Αποστολέας Θέμα: Ένα "Ουτοπικό" ταξίδι  (Αναγνώστηκε 84883 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.4 Firefox 3.0.4
    • Thailand
Απ: Ένα "Ουτοπικό" ταξίδι
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 03:17:13 πμ »
Κο Τσανγκ 11-12-08

Οι ημέρες κυλούν όμορφα εδώ στο νησί.Με παρέα πλέον τον Κυκλάδες εξερευνούμε τον τόπο αυτό.Ο καιρός παραμένει σύμμαχός μας.
Το αταράξ επίσης καθώς ένας συνεχής κνησμός είχε γίνει σύντροφός μου τα τελευταία 24ωρα.Τώρα είμαι πολύ καλύτερα.
Περνάμε αρκετές ώρες σχεδιάζοντας και συλλέγοντας πληροφορίες για την είσοδο μας στην γειτονική χώρα-Καμπότζη.Είμαστε μισή ώρα απόσταση μόνο,αλλά θέλουμε να το προγραμματίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα,για να γλιτώσουμε την ταλαιπωρία...

Καλή σας μέρα...

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 0.4.154.29 Chrome 0.4.154.29
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 09:38:34 πμ »
Πήγαινε σε ένα clinic να σου δώσουν μία πολύ καλή αντικνισμική λοσιόν που έχουν, για να βάλεις.

Το έχω πάθει και εγώ δύο φορές και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μάλλον προέρχεται από αλλεργική αντίδραση σε φαγητό ή σε έντομο, μου είχαν πει.

Πρόσεχε το atarax γιατί φέρνει πολύ ύπνο... (μην το πάρεις εάν έχεις να οδηγήσεις για αρκετή ώρα...)
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 14:54:19 μμ »
Παρασκευή 12-12-08

Σήμερα πήγαμε με τον Κυκλάδες στο immigration office στο Τρατ.Έκανα re-entry permit στην βίζα μου,ωστέ να έχω το δικαίωμα μετά την επιστροφή μου απο την Καμπότζη να ξαναμπώ στην χώρα με την παρούσα βίζα μου.Περάσαμε αρκετή ώρα και τραβήξαμε ωραίες φωτογραφίες απο ένα μουσουλμανικό ψαροχώρι,λίγο έξω απο την πόλη του Τρατ.Φανταστικό χωριό με πλωτά σπίτια και πολύ χαμογελαστοί άνθρωποι.
Αργότερα επισκεπτήκαμε την πόλη του Τρατ.Δεν υπήρχε ίχνος τουριστα.Περπατήσαμε αρκετή ωρα στην αγορά της πόλης,που είχε αρκετά,φθηνά και ενδιαφέροντα προιόντα.
Το απόγευμα γυρίσαμε στο νησί και υποδεχθήκαμε τους Tas67 kai Akis51.Αρχίζει να μεγαλώνει η Ελληνική παροικία εδώ.

Το παράξενο με αυτό τον τόπο είναι πως κάθε μέρα που περνάει τον ερωτεύομαι ολοένα και περισσότερο...

Αποσυνδεδεμένος flynow

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 18:39:36 μμ »
Παρασκευή 12-12-08

Το παράξενο με αυτό τον τόπο είναι πως κάθε μέρα που περνάει τον ερωτεύομαι ολοένα και περισσότερο...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου ;)

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 14, 2008, 15:23:00 μμ »
Κυριακή 14/12/2551

Σήμερα ολοκληρώσαμε τον προγραμματισμό του ταξιδιού μας για την Καμπότζη.Αύριο πρωί πρωί φεύγουμε για Καμπότζη.
Έχουμε περιέργεια να δούμε την Ταϊλάνδη πριν 20 χρόνια(όπως περιγράφεται η Καμπότζη).Πιστεύω θα είμαστε σε θέση στην επιστροφή μας,να σας δώσουμε αρκετές πληροφορίες,φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες για την βίζα.
Αύριο επιστρέφουν στην ΒΚΚ ο Tas67 kai o Akis51.
Αυτά για την ώρα,η επόμενη ενημέρωση απο την χώρα των ερυθρών χμερ.

Σας χαιρετώ....

