0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πάνω στην παραλία αναφερόταν στο Alina.Το site White Sand Beach Resort αναφέρει και τιμες. Συγγνώμη αλλά μπερδεύτηκα απο το look του.Θα πάω λίγες μέρες και δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ, αλλάζοντας ξενοδοχείο ...Σε ευχαριστώ
Οπως κοιταμε τη white sand beach απο το δρομο ειναι ακρη δεξια..Πρεπει να ειναι αυτο που οταν ανεβει η θαλασσα, κατα το μεσημερακι, δεν ειναι προσβασιμο απο την παραλιαΠας μονο κολυμπωντας..
παιδια καλησπερα . θελω τις προτασεις σας ... στο ταξιδι μου τον αυγουστο θα επισκευτουμε και το koh chang για 5 μερες .θα ειμαστε παρεα 3 ανδρων.(χαβαλετζιδες κλπ...). που να μεινουμε λετε... περιοχη? εχω διαβασει τα posts για το koh chang αλλα θελω πιο προσωπικες εμπειριες...αποψεις . που εχει ζωη...? δραστηριοτητες? και βασικο προτεινετε καποιο καλο ξενοδοχειο (αφου θα ειμαστε 3 .. τρικλινο θα παρουμε , οποτε ας φτανει το δωματιο και 4000-5000 μπατ.
Μην τυχόν και δεν πας ...... την εκατσες .Επιλογες δισκεδασης λιγες ειπαμε δεν ειναι παταγια .Το φουλ ειναι στην white sand beach αλλα σε ολο το νησι εχει μπαρακια κλπ διασπαρτα Παραλιες πολλες και καλες .Λιγος κόσμος αρα πιο καλα για σενα .Διαμονη προτεινω το εξης :Πατε στο νησι ( απο παταγια φτανεις στο νησι 12:30 - 13:00 ).αφηνετε τα πραγματα στο μαγαζι που θα παρετε μηχανακια και καντε μια γρηγορη εξερευνηση .Οποιο σας κατσει στο ματι το τσιμπατε .Δειτε και τα σπιτακια που κυμανονται στα 800-900 μπαχτα