0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στο ελεφαντονήσι,καθώς αύριο επιστρέφω στην πρωτεύουσα ΒΚΚ.Ο κυκλάδες έχει σκοπό να κάτσει άλλο έναν μήνα εδώ.Να σας πω την αλήθεια θα καθόμουνα άνετα και γώ,αλλά πρέπει να συνεχίσω το οδοιπορικό μου προς την ενδοχώρα.Αύριο θα μετακινηθώ στο Τρατ και απο κει με λεωφορείο στην ΒΚΚ.Φεύγω απο το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις.Τολμάω μια σύγκριση με Πούκετ και Σαμούι και θέλω να πώ οτί για μένα είναι πολύ ομορφότερο και με διαφορά.Φυσικά εξαρτάται απο την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα.Το σημαντικό είναι οτι ο καιρός που συνάντησα ήταν τέλειος.Καμιά σχέση με το βροχερό κλίμα του νότου.Είμαι ήδη 35 μέρες στην Ταϊλάνδη και δυστυχώς ο χρόνος κυλάει μαρτυρικά γρήγορα.Για αυτό και δεν αφήνω καμία στιγμή να πάει χαμένη.Καλή σας μέρα και καλή σας εβδομάδα,τα ξαναλέμε απο την ΒΚΚ
Προχτές φάγαμε σε τρομερό μπουφέ ΒΒQ(Μάρκο ξέρεις εσύ) μπας και την παλέψω με την ζέστη.
Την δευτέρα θα κάνω μια επίσκεψη και στην πρεσβεία μας.
BKK 15-1-52Σήμερα ετοιμάζομαι για επίσκεψη στο dream world μια και θέλω και γω να νοιώσω παιδί!!!
Τυχερακια Θελω φωτο και video