0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για σας φίλοι!!Ειμαι καινούργιος στο φορουμ και εχω διαβασει πολλα σχετικα με γάμο με Φιλιππινεζα, όμως θελω να μου λύσετε κάποιες απορίες. Αρχικά η κατάσταση μου..Η κοπελα μου (23 χρονών) ζει στην χωρας της στις Φιλιππίνες και έχει ένα μωρό (7 μηνων).Η συμπάθεια ο ένας για τον αλλο έγινε πιο δυνατή λόγω ότι δεχομαι το παιδί της, ομως πιστεύω πως είναι υπέροχη κοπέλα και οτι νιωθει αληθινή αγαπη. Έχω πάει στην χωρα της και με φιλοξένησε η οικογένεια της.Ειμαι μόνο 23 χρονών και φέτος θα τελειώσω τις σπουδές μου από ΤΕΙ. Επίσης έχω να παω και για την στρατιώτικη μου θητεια.Θέλω να την φέρω στην Ελλάδα με γάμο και να ζήσουμε μαζι. Έχει μια θεία στην Αθηνα όπου η κοπέλα μου μπορεί να μείνει για ένα χρόνο στο σπίτι της θείας. Έτσι θα έχω το χρόνο και βοήθεια για μια προετοιμασία στα οικονομικά μου. Αν και με το παιδί πρέπει οικονομία.Και τώρα στο θέμα μου...Εχω από την πρακτική των σπουδών μου 3000 συν 2000 μαύρα ευρώ.1) Το παιδί θα μπορεί να έρθει μαζί με την μητέρα του? Επίσης θα υπάρξει καποιά αλλαγη σε όλη την διαδικασία των χαρτιών που θα χρειαστούμε για να μένει μόνιμα η κοπελα μου στην Ελλάδα? ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ - ΓΡΗΓΟΡΑ - ΑΠΟ ΤΟ NSO ΤΟ ΠΙΣΤ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ !ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ;; ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΥ" ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ DFA ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ... 2) Εγώ μόνο για την πρακτική έχω δουλέψει. Θα μπορώ να φέρω μια κοπέλα με ένα παιδί ενώ δεν εχω ιστορικό, ένσημα από δουλειά? Θέλω να πω θα με αφήσουν να τους φέρω ενώ δεν φαίνεται να έχω εισόδημα?ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΘΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓ. ΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ (..Καινούργια Πρόξενος αφίχθη) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ Η ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΖΑ ΤΟΥΣ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΟ DFA ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΟΥ.3) Αν γίνει ο γάμος στις Φιλιππίνες ενω δεν εχω τελειώσει την στρατιωτική μου θητεία, μπορώ πρώτα να τελειώσω τον στρατό και μετά να συνεχίσω την διαδικασία για να έρθει Ελλάδα? Υπαρχει ποινή, παράβολο ή ακύρωση γάμου λόγω ότι θα παντρευτω μόνο στις Φιλιππίνες και θα συνεχίσω την διαδικασία μετά από ένα σχεδόν 8μηνο? ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΡΟΥΦ !!Ελπίζω κάποιος να ξερει και να μπορεί να με βοηθήσει. Προκαταβολικα πολλα ευχαριστω!!!
μελετηστε το αμφοτεροιhttp://www.thai.gr/forum/index.php?topic=13305.0το να σηκωθεις να πας να παντρευτεις στο Μινταναο θελει πολυ κουραγιο φιλε,Φιλιππινες πας μονο αν εισαι σιγουρος και αποφασισμενος ειδικα αν δεν εχεις φραγκα ,πας μονο μια φορα για τον γαμο και εχεις 5-6.000 ευρω στην τσεπη για να τον ολοκληρωσειςσκεψου ,μονο για δαχτυλιδια θελεις ενα 600αρι θελει καλο προγραμματισμο και ευρωπουλα ,κανε 4 αιτησεις για πιστωτικη και κατι θα τσιμπησειςμην το αφηνεις γιά γάμο σε 2,5 με 3 χρόνια ,θα βαρεθεις,η διαφορά ηλικίας μια χαρα ειναι τωρα , στα 60 βλεπεις......αν εχει καπου να μεινει στην Μανιλα μετα τον γαμο για κανενα 2μηνο να τακτοποιησει την χαρτουρα ,τυχερος θα εισαι θα γλυτωσεις το πηγαινελα,για το παιδι οτι λεει ο Ακης , παρε ομως και τηλ στην πρεσβεια ζητα τον Δημοπουλο ,αν ειναι ακομη εκει θα σε βοηθησειαλλιως ζητα τον αρμοδιο για τα ληξιαρχικα θεματακαλη τυχη και στους δυο !