Καλησπέρα και συγγνώμη που ανοίγω νέο θέμα, αν τυχόν υπάρχει άλλο θέμα για το ζήτημα αυτό
Τον Απρίλιο θα επιστρέφω από Siem Reap Καμπότζη σε Μπανγκόκ για την πτήση επιστροφής μου στην Ελλάδα. Η πτήση μου είναι στις 12 το μεσημέρι.
Υπολόγιζα να μείνω το προηγούμενο βράδυ στην Μπαγκόκ, στην Kao San, όπου έχω μείνει και τις 2 άλλες φορές και να πάρω από εκεί το πρωί ένα λεωφορείο που υπήρχε για το αεροδρόμιο.
Ρίχνοντας μια ματιά στο ίντερνετ βλέπω ότι το λεωφορείο αυτό έχει σταματήσει από το 2011 και πλέον δεν υπάρχει λεωφορείο από Kao San για το αεροδρόμιο.
Θα ήθελα να ρωτήσω τί επιλογές έχω για το αεροδρόμιο και πόσο περίπου χρόνο να υπολογίζω με τη χειρότερη δυνατή κίνηση.
Υπάρχει κάποιο άλλο λεωφορείο ή μίνι βαν από την Kao San απευθείας για το αεροδρόμιο ή μόνο με ταξί; Και σε περίπτωση που είναι μόνο ταξί, πόσα χρήματα να υπολογίζω και πόση ώρα στη χειρότερη περίπτωση με φουλ κίνηση;
Κάποιους συνδυασμούς που έχω δει με λεωφορεία, μετρό κλπ. δεν με ενδιαφέρουν, γιατί δεν θα έχω χρόνο.
Αν τυχόν υπάρχει κάποιο άλλο σχετικά κεντρικό σημείο στην Μπαγκόκ, με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και φτηνά ξενοδοχεία στυλ Kao San, θα αποτελούσε και αυτό μία επιλογή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων