0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλοι Θεσ/νικεις και Μη..........Επειδη εχουμε καιρο να βρεθουμε ολοι μαζι και επειδη ειναι 3ημερο και επειδη ερχονται απο Αθηνα αυριο 2 ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ του Thai.gr στην Πολη μας.Προτεινω να κανουμε μια συναξη ολοι μαζι και να βρεθουμε απο κοντα και να τα πουμε!!!Βεβαια μπαινουν 2 ερωτηματα τωρα............Τι μερα να το κανουμε???ΣαΒβΑΤΟ η Παρασκευη(ανημερα του Ευαγγελισμου)??Που να παμε??? Για καμια Ρετσινα,φαγητο Η ΓΙΑ κανα καφεδακι στο γνωστο στεκι???Λοιπον.επειδη ειμαστε δημοκρατικοι πολιτες πειτε ποια μερα σας βολευει να ερθετε και τι προτιματε να κανετε...Παρακαλω να πειτε ολοι σας τι ακριβως θελετε ωστε να εχουμε οσο πιο καλη εικονα θελουμε και για την μερα αλλα και για το θελουμε πιο πολυ να κανουμεΚαι ας Ψηφισω εγω Πρωτος............Μερα:Επειδη εγω καθομαι(λογω αρρωστιας)ολες οι μερες ειναι το ιδιο για μενα......δεν εχω κανενα προβλημαΚαφε η Φαι:Θα προτιμησω Φαι(γιατι την προηγουμενη φορα,περασαμε πολυ καλα και θα ηθελα να το επαναλαβουμε!!)Περιμενω και αλλες αποψεις!!! Dr Tilac KAI Giannis Nikolakis,πειτε και εσεις τι θελετε!!!!
Λακη...εισουν σιγουρα εκει....? ???μπραβο ρε μαγκες-ωραια παρεα-ωραιες φατσες!μαλλον ο βορρας τοχει καλυτερα απο τους νοτιους στο θεμα συναντησης-μασας παντα τετοια καρντασια