Αποστολέας Θέμα: PAMEDIAKOPES....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!  (Αναγνώστηκε 6288 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 80.0.3987.122 Chrome 80.0.3987.122
PAMEDIAKOPES....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
« στις: Μαρτίου 04, 2020, 11:19:35 πμ »
Καλημερα.....ειμαι αγανακτισμενος με το PAMEDIAKOPES
τι εχει συμβει?????
Εκλεισα εισιτηρια για τον αδελφο μου Γιωργο απο Αθηνα για Τζακαρτα(μεσω Τζεντα) με την αεροπορικη εταιρεια SAUDIA(θα σας πω και γιάτην την εταιρεια σε αλλο ποστ) μεσω του pamediakopes.gr  αυτο εγινε 24 Φεβρουριου.........η πτηση ηταν για τις 6 Μαρτιου.........ολα καλα και ολα ωραια....βρηκαμε μια πολυ καλη τιμη(390 ευρω) και το "κλεισαμε"....μας ηρθε και το εμαιλ επιβεβαιωσης και ολα καλα
Στις 2 Μαρτιου ηρθε εμαιλ απο την Saudia οτι αλλαζει η ωρα απο Τζεντα για Τζακαρτα!!!Ξεχασα να πω οτι το εισιτηριο που κλεισαμε ηταν για αναμονη 6 ωρων στην Τζεντα(θα εφτανε Τζεντα στις 19.40 και θα εφευγε για Τζακαρτα στις 02.00...........αναμονη 6 ωρες)...με την καινουργια ωρα(αντι 02.00 αλλαξε σε 10.00!!!!)δηλαδη 13 ωρες αναμονη!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....
θα μου πειτε ποιο ειναι το προβλημα με το pamediakopes????
TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(Αλλαγη εισιτηριου....ακυρωση.....αλλαγη ονοματος....κλπ)ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
εν τω μεταξυ το σαιτ τους εχει καποιο τηλεφωνο και διπλα γραφει "ελληνικη γλωσσα"

Ώρες λειτουργίας και τηλέφωνο επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου:
+30 2111984829

Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 18.00 (ελληνική γλώσσα)

Η εξυπηρέτηση πελατών στα αγγλικά είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!!Μαλλον υπαρχει ελληνικη γλωσσα μονο και μονο για να σε συνδεσουν με Αγγλια και να μιλησεις σ'αυτους(που δεν τους καταλαβαινεις καθολου και μιλανε αγγλικα της κακιας ωρας!!!!)
και επισης δεν ξερω και τι χρεωση υπαρχει για το τηλεφωνο αυτο!!!!!μπορει να ειναι ελληνικο νουμερο αλλα ποιος μου εγγυαται οτι η χρεωση ειναι αστικη???και δεν ειναι διεθνης?????

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.........ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PAMEDIAKOPES ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ "ΑΝΑΠΟΔΙΑ" ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.............ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ(ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ ΚΙΟΛΑΣ)............ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ(ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΠΩ)

• Windows 10 Windows 10
  • Browser:
Απ: PAMEDIAKOPES....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 04, 2020, 14:20:12 μμ »
Επιτελους...πριν λιγο 'τελειωσα΄με το pamediakopes...........τελικα ακυρωσα το εισιτηριο και περιμενω την επιστροφη χρηματων(ελπιζω 100%)...θα ξερω σε μια εβδομαδα περιπου
Θελω να δωσω συγχαρητηρια στο Πετρο τον Κυπριο(απο το pamediakopes)ο οποιος ηταν ο μονος που με βοηθησε χωρις να με παραπεμψει σε αγγλουσ,γαλλουσ,πορτογαλους που δεν καταλαβαιναν τι τους ελεγα και δεν καταβαινα τι μου ελεγαν!!!
ετσι βρηκα ακρη και ακυρωσαμε το εισιτηριο......Τελικα υπαρχουν και καλοι υπαλληλοι στις εταιρειες

• Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 16, 2020, 11:11:18 πμ »
Επανερχομαι με το pamediakopes.gr
οπως σας ειχα πει και προηγουμενως βρηκα ενα καλο υπαλληλο και ακυρωσαμε το εισιτηριο...εκτος της ακυρωσης ζηταμε και επιστροφη των χρηματων..ο Πετρος ο Κυπριος μας επε οτι σε 7 εργ. ημερες θα εχουμε νεα....σημερα ειναι 16/3/2020...εχουν περασει 12 μερες και δεν εχουμε κανενα νεο!!!ουτε εμαιλ ακυρωσης ηρθε ουτε τιποτα!!!
αλλα εχουμε και το πιο ωραιο...δεν απαντουν στα τηλεφωνα!!!αυτο το 2111984829 με το που το παιρνεις κατευθειαν δειχνει οτι μιλαει!!!βεβαια να πω την αληθεια οταν αρχισα να παιρνω απο τις 8.00 μεχρι τις 9.00 μου απαντουσε αυτοματοποιημενα για τις 3 επιλογες που εχω....βεβαια οταν πατουσα καποια επιλογη απλα δεν σηκωναν το τηλ!!!!μετα τις 9 αλλαξε το τροπαριο!!!κατευθειαν σε "στελνει"(μιλαει)
Παιδια...ολα αυτα που λεω δεν ειναι της φαντασιας μου...εχω και τον αδελφο μου μαρτυρα γι αυτο(που και αυτος ο καημενος προσπαθει να βγαλει μια ακρη)
Μια συμβουλη(οποιος θελει να την ακουσει ας την ακουσει)....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PAMEDIAKOPES....Στα "δυσκολα" που το χρειαστηκαμε ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!!!Λογικα αυτο θα ισχυει και με αλλα "ιντερνετικα" γραφεια ταξιδιων....δεν ξερω...ξερω ομως για το συγκεκριμενο!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!
Αν δεν βρω ακρη ειμαι υποχρεωμενος να παρω ΑΓΓΛΙΑ Η ΙΝΔΙΑ(δεν ξερω και εγω που)για να μιλησω με καποιον που δεν τον καταλαβαινω!!!!και πιστεψτε με γνωριζω αρκετα αγγλικα...

• Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 16, 2020, 11:13:16 πμ »
και κατι αλλο........πηρα και στην Σαουντια Αιρλαινς....απο εκει με παραπεμπουν στο panediakopes
Καλα,δεν μπορουν να μου πουνε τι συμβαινει απο την Σαουντια???μια πληροφορηση θελω και τιποτα αλλο...τοσο δυσκολο ειναι??

Αποσυνδεδεμένος humsepyaar1

• **
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 80.0.3987.149 Chrome 80.0.3987.149
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 20, 2020, 06:08:12 πμ »
Η ενημερωση για αυτους που την ψαχνουνε για να μην ψαχνονται μετα ειναι πολυτιμη.
Σχετικα με το pamediakopes  αν οι πτησεις γινουν κανονικα  ,μενουμε με την ικανοποιηση οτι αγορασαμε σε καλη τιμη το εισιτηριο.
Παντα ψαχνουμε με kayak η skyscanner  που μας καταληγουν σε φθηνοτερα εισιτηρια στο pamediakopes απο οτι αν μπουμε κατ'ευθειαν στο site του.
Εχω βγαλει απο το pamediakopes τον Ιουλιο του 19 τα 3 εισιτηρια της οικογενειας με επιστροφη Θεσσαλονικη - Bacolod (κεντρικες Φιλιππινες ) 2120 ευρω με Qatar Airlines , χωρις να αγορασω την εξτρα παροχη για αλλαγη ημερομηνιων.
Τωρα που εχουν ακυρωθει θα παρω στην καλυτερη περιπτωση ενα κουπονι αξιας ας πουμε 1000 ευρω,
ελα ντε που τα εισιτηριο μιας διαδρομης απο Φιλιππινες στοιχιζουν 2500 ευρω !!!
δλδ θελω αλλα 1500 να επιστρεψω με την Qatar !!! γι'αυτο καλυτερα να πληρωνουμε κατι παραπανω για να μην τα πληρωσουμε στο πολλαπλασιο.
Με το pamediakopes ειχα ψιλοαπελπιστει με αυτα που γραφει ο συμπατριωτης μου , αλλα πηρα τηλεφωνο , διαφορετικα δεν υπαρχει επικοινωνια και απαντηση σε ερωτηματα.
Αγγλια δεν δοκιμασα καν .
Μονο Ελλαδα πηρα στις 2.30 το μεσημερι και η πρωτη κληση απαντηθηκε σχεδον αμεσως ,μπηκα στην αναμονη και οταν απαντησε ο υπαλληλος μετα απο 24 λεπτα ,επεσε η γραμμη !!!
Η δευτερη απαντηκε στα 7 λεπτα ,μιλησα με την κ. Ευγενια ,ευγενεστατη προθυμη ,μου τα εξηγησε αναλυτικα και κρατησε σχεδον μιση ωρα.
Το κοστος ειναι για την κληση με κινητο στο σταθερο τους 2 ευρω το 5' λεπτο.

