0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτακτο παραρτημα!!!Σημερα το παραρτημα φιλων Ταιλανδης Θεσσαλονικης εχει συναξη!!Λογω των τελευταιων εξελιξεων με το Dragaο,ειπαμε να μαζευτουμε στο καφε-μπαρ Αιωροδρομειο (και οχι Αεροδρομειο)Το μαγαζι βρισκεται Λεωφορος στρατου με Αετοραχης -κοντα στο 3ο σωμα στρατου και στην ΕΤ3. Κατα τις 9 το βραδακι λεμε!! Οσοι πιστοι προσελθετε!!
Παράθεση από: Taxidiwtis στις Ιουλίου 30, 2010, 15:13:12 μμΕκτακτο παραρτημα!!!Σημερα το παραρτημα φιλων Ταιλανδης Θεσσαλονικης εχει συναξη!!Λογω των τελευταιων εξελιξεων με το Dragaο,ειπαμε να μαζευτουμε στο καφε-μπαρ Αιωροδρομειο (και οχι Αεροδρομειο)Το μαγαζι βρισκεται Λεωφορος στρατου με Αετοραχης -κοντα στο 3ο σωμα στρατου και στην ΕΤ3. Κατα τις 9 το βραδακι λεμε!! Οσοι πιστοι προσελθετε!!αμα ερ8ω 8α παρω κανα τηλ. με πειρε και ο λακης
παιδια.θα ειμαι και εγω με guest star εκπληξη!!!!δεν ειναι ο Dr Tilac
Εκτακτο παραρτημα!!!Αυριο το παραρτημα φιλων Ταιλανδης Θεσσαλονικης(και οχι μονο-παιζουμε μπαλα απ ολη τη βορειο Ελλαδα) εχει συναξη ξανα μανα!!Στο καφε-μπαρ Αιωροδρομειο (και οχι Αεροδρομειο)Το μαγαζι βρισκεται Λεωφορος στρατου με Αετοραχης -κοντα στο 3ο σωμα στρατου και στην ΕΤ3. Κατα τις 9 το βραδακι λεμε!! Οσοι πιστοι προσελθετε!!Κοπ κουν καπ
θα ερθω και εγω!