0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήλιο εχει κάθε μέρα.Βροχή/ψιχάλα θα ρίξει λίγη ώρα και συνήθως 2-3 φορές την εβδομάδα Ιούλη Αύγουστο, όχι κάτι ιδιαίτερο.Γενικά οι βροχές είναι μικρής διάρκειας, απλά Σεπτέμβρη Οκτώβρη μπορεί να βρέξει 1-2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα και να κάνει μέχρι και πλημμύρες σε κάποιες περιοχές.Το Ίντερνετ γενικά στην Ταϊλάνδη ήταν πάντα κορυφαίο και σε καλές τιμές. Καλύτερο από ό,τι Ελλάδα.Υπάρχουν ταχύτητες ακόμα και 2000 MBps Download / 500 MBps Upload (30 Ευρώ/μήνα) ή και 1000/1000 (35 Ευρώ/μήνα). Για 300/300 δεν το συζητώ, έχει προσφορές με 10 Ευρώ/μήνα.Ίντερνετ όχι αστεία.
Αν είσαι στην παραλία Andaman Sea και πέσουν οι πρώτες σταγόνες, δεν θα προλάβεις να φτάσεις σώος στο μπανγκαλόου σου...το φαινόμενο εξελίσσεται πολύ γρήγορα...μιλάμε για δυνατή καταιγίδα...το να βραχεις μόνο δεν είναι τίποτα, το θέμα είναι ότι η άμμος δεν φεύγει από πάνω σου...
Δεν ακουγετε και πολυ ευχάριστο αλλα σιγουρα θα ειναι εμπειρια.. Τι νομιζεις για ταξιδι low-season?
Το θέμα των αεροπορικών τιμών θέλει ψάξιμο, εγώ πηγαίνω Πουκετ Δεκεμβριο,15-15 Ιανουαρίου, έχω έτοιμες τις ειδοποιήσεις και βλέπω τις τιμές καθημερινά.με scoot εχω βρει Αθήνα-Πουκετ 365 αλλα και μια ειδική προσφορά 285 ( 2019 16 Δεκεμβρ.) Αλλα μόνο με 10 κιλά χειραποσκευη και όλα τα άλλα με πληρωμη.Με Κατάρ έβρισκα από 730 -890