0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα βρίσκονται στην περιοχή του Σιάμ στο κέντρο της Μπανγκόκ. Είναι το ένα δίπλα το άλλο: Siam centre, Siam Paragon, ZEN, Siam discovery, MBK κλπ. Για να πας πρέπει να πάρεις τον εναέριο σιδηρόδρομο και θα κατέβεις στην στάση Σιάμ. Από την στάση υπάρχει κατευθείαν πρόσβαση στο Siam Paragon. Τιμές ούτε ακριβές ούτε φθηνές. Σε σχέση με τα παζάρια της Μπανγκόκ πολύ πιο ακριβές βέβαια.
1) εμαθα οτι υπαρχει καποιο εμπορικο η καποιο σημειο που αγοραζεις επωνυμα ρουχα σε τρελλα χαμηλες τιμες... υπαρχει?
παιδες καλησπερασας γραφω απο την ομορφη και χμμμ.. βρωμερη bangok )) ...θα ειμαι εδω για 1-2 μερες ακομα... γυρισα σημερα τα εμπορικα.. θα ελεγα αρκετα ακριβα και πολλες μαιμουδες.... ειδα πουκαμισο PRADA που ετυχε να το εχω κ ειχε 200 διαφορες.. μαιμου για οποιον το εχει... (εκτος αν εχω εγω τη μαιμου ) )...τελος παντων θελω βοηθεια...1) εμαθα οτι υπαρχει καποιο εμπορικο η καποιο σημειο που αγοραζεις επωνυμα ρουχα σε τρελλα χαμηλες τιμες... υπαρχει? αν ναι εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει που ειναι και πως παμε??? ακομα - υποερωτημα - που εχει επωνυμα αλλα ακριβεις απομιμησεις κ οχι γνησια??2) ρολογια?? πολυ καλες μαιμουδες?? που?? οπου ρωταγα για ρολεξ κλπ τρεμανε.. απαγορευεται λεει αντιγραφο - μη το πεις πουθενα θα εχεις προβλημα.... Ξερει κανεις ρε παιδια να βοηθησει?? Περιμενω απαντηση εστω κ συντομη γιατι ελπιζω να παω το πρωι....(εδω ειναι 2 παρα)..Σας ευχαριστω !!!Α.