0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2/12/2008 Koh ChangΠρώτη μου επίσκεψη στο 2ο μεγαλύτερο νησί της χωρας.Η εξερεύνηση έχει αρχίσει σιγα σιγά.Ο φόβος μου για το αν βρω καθαρές παραλίες υποχώρησε.Σήμερα πήγαμε για ψάρεμα σε μικρότερα νησάκια στον Νότο.Η ψαριά ήταν μέτρια 4 τεμάχια(περίπου μισόκιλα).Το μεγάλο θυσιάστηκε στα κάρβουνα(τα λάιμ κάνανε δουλειά),ενώ τα άλλα 3 μεταμορφώθηκαν σε μία υπέροχη τομ γιάμ(πεντ).Εδώ να κάνω μια ανφορά στις τιμές.Δυστυχώς παρόλα τα προβλήματα με τον τουρισμό,οι τιμές δεν πέφτουν.Οι ταιλανδοί προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα απο τους εναπομείναντες φάραγκς.Με μια πρώτη ματιά δεν υπάρχουν τα μεγάλα σουπερ-μαρκετ,αγορες,σινεμά που έχει το Πούκετ και το Σαμούι.Εδώ είναι πιο ήσυχα και πιο οικονομικά σε θέμα διαβίωσης.Σας χαιρετώ με ένα μεγάλο ταιλανδέζικο χαμόγελο...
Σε αυτά τα μπλε σπιτάκια μένω εγώ.Τώρα που ναι χάι σίζον έχουν 1000αρικο την ημέρα.
Παράθεση από: Oytopikos στις Δεκεμβρίου 07, 2008, 13:36:55 μμΣε αυτά τα μπλε σπιτάκια μένω εγώ.Τώρα που ναι χάι σίζον έχουν 1000αρικο την ημέρα.για πες μου λιγα πραγματα για τα σπιτακια,αποσταση απο την παραλια,νυχτερινη ζωη,πολη,τηλεφ επικοινωνιας η μαιλ για επικοινωνια για να κλεισω, εχει κοντα νετ,νοικιαζομενα μοτο και αλλα τετοια , αν μπορεις να με βοηθησεις,εγω 8α ειμαι στο νησι στις 29/01/09,σε ευχαριστω για την βοηθεια,ειναι η πρωτη μου φορα σε αυτο το νησι,και το κακο δεν μιλαω και καλα αγγλικα και αν δεν τα κανονισω ολα απο τωρα φοβαμαι μηπως φαω φολα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;Εχει και δωμάτια για αναπηρικό καρότσι;(Αν ξέρετε, και αν είναι εύκολο!)
το προτείνω για τον ουτοπικό με τιμή 8000 batt τον μηνα και πιστεύω ότι θα μείνει ικανοποιημένος ..... είναι 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης (διασκέδασης)