0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλα τα όνειρα έχουν μια αρχή και ένα τέλοςκαι όπως λέει και η λαική μούσα του νησιού μου....Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι το ξυπνημά μου,γιατί μισεύει τ'όνειρο και χάνεσαι κερά μουΚαληνύχτα σας.........
...................Καληνύχτα σας.........
πριν απο λιγο φτασαμε βκκ αφηνοντας το βροχερο κοη τσανγκ υστερα απο παραμονη 7 ημερων.το ξενοδοχειο το οποιο θα μας φιλοξενησει τις τελευταιες μερες ειναι παρα πολυ καλο.φωτο με την επιστροφη μας.ευτυχως εκτος απο λιγο αερα ειναι καλος ο καιρος εδω.jello λεμε να επισκεφτουμε σημερα το μαγαζι που μας προτεινες μαζι με το τεο.
Μην ποσταρεις φωτο στο φορουμ θα λογοκριθουν
Παράθεση από: Jello Biafra στις Μαΐου 27, 2009, 16:29:13 μμΜην ποσταρεις φωτο στο φορουμ θα λογοκριθουν Δεν παίζει να τραβηχτεί φώτο εκεί μέσα , δεν θυμάσαι τι έπαθες όταν αλλαζε ο χρόνος με το κινητό σου???Γερνας και ξεχνάς?
Παράθεση από: Oytopikos στις Μαΐου 27, 2009, 16:34:49 μμΠαράθεση από: Jello Biafra στις Μαΐου 27, 2009, 16:29:13 μμΜην ποσταρεις φωτο στο φορουμ θα λογοκριθουν Δεν παίζει να τραβηχτεί φώτο εκεί μέσα , δεν θυμάσαι τι έπαθες όταν αλλαζε ο χρόνος με το κινητό σου???Γερνας και ξεχνάς?Πλακα εχεις φιλε μου... σε αλλο μαγαζι τραβηξα το βιντεο,εκει που βαριομουν ... στο αλλο δεν ειχα χρονο για βιντεο ,για ξαναθυμησου και μην προτρεχεις μικρε Αη Βασιλη.
εγω γυρισα αλλα τους αλλους τους αφησα εκει.φωτο δεν εχει ουτε μεσα ουτε καν στην εισοδο.οντως ειναι μια εμπειρια το συγκεκριμενο μαγαζι
Μπα ενταξει ειμαι.Οι δικοι μου ανθρωποι στο "δικο μου" μαγαζι ;DΣε λιγες μερες καπου εκει θα τριγυριζω και γω,και χρονο θ΄αλλαξουμε παλι εκει,και πιο δραστηριοι