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 09:42:49 πμ »
Καλό ταξίδι, καλά να περάσετε και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες...
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.18 Firefox 2.0.0.18
    • Thailand
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 14:16:11 μμ »
Κο Κονγκ (Καμπότζη) 15/12/2008

Ααααααααααα,
απίστευτο!!!!!
Αυτό που βλέπουν τα μάτια μου εδώ δεν το έχουν δει ούτε στην νεκρόπολη του Καϊρου.Είμαι σε ντάιαλ-απ σύνδεση οπότε δεν έχω την δυνατότητα να γράψω πολλά πράγματα.
Εδώ τα πάντα πουλιούνται και τα πάντα αγοράζονται.
Το νησί που βρισκόμαστε είναι περίπου 20 λεπτά απο τα Ταιλανδικά σύνορα.Χρησιμοποιήσαμε την νέα γεφυρα για να διασχίσουμε το ποτάμι.
Τουρίστες ούτε για δείγμα παρά μόνο <<παράξενοι ξένοι>> που έρχονται εδώ για φθηνά ναρκωτικά.
Σε γενικές γραμμές το πέρασμα απο τα σύνορα ήταν ανώδυνο,αν εξαιρέσεις κάποια καθυστέρηση του Καμποτζιανού οδηγού μας.Στην μισή ώρα που περιμέναμε είχα ήδη αρχίσει να εκνευρίζομαι αρκετά,μέχρι που τον είδαμε να εμφανίζεται με το παλιό Τουοτα του(σπασμένα παμπρίζ) και λυτρώθηκα.
Το ξενοδοχείο μας ολόιδιο με το Μπάγκειον στην Ομόνοια για όποιον το πρόλαβε.
Αύριο το πρωί πάμε με το λεωφορείο στην Πνομ Πεν.

Σας καληνυχτίζουμε,,,

Κυκλάδες-Ουτοπικός

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 13:11:08 μμ »
16/12/08

Καλημέρα σας απο την Πνομ Πεν.Επιτέλους φτάσαμε στην Πνομ Πεν.Η χθεσινή νύχτα ήταν εφιαλτική στο ξενοδοχείο που θα μπορούσε να ήταν άνετα στούντιο ταινίας θρίλερ.

Χθες μετά το ίντερνετ θέλαμε να πάμε να βρούμε ένα μέρος να φάμε.Οι δρόμοι πίσσα-σκοτάδι.Ηλεκτρικοί λαμπτήρες στο δρόμο δεν υπήρχαν,ούτε για δείγμα.

Εκεί που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε μας την έπεσε ένας αμερικάνος απο την βοστόνη.Περίπου 55 χρόνων.Μίλαγε άπταιστα Ταιλανδικά και Καμποτζιανά.Μας είπε την ιστορία της ζωής του.Ζει στην Ασία με μικρά διαλέιματα απο το 1978.Μας συμβούλεψε να μην ερθουμε στην Πνμομ πΕν για βίζα διοτι δεν θα τα καταφέρουμε να βγάλουμε.
Να μην σας τα πολυλογώ όντας πεινασμένοι τον ακολουθήσαμε στο εστιατόρειο του φίλου του.Στο δρόμο μας πρόσφερε διαφορα ναρκωτικά,του είπαμε πως δεν ενδιαφερόμαστε.Κατόπιν μας ανοιξε την κουβέντα για κοριτσάκια και του την κόψαμε και πάλι.
Αφού είδε πως δεν μπορεί να βγάλει το μεροκάματο μας αποπχαιρέτησε.Εμεις περπατήσαμε γρήγορα ως το ξενοδοχείο διότι μετά τις 7 δεν κουνιέται φύλο στην πόλη.Μας είχαν συμβουλεύσει να μην βγούμε απο το ξενοδοχείο το βράδυ,επειδή ειναι πολύ επικίνδυνο.Αλλά δυστυχώς και στο ξενοδοχείο τα πράγματα χειρότερα.Με το ζόρι προσπαθήσαμε να κοιμηθούμε.Διάφορα κορίτσια μεθυσμένα και μαστουρωμένα μπαινοβγαίναν στα δωμάτια 2-2 και 3-3 με ξένους.
Το πρωί στις 7 και μισή ήρθε ο ανθρωπός μας και μας πήγε στο λεωφορείο.Η διαδρομή αρκετά ενδιαφέρουσα.Ο δρόμος άσφαλτος αλλα το λεωφορείο παλαιολιθικό.Μια διαδρομή 200 χμ. την κάναμε σε 6 ώρες!!!!Έπρεπε να σταματάμε που και που γιατί άναβε η μηχανή.

