Μετα απο ερευνα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι δεν διδάσκεται πουθενα στην Ελλάδα η ταιλανδέζικη γλώσσα. Δεν προσφέρεται κάποιος να την διδάξει, ουτε με ιδιαίτερα μαθήματα, ούτε υπαρχουν αγγελίες στο διαδίκτυο. Οι 20 γλώσσες απο τις 70 που υπαρχουν καλύπτουν το μισό πλυθησμό της γης. Μια απο αυτες ειναι και τα ταιλανδεζικα εφόσον την μιλάνε πανω απο 70 εκ άνθρωποι. Εν τουτοις δεν διδάσκεται πουθενα στην Ελλαδα. Και αναρωτιέμαι, τοσοι ελληνες παντρευτηκαν ταιλανδεζες, δεν υπαρχουν καποιοι που θελουν να τις διδάξουν Ελληνικά ή να μάθουν οι ίδιοι ταιλανδέζικα; Τα παιδια τους δεν ειναι καλο να εκπαιδευτουν και στις 2 γλωσσες; ειναι δυνατόν να μην υπαρχει ζήτηση ; Ειναι δυνατον σε ολοκληρη αθηνα να μην υπάρχει ενας άνθρωπος να διδάσκει ταιλανδέζικα ;
Εν πάση περιπτωσει. Πάω thailand 2 μηνες το χρόνο και εχω μελετήσει πολύ τη γλώσσα. Γραφω μιλαω και διαβάζω σε μέτριο επιπεδο. Μιλαω σπαστα. Θελω να τα βελτιωσω. Ψαχνω εναν ανθρωπο να μου κανει ιδιαιτερα. Οποιος εχει κάποια άκρη ας επικοινωνήσει μαζι μου Ευχαριστώ