0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φανταζομαι οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενη ημερα της εβδομαδας που μαζευεστε?για Θεσσαλονικη μιλαω, Θεσσαλονικη μενω κι εγω, λεω να σας ερθω σε καποια συναντηση σε καποια φαση.Τις συναντησεις τις κανετε οποτε τυχει και υπαρχει διαθεση ετσι?Απλα τις ανακοινωνετε για να προσελθουν οι πιστοι!!Και τι εννοειτε οταν λετε σλαιντς?σορυ, εχετε και εξοπλισμο?και τι δειχνετε με σλαιντς?διαφωτιστε με παρακαλω...(καποια στιγμη θασας κουβαληθω κιολας)
Γενους θηλυκου φιλε taxidiwti...ευχαριστω για την απαντηση..ειπα κι εγω...τι γινεται..τεεεετοια οργανωση?βλεπουνε και σλαιντς?>χιχιχιετσι οπως παει σε λιγο θα μοιραζετε και books!!εγω εμενα 24χρονια στην Κ.Τουμπα και δουλευα εκει οποτε ξερω τα μαγαζια, ευτυχως, οποτε ξανακανετε συναξη ελπιζω να τα καταφερω..ή εστω σε καποια απο ολες..!Ποσοι μαζευεστε καθε φορα?Λαος?
Aντε ρε!!!!!ειμαι ηδη στο μαγαζι και περιμενω..........αφηστε τα μυνηματα και ελατε!!!!απ'οτι καταλαβατε εχω και το laptop...kikawi......αν θελεισ και τωρα ελα........εισαι ευπροσδεκτη
Για μια γενική επίσημη σύναξη νομίζω οτι πρέπει να επιλεχθεί μια ημερομηνία, να βγει το απαραίτητο ποστ στο φόρουμ και να προγραματίσει ο καθένας μας ώστε να μπορέσει να βρεθεί στη συνάντηση, όπως είχε γίνει τον Μάϊο και ήταν πετυχημένη. Για απόψε θα είμαι στη Θεσσ/νίκη και αν μπορέσω θα περάσω.
Δεν μπόρεσα τελικά να έρθω και να γνωριστούμε, την επόμενη φορά Τζιμ, μετά την Ταϊλάνδη αφού σε 2 μέρες φεύγεις. Καλά να περάσεις!!!