Αποστολέας Θέμα: Skyscanner (gotogate.com) ΕΜΠΕΙΡΙΑ  (Αναγνώστηκε 1188 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 106.0.0.0 Chrome 106.0.0.0
Skyscanner (gotogate.com) ΕΜΠΕΙΡΙΑ
« στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 19:38:18 μμ »
Γεια σε ολους....
Ακουστε τι επαθα....Θα παω Ταυλανδη κατα το Μαρτιο του 2023(εγω με την γυναικα μου,η οποια ειναι Ταυλανδεζα).....απο θεσ/νικη θα πεταξω....Απο θεσσαλονικη οι 2 εταιρειες που βρηκα πιο βολικες εινaι  H Swiss(Lufthansa Group) KAI H Turkish airlines......Μετα απο ψαξιμο ειδα οτι η swiss εχει φτηνοτερη τιμη  απο οτι η τουρκικες και επισης καλυτερες ανταποκρισεις(εννοω ωρες που περιμενεις στο αεροδρομιο μεταξυ πτησεων) ΑΛΛΑ η βαλιτσα μεχρι 23 κιλα!!!Οι τουρκ,αερογραμμες ειναι πιο ακριβη,ε πιο πολυ αναμονη αλλα 30 κιλα βαλιτσα!!!!Ενδεικτικα θα πω για τον Μαρτιο του 23 η swiss ειχε περι τα 800 ευρω το εισητηριο και οι τουρκικες γυρω στα 1050.....

Μια σημειωση για οσους ειναι απο Θεσ/νικη η γενικως Βορ.Ελλαδα.....Παιζει και το σεναριο μεσω Σοφιας,(Βουλγαρια)...απο οτι ειδα και οπως και ενας φιλος μου ειπε οτι το εκανε οι τιμες απο Σοφια για Μπανγκοκ ειναι πολυ πολυ χαμηλοτερες απο οτι απο Θεσ/νικη και Αθηνα..Επισης ενα σημαντικο ειιναι οτι η Thai ακομα πεταει απο Σοφια.....Αυτο που εκανε ο φιλος ητανε να παρει το αμαξι του απο Θεσ/νικη.......να παει Σοφια στο αεροδρομιο....να αφησει εκει το αμαξι του(εχουν και εκει την εταιρεια Pak'n'Fly  οπως και στην Θεσ/νικη στο αερ, "Μακεδονια") και μετα που γυρισε πηρε το αμαξι του και γυρισε πισω σαν κυριος.....μου ειπε για την φυλαξη εδωσε στην εταιρεια φυλαξης 16 ευρω(για 20 μερες)...Βεβαια αν καποιος δεν θελει να παει με το αμαξι του,υπαρχει και τρενο και λεωφορειο αλλα θα ειναι πιο κουραστικο!!

Συνεχιζω......

Οπως σας ειπα,εψαχνα για Μαρτιο εισιτηριο και τελικα κατεληξα στις τουρκικες.....καθε μερα ψαξιμο....την Παρασκευη που μας περασε στο ψαξιμο που εκανα μου βγαζει μια πτηση στις τουρκικες η οποια ηταν στα 775 ευρω με 30 κιλα βαλιτσες!!!!Ω τι ευτυχια!!!κατευθειαν κλεινω 2 εισιτηρια!!!!10 Μαρτιου αναχ.απο Θεσσαλονικη και αναχ.απο Μπανκοκ μετα απο 44 Μερες!!!Μεσα απριλιου δηλαδη

Αλλη σημειωση.....Απο 1/10/23 η visa on arrival(αυτες που μας δινουνε στο αεροπλανο και συμπλρωνουμε)απο 30 μερες εγιναν 45!!!!Βεβαια καπου διαβασα οτι αυτο ισχυει μεχρι 31/3/23 αλλα δεν το εχω διασταυρωσει....αν καποιος μπορει να το διασταυρωσει,παρακαλω ασ το κανει....

