Αποστολέας Θέμα: PJ Loft hotel Lopburi  (Αναγνώστηκε 1388 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 80.0.3987.106 Chrome 80.0.3987.106
PJ Loft hotel Lopburi
« στις: Φεβρουαρίου 17, 2020, 18:25:54 μμ »
εμεινα στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο για 5 νυχτες......το ξενοδοχειο δεν ειναι κεντρικο(απεχει 2 χλμ απο τον σταθμο υπεραστικων λεωφορειων του Lopburi και 1 χλμ απο το pannara hotel{ειναι στον ιδιο δρομο})....εχει παρκινγκ για τους πελατες τους.....το κτιριο σε σχετικα καλη κατασταση....το δωματιο νορμαλ προς το μικρο{του pannara πιο μεγαλο σαφως}....το κρεββατι μεγαλο και με σκληρο στρωμα....το μπανιο μετριο προς το μικρο(τα βασικα)....ειχε 1 μικρο μπαλκονακι......υπαρχει τηλεοραση με πολλα καναλια και ψυγειακι....επισης air condition και ανεμιστηρας....δεν υπαρχει safe box....σερβιρεται πρωινο(εδω δεν εχεις επιλογες,ειναι οτι σου φερουν....στο φερνουν στο δωματιο σου)...ζεστο νερο 24 ωρες με πολυ καλη πιεση......το wifi καλο(αν και μερικες στιγμες "ψιλο-κολουσε" αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.....υπαρχει και ντουλαπα(οχι πολυ μεγαλη αλλα ευρυχωρη).καθε μερα καθαριοτητα,αλλαγη πετσετων και 2 νερακια δωρεαν.....τα παιδια που δουλευουν στην ρεσεψιον πολυ εξυπηρετικα και ευγενικα.....αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα δωματια εκτος απο τον αριθμο τους εχουν ονομασιες απο πολεις και χωρες του κοσμου!!!και επισης ειναι ζωγραφισμενα στο τοιχο κατι χαρακτηριστικο απο την πολη η την χωρα που εχει το ονομα του δωματιου π.χ. στην Μοσχα ειχε ζωγραφισμενο στον τοιχο την Κοκκινη Πλατεια....στην Ταυλανδη ειχε ζωγραφισμενο στον τοιχο ενα tuk tuk,κλπ,κλπ....ειχε δωματιο με την ονομασια Σαντορινη!!!
κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι δεν υπηρχε τηλεφωνο στο δωματιο!!!αν ηθελες κατι επρεπε να κατεβεις στην ρεσεψιον να το ζητησεις...το ρευμα ανοιγε με καρτα η οποια καρτα χρησιμευε και σαν "κλειδι" οταν ερχοσουν αργα στο δωματιο και πηγαινες στον οροφο σου....με το που εβγαινες απο το ασανσερ επρεπε να βαλεις την καρτα στην πορτα για να ανοιξει και να μπεις στον οροφο σου και να πας στο δωματιο!!!
ενα μεγαλο μειον(για μενα) ηταν ο θορυβος(και εσωτερικα και εξωτερικα,,,,ιδιαιτερα εξωτερικα)...το ξενοδοχειο ειναι κοντα στις ραγες του τρενου και στον Σιδ,Σταθμο του Lopburi....σχεδον ολο το βραδυ ακουγοταν ενας υποκωφος θορυβος απο την διελευση των τραινων!!!!καθε βραδυ!!!επισης δεν υπαρχει και καλη ηχομονωση μεταξυ των δωματιων....δυσκολευτηκα αρκετα τις μερες που εμεινα εκει....και επαναλαμβανω λογω θορυβου και μονο!!!μαλλον δεν θα το προτιμουσα ξανα(καλυτερα στο pannara)
διναμε 690 μπατ την μερα(με πρωινο)....δεν το κλεισαμε απο το booking.....κατευθειαν απο τηλεφωνο(μεσω γνωστου που καθεται εκει)....
Δυστυχως δεν εχω φωτο η βιντεακι(δεν ειμαι και πολυ σιγουρος....θα ψαξω την καμερα μου...αν εχω κατι θα το "ανεβασω")
οποιος η οποια θελει κατι να με ρωτησει ευχαριστως να το κανει