Με τα πολλά,φτάσαμε στην πόλη και φαγαμε κανα μισάωρο ακόμη να πάμε στην Πρεσβεία της Ταιλάνδης.Ο λόγος απλός.Κανένας οδηγός τουκ-τουκ δεν μιλάει αγγλικά ή Ταιλανδέζικα ή Γαλλικά ή Ελληνικά.Μας έσωσε ένας παρακείμενος οδοντίατρος που χε το ιατρείο του στα 100 μέτρα απο τον τόπο που βρισκόμασταν.
Δυστυχώς δεν εξυπηρετηθήκαμε και φύγαμε άπρακτοι.Αύριο πρωι πρωι θα πάμε να κάνουμε ένα ακόμη ντου.
Μετά πήγαμε και στο Cambodian Paragon.Τρομερή εμπειρία!!!Φοβερή μούχλα.Το στοιχειωμένο εμπορικό κέντρο χωρις κανέναν πελάτη μέσα.Καμία συγκριση με το αντίστοιχο της ΒΚΚ.Το Μινιον 30 χρόνια πιο μπροστά απο αυτό.

Φεύγω για ένα μασαζάκι και εξερεύνηση της πόλης.

Σας χαιρετώ

Αποσυνδεδεμένος Barracuda Beach Bar

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • λιγο κρασί, λίγο θάλασσα & το αγόρι μου......
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
    • Barracuda Beach Bar
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 16:33:13 μμ »
μου φαινεται οτι πρέπει να ανοιξετε νέο θέμα "ενα τρομακτικό ταξίδι"...& να συνεχίσετε το "ουτοπικό" οταν μπείτε στα "πάτρια" εδάφη πάλι....
Πάντως γελάσαμε με την περιπέτειά σας και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν σας ζηλέψαμε.
Να Προσέχετε. Καλή επιστροφή

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 23:37:52 μμ »
Ελπίζω να περάσετε καλύτερα στο υπόλοιπο ταξίδι σας...

και ευχαριστούμε για τις μέχρι τώρα πληροφορίες "προς αποφυγή"...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 16, 2008, 23:40:04 μμ από Markos »

Αποσυνδεδεμένος Louis de Funès

• TIT - This is Thailand
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 02:10:10 πμ »
πραγματικά δεν θέλω να πω την άποψη μου γιατί θα παρεκτραπώ ....  >:(
καλο απόγευμα σε όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους  :D
αν καταλαβα καλα σας πηρα στο λαιμο μου και τους δυο... ;D
παντως δεν μπορειτε να μου καταλογισετε οτι δε σας ειχα προειδοποιησει και τους δυο... ;D
τελικα εγω ειμαι ο μονος που σας ζηλευει και νοσταλγει το φαρ ουεστ που λεγεται Καμποτζη? Παντως μην παραπονιεστε για το ταξιδι Κο Κονγκ-Πνομ Πενχ...τωρα που τελειωσαν οι γεφυρες και δεν εχει βροχες ταξιδεψατε τελειως κυριλε...ακου εκει λεει επρεπε να σταματαει το αυτοκινητο γιατι αναβε η μηχανη...σιγα τα ωωααααα ρεεεεεεεεεεεεεε ...αντε μην ανεβασω τωρα τις φωτογραφιες που ειχα ανεβασει αλλου οταν ο δρομος ηταν ακομα στην παλαιολιθικη εποχη  :D :D
σας φανταζομαι καθε φορα που σας συμβαινει καποιο ευτραπελο να γυρνατε ο ενας στον αλλον και να λετε "ατιμε Louis τι μας εκανες!!"
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2008, 02:12:20 πμ από Louis de Funès »

kyklades

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 03:17:36 πμ »
"ατιμε Louis τι μας εκανες!!"

μην το λες αυτό εσύ τα είπες ... αλλα ποιος σε ακούει  ;D
το γέλιο είναι αλλου παιδιά ... την μια νευριάζω εγώ και μου λέω ο ουτοπικός ησύχασε , μετά από λίγο το αντίθετο οποτε καταλαβαίνετε  :D :D :D

ίσος αν δεν βλέπαμε αυτήν την πολύ να ήταν αλλιώς τα πράγματα Κο Κονγκ (Καμπότζη) 15/12/2008  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2008, 04:22:31 πμ από kyklades »

Αποσυνδεδεμένος Louis de Funès

• TIT - This is Thailand
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 05:32:36 πμ »
Το Κο-Κονγκ ειναι το Ελ Πασο της Καμποτζης!!

kyklades

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:36:34 πμ »
Το Κο-Κονγκ ειναι το Ελ Πασο της Καμποτζης!!

έχεις δει την γλυκα σε αυτό το καταπληκτικό μέρος ?

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2008, 13:00:09 μμ από kyklades »

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 21:33:00 μμ »
Θα τα θυμάστε με νοσταλγία, σε λίγο καιρό! Η περιπέτεια δεν είναι απλός τουρισμός, αλλά σας πλουτίζει με εμπειρίες.