απο την πόλη 1 και μοναδικό που σημαίνει οτι θα το χάσω αν φεύγει 11 όπως λέει!
Οπότε κατέληξα να πάω Πουκέτ που είδα οτι έχει συνέχεια δρομολόγια όπως είπες κάθε ώρα και είναι και φθηνά.Το μόνο θέμα τώρα είναι η επιστροφή απο
το Πάρκο στο αεροδρόμιο του Κράμπι γιατί έχω κλείσει ήδη εισιτήρια και πρέπει να πάω εκεί..τα ιδιωτικά βάν η ταξί είναι πανάκριβα απ'οτι είδα.
Αν ξέρει κάποιος την καλύτερη δυνατή λύση και ώρες που φεύγουν ας με ενημερώσει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου!

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 51.0 Firefox 51.0
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 13, 2017, 18:48:16 μμ »
εδω θα ταλαιπωρηθεις λιγο .δεν υπαρχει κατι σε απευθειας προς το αεροδρομιο.
ειτε θα διαλεξεις το ενα και μοναδικο μινι μπας στις 8:30 το πρωι με τα 300 μπατ,αλλα προσοχη γιατι σε αφηνει λιγο εξω απο το κραμπι και μετα θα χρειαστεις ταξι για το αεροδρομιο ή απλα ναυλωνεις ενα ταξι ή μινιμπας με παραπανω σαφως χρηματα αλλα χωρις ταλαιπωρια και πας στο αεροδρομιο.