Αποστολέας Θέμα: δεν διδάσκεται πουθενά στην Ελλάδα η γλώσσα  (Αναγνώστηκε 3871 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος edubuntu

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
δεν διδάσκεται πουθενά στην Ελλάδα η γλώσσα
« στις: Μαρτίου 27, 2017, 10:34:40 πμ »
Μετα απο ερευνα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι δεν διδάσκεται πουθενα στην Ελλάδα η ταιλανδέζικη γλώσσα. Δεν προσφέρεται κάποιος να την διδάξει, ουτε με ιδιαίτερα μαθήματα, ούτε υπαρχουν αγγελίες στο διαδίκτυο. Οι 20 γλώσσες απο τις 70 που υπαρχουν καλύπτουν το μισό πλυθησμό της γης. Μια απο αυτες ειναι και τα ταιλανδεζικα εφόσον την μιλάνε πανω απο 70 εκ άνθρωποι. Εν τουτοις δεν διδάσκεται πουθενα στην Ελλαδα. Και αναρωτιέμαι, τοσοι ελληνες παντρευτηκαν ταιλανδεζες, δεν υπαρχουν καποιοι που θελουν να τις διδάξουν Ελληνικά ή να μάθουν οι ίδιοι ταιλανδέζικα; Τα παιδια τους δεν ειναι καλο να εκπαιδευτουν και στις 2 γλωσσες; ειναι δυνατόν να μην υπαρχει ζήτηση ; Ειναι δυνατον σε ολοκληρη αθηνα να μην υπάρχει ενας άνθρωπος να διδάσκει ταιλανδέζικα ;

Εν πάση περιπτωσει. Πάω thailand 2 μηνες το χρόνο και εχω μελετήσει πολύ τη γλώσσα. Γραφω μιλαω και διαβάζω σε μέτριο επιπεδο. Μιλαω σπαστα. Θελω να τα βελτιωσω. Ψαχνω εναν ανθρωπο να μου κανει ιδιαιτερα. Οποιος εχει κάποια άκρη ας επικοινωνήσει μαζι μου  Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2022, 10:45:11 πμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 52.0 Firefox 52.0
    • Thailand
Απ: δεν διδάσκεται πουθενά στην Ελλάδα η γλώσσα
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 27, 2017, 13:33:29 μμ »
Μετα απο ερευνα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι δεν διδάσκεται πουθενα στην Ελλάδα η ταιλανδέζικη γλώσσα. Δεν προσφέρεται κάποιος να την διδάξει, ουτε με ιδιαίτερα μαθήματα, ούτε υπαρχουν αγγελίες στο διαδίκτυο. Οι 20 γλώσσες απο τις 70 που υπαρχουν καλύπτουν το μισό πλυθησμό της γης. Μια απο αυτες ειναι και τα ταιλανδεζικα εφόσον την μιλάνε πανω απο 70 εκ άνθρωποι. Εν τουτοις δεν διδάσκεται πουθενα στην Ελλαδα. Και αναρωτιέμαι, τοσοι ελληνες παντρευτηκαν ταιλανδεζες, δεν υπαρχουν καποιοι που θελουν να τις διδάξουν Ελληνικά ή να μάθουν οι ίδιοι ταιλανδέζικα; Τα παιδια τους δεν ειναι καλο να εκπαιδευτουν και στις 2 γλωσσες; ειναι δυνατόν να μην υπαρχει ζήτηση ; Ειναι δυνατον σε ολοκληρη αθηνα να μην υπάρχει ενας άνθρωπος να διδάσκει ταιλανδέζικα ;

Εν πάση περιπτωσει. Πάω thailand 2 μηνες το χρόνο και εχω μελετήσει πολύ τη γλώσσα. Γραφω μιλαω και διαβάζω σε μέτριο επιπεδο. Μιλαω σπαστα. Θελω να τα βελτιωσω. Ψαχνω εναν ανθρωπο να μου κανει ιδιαιτερα. Οποιος εχει κάποια άκρη ας επικοινωνήσει μαζι μου στο *****Ευχαριστώ

Στην Αθήνα υπήρχε παλιότερα κάποια κυρία που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.Μάλιστα κάποια μέλη του φόρουμ έκαναν εκεί μαθήματα.

Θα μπορούσαν να ενημερώσουν αν κάνει ακόμη ή όχι.

Τώρα στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες λίγες εκατοντάδες Ταϊλανδών.Το να διδάξεις μια γλώσσα , νομίζεις ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας?
Πρέπει να έχεις τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις ....

Τέλος το αν τα παιδιά θελήσουν να είναι δίγλωσσα ή μη , είναι απόφαση των γονέων.Προσωπικά είμαι υπέρ της μητρικής και πατρικής γλώσσας ταυτόχρονα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2022, 14:36:56 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος Alkis

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Opera 46.0.2597.46 Opera 46.0.2597.46
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 21, 2017, 18:56:19 μμ »
Δυστυχώς ούτε και εγώ μπόρεσα να βρω κάποιον για ιδιαίτερα. Ένας φίλος μου, μου είπε, να δω για μαθήματα μέσω ιντερνετ άλλα και πάλι δε βρήκα τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος krox

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Opera 56.0.3051.31 Opera 56.0.3051.31
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2018, 20:41:02 μμ »
Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάτι στην Θεσσαλονίκη;