Να προσεχετε τι προσθετες παροχες πρεπει αγοραζετε ! σημερα ο κορονοιος την επομενη φορα δεν εχει : που να φανταστω , πως θα εκπλαγω ....κ.τ.λ.π. οπως η εκρηξη στο ηφαιστειο Taal στο Tagaytay....και τωρα μειναμε αμανατι εδω στο Bacolod ,που τουλαχιστον εχει 0 επιβεβαιωμενα κρουσματα μεχρι σημερα 20 Μαρτιου 2020.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2020, 06:26:12 πμ από humsepyaar1 »

• **
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 20, 2020, 07:10:17 πμ »
επισης να συμπληρωσω πως τωρα με την κριση αυτη οι εταιρειες μου ειπε η Ευγενια , απλα δινουν μονο  το κουπονι ( voucher ) που μπορει να χρησιμοποιηθει για ενα χρονο.
Αν τα ειχα βγαλει στο site της εταιρειας ,πιθανον να μην αντιμετωπιζα κανενα προβλημα.
Εδω που ειμαι ,ειχα βγαλει εισιτηρια απο την εταιρεια ,ακυρωθηκαν μεν ,αλλα πηρα τα λεφτα μου πισω .
Θελει αγορα ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ,
τωρα αυτο το εισιτηριο με επιστροφη Ελλαδα Φιλιππινες να κοστιζει 690 ευρω
κια το ΜΙΑς ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ  εισιτηριο Φιλιππινες - Ελλαδα  800 , δεν μπορεσα να το καταλαβω...

• **
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 24, 2020, 08:27:34 πμ »
.......ας ολοκληρωσω απο την πλευρα μου σχετικα με το pamediakopes.
χθες 23/3/2020 καλεσα στις 2 το μεσημερι ωρα Ελλαδος ,2 φορες χωρις να το σηκωσει καποιος υπαλληλος τους ,
μιση ωρα αναμονης καθε φορα.
Σημερα καλεσα πρωι πρωι στις 8 που ανοιγουν και μου απαντησε αμεσως μια υπαλληλος ευγενεστατη ,
εξυπηρετικη και εγινε η αλλαγη ημερομηνιας στα εισιτηρια μου ,ιδια διαδρομη , στα οποια δεν ειχα αγορασει εξτρα το ΕΥΕΛΙΚΤΟ,
με μονο 21 ευρω επιβαρυνση και 40 ευρω στα τηλεφωνα ,
οποτε οσο και αν θελετε να ενημερωθειτε , τηλ μονο πρωι πρωι στο ανοιγμα του τηλ. κεντρου
για να μην ξοδευεστε ...και να μην χασετε την ψυχικη σας ηρεμια οπως εγω χθες το απογευμα .