0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι!!! Οι ελληνικές αρχές πρέπει να δράσουν με γνώμονα "τι μούτρα θα κυκλοφορήσω εγώ και τόσοι άλλοι στο Πουκέτ στις διακοπές μας" Ακριβώς αυτό!!! Αγαπώ την Ταιλάνδη χωρίς να την ανάγω σε ιδεατή χώρα γιατί έχει κι αυτή τα αρνητικά της, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να είμαστε περισσότερο ανεύθυνοι και αδιάφοροι σε τέτοιες περιπτώσεις. Αγαπώ όμως περισσότερο τη χώρα μου γιαυτό στεναχωριέμαι...
Και εγώ αγαπώ την Ταιλανδη και την έχω σε πολλά για παράδειγμα για το πως λειτουργεί , αν πρέπει να στεναχωριέσαι για την Ελλάδα να στεναχωριέσαι για ένα σωρό άλλα ζητήματα που δεν λειτουργεί σωστά , πιστεύω πως δεν έχει δώσει το δείγμα ότι είναι ανεύθυνη σε θέματα δολοφονιών.
Προς το παρόν μόνο ανεύθυνα δείγματα βλέπω φίλε μου...ο χρόνος θα το δείξει
Γνωρίζεις εκ των έσω αν έχουμε ως κράτος δείξει αυτά τα δείγματα και αν ναι να τα παραθέσεις ευχαρίστως. Είναι ένα έγκλημα που έγινε στην άλλη άκρη της γης χωρίς να υπάρχει διακρατική συμφωνία για την έκδοση εγκληματιών. Οι αρχές εδώ θα δράσουν βάσει σημάτων της ιντερπολ και όχι δημοσιευμάτων. Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι χρονοβόρο και προφανώς ο ύποπτος δεν νομίζω να συνεχίσει να ζει κανονικά εδώ.
http://www.ministryofjustice.gr/site/el/%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%91%CE%AA%CE%9A%CE%97%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.aspxΕδώ μπορείς να δεις και να αναζητήσεις ότι θέλεις , ανοικτές πηγές είναι ψάξε στο ιντερνετ και βρες ότι θέλεις . Και επειδή πολλά λες δες και αυτή την είδηση:https://www.protothema.gr/greece/article/508394/sunelifthi-o-servos-arhihouligan-degian-pouzigatsa-sto-el-venizelos/Ο συγκεκριμένος είχε κρυφτεί στην Ταιλάνδη που τόσο κόπτεσαι ότι ενδιαφέρεται για δολοφόνους και μόλις έφτασε Ελλάδα τον τσακώσαν γιατί είχε εκδοθεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την ιντερπολ. Οπως βλέπεις σου απαντάω με συγκεκριμένα στοιχεία ενώ εσύ κάνεις υποθέσεις πως αδιαφορούμε σαν κράτος, κράτησε λοιπόν τις υποθέσεις για τον εαυτό σου και μην κρίνεις κάτι χωρίς να το γνωρίζεις ή το ψάξεις πριν.
Α ωραία... να περιμένουμε να υπογράψετε συμφωνία έκδοσης και με την Ταιλάνδη πρώτα...Συγχαρητήρια για αυτόν που πιάσατε...θέλουμε να πιάσετε και τον ύποπτο όμως...Δεν κάνω υποθέσεις και το ξέρεις...μπορεί να σε ενοχλεί αλλά είναι η αλήθεια...Εύχομαι η χώρα μας να γίνει καλύτερη και για να συμβεί αυτό πρέπει να ακούμε και να σεβόμαστε τις γνώμες όλων.