Συνεχιζω......Μεσ την καλη χαρα "κλεινω"(και εννοειται πληρωνω)τα εισιτηρια....Βεβαια να σας πω οτι ειχε πολλες "εξτρα" χρεωσεις(δηλ. "ασφαλεια ταξιδιου","ακυρωση η αλλαγη κρατησης","διαλεξε θεσεις σε ολες τις πτησεις τωρα".κλπ,κλπ...ολα αυτα με καποια ευρω παραπανω τα οποια κανανε το εισιτηριο να πηγαινει πανω απο 1000 ευρω!!!!

Βεβαια εγω δεν διαλεξα ΟΥΤΕ ενα απο αυτα ρισκαροντας αν γινει καμια στραβη να τρεχω(μου εχει συμβει στο παρελθον).....οπως επισης ρισκαρα και κρατηση απο το ιντερνετ και οχι απο καποιο ταξ.πρακτορειο με φυσικη παρουσια μου....

Ολα καλα και μες την καλη χαρα(αφου "καθαρισα" με τα εισιτηρια,απχιζα να "κλεινω" και ξενοδοχεια!!!!Πολυ πιο ευκολη διαδικασια μπορω να πω....αφου εκλεισα και τα ξενοδοχεια κυλησε το ΣΚ πολυ ευχαριστα.....οπως και η Δευτερα,,,,

Σημερα το πρωι λεω "δεν κανω κανα ελεγχο μηπως ξεχασα καμια ημερομηνια απο τα ξενοδοχεια που εκλεισα"?? και οντως τον εκανα το ελεγχο και το προγραμμα μου ηταν ολα κανονικα,,,,,

Μετα λεω "ασ δω και το εισιτηριο μου που δεν το ειδα καθολου απο την στιγμη που ηρθε στο εμαιλ μου"

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΣΟΚ!!!!Βλεποντας τις ημερομηνιες αναχ.βλεπω οτι αναχ.αντι 10/3/23 το εισιτηριο εγραφε 10/4/23!!!!!

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΓΚΟΠΗ!!!!Τωρα???τι γινεται τωρα???αντε βρες ακρη με το ιντερνετικο πρακτορειο!!!!κΑΙ ΤΙ???ειχα παρει το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ (Τρομαρα μου)ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ χωρις να εχω "κλικαρει" σε καμια εξτρα χρεωση!!!!!Αντε βγαλε ακρη τωρα!!!Αφου μαζεψα οσο κουραγιο ειχα,ΠΗΡΑ ΤΗΛ.(ευτυχως ειχαν τηλ σε αυτο το πρακτορειο και μαλιστα Ελληνικο τηλ,που μιλαει Ελληνας!!!).....μετα απο αγωνια,στρεσσ και αρκετη ωρα στα τηλ.(Σημ....Να ναι καλα ο Χρηστος{το παιδι απο το ιντερνετικο πρακτορειο}) καταφερα να αλλαξω τα εισιτηρια απο 10/4 σε 10/3!!!ολο το "μανικι" βγηκε στα 620 ευρω!!!!Ωχ μανα μου!!!ειναι σαν να πληρωσα 3 εισιτηρια αντι για 2!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑ!!!Ακουστε και το πιο ωραιο.....Αφου αλλαξα τα εισιτηρια κα μου ηρθε το εμαιλ ξανα,τι ανακαλυπτω???οτι εχω κανει λαθος και την ημερομηνια γεννησης της γυναικας μου!!!!Βασικως την χρονια εκανα λαθος οχι την ημερα και τον μηνα!!!Αντε μανα ξανα τηλ........αλλα αυτη την φορα πηρα στις τουρκικες και με διαβεβαιωσανε οτι δεν υπαρχει προβλημα!!Μακαρι,,,,,με τη ζαλαδα που εχω δεν ξερω τι αλλο μπορει να εχει γινει!!!

Τελος παντων.....το νοημα της ιστοριας Μου ειναι ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑς ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕς ΤΙς ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς

Και ενα 2ο....Το site που "εκλεισα" τα εισιτηρια ειναι απο το skyscanner ΤΟ  gotogate.com

Πραγματικα,ο Χρηστος εκανε τα αδυνατα δυνατα για να κανουμε την αλλαγη καιγενικως ηταν παρα πολυ κκαλος επαγγελματιας....Τοω ευχαριστω και δημοσιως και τον συνιστω ανεπιφυλακτα

Αποσυνδεδεμένος android

• Φύλο: Άντρας
  • Browser:
Απ: Skyscanner (gotogate.com) ΕΜΠΕΙΡΙΑ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 18, 2022, 21:40:32 μμ »
Συμβαίνουν αυτά, φίλε Λάκη.
Παρόμοια λάθη κι αστοχίες έχουν συμβεί σε όλους μας. Μην σκας.

Εξάλλου, βρέθηκε λύση για εσένα (αν και από όσο κατάλαβα την ακριβο-πλήρωσες).

Θυμάμαι, μια φορά, πως είχα αποφασίσει να κάνω ολική ακύρωση σε αεροπορικό που είχα κλείσει (και σε καλή τιμή), επειδή είχε γραφτεί κατά λάθος επάνω στο εισιτήριο το όνομά μου ανάποδα, ήταν δηλαδή το επίθετο στη θέση του ονόματος και το μικρό στην θέση για το επώνυμο.
Λεπτομέρεια είναι κι αυτό, αλλά μπορεί να την πατήσεις σε πιθανό έλεγχο.

Θέλει γενικώς προσοχή, κατά το κλείσιμο αεροπορικού εισιτηρίου.

Για τις 45 ημέρες της Tourist Visa, που λες, ίσως υπάρξει ανανέωση.
Θα συνεχιστεί, λογικά, και μετά το τέλος του ερχόμενου Μάρτη, το συγκεκριμένο "μέτρο".

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Android 10 Android 10
  • Browser:
  • Chrome 105.0.0.0 Chrome 105.0.0.0
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 19, 2022, 08:32:39 πμ »
Και ποιος δεν είχε κάποιο πρόβλημα, εγώ 2 φορές πα,απόνερα με κάποιο λάθος που δεν ήταν από εμένα, και την τελευταία φορά που ειχα το 2019 μια προσφορά μεscoot την είχα κλείσει στα 283 ευρώ Αθήνα-Πουκετ αλλα ήταν αγορα ειδική έκπτωση μέχρι λίγες μέρες μετά, δη,αδη ένα χρονο πριν πετάξω, δυστυχως δεν έβαλα με έξτρα χρέωση αλλαγή κάποιας πτήσης με αποτέλεσμα, λόγω προβλήματος δικού μου να μην μπορώ να μετατρέψω, η αλλαγή χρεωνονταν περισσότερο απο το εισιτήριο, και έτσι το έχασα. Τώρα για την ίδια περίοδο το έχει 1.200 ευρώ και βέβαια αφου δεν κερδισα
ακομη το λόττο, αποχαιρέτησα τη πιθανότητα να ξαναπάω, κρίμα γιατί μου λείπει πολύ το αγαπημένο Πουκετ ...

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Browser:
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 19, 2022, 17:59:24 μμ »
Παντως παιδια....τα εισιτηρια ειναι ακριβα!!!Γενικως!!!

Αποσυνδεδεμένος android

• Browser:
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 19, 2022, 18:05:39 μμ »
Πανάκριβα είναι τα εισιτήρια, πλέον.

Αλλά και τί δεν είναι ακριβό...
Σήμερα, ένα μελάνι για εκτυπωτή έψαχνα και μου εξήγησε η υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα ότι παρατηρεί τις τιμές ακόμα σε αυτά να ανεβαίνουν 50% ανά μήνα, εδώ και κανά τρίμηνο... Και συνεχίζεται η άνοδος.

Κάπου είχα δει τον Σεπτέμβρη/Οκτώβρη, πάντως, ότι για αεροπορικά για Σεπτέμβρη του 2023 (για ένα χρόνο μετά δηλαδή), έβρισκες ορισμένα και σε νορμάλ τιμές, αλλά και πάλι καμμία σχέση με τα παλιά.