0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου λειψατε παιδες. κατα 99% θα ειμαι εκει
Δεν το κανουμε 100% Ρε γιωργο να ειμαστε και σιγουροι?
Παιδιά κάποιο τέτοιο στέκι έχει στην Αθήνα πουθενά ? Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε τυχόν επόμενα θα διαγράφονται thai.gr team
Κρίμα...δεν σας πρόλαβα!Ευελπιστώ στο επόμενο να έρθω!
Οι πιεσεις του αιμοσταγους και φανατικου κοινου, για μαζοξη ...αφορητες!Πιεστικα e-mails των σπουδαστριων κομμωτικης των σχολων Αμαραντος,....ενοχλητικα τηλεφωνηματα των πωλητριων cosmetics-make up Hondos Center, του στιλ… “μα, κυριε Κωστα, ποτε επιτελους θα συναντηθειτε για καφεδακι? Να γνωρισουμε και εμεις τον μακρυμαλη αντρακλα με τη μηχανη, τον γλυκουλι με τα παχουλα μαγουλακια και τα ρεβανι, και τον ακατανομαστο καραφλα με το pc? Καλε, και πως τα λετεεεε…”Οι συναντησεις επικινδυνων ανθρωπων στα φορα, σαν ταιλανδομαλαισιανοι ανταρτες που τραγουδανε εμβατηρια της Καλομοιρας, με βαζουν σε σκεψεις να βαλω τελος στη ζωη μου.Σημερα η κατασταση εγινε αφορητη.Ετσι λοιπον την Κυριακη κατα τις 9.00 το βραδυ λεμε να μαζευτουμε να τα πουμε απο κοντα. Ευπροσδεκτοι απαντες γνωστοι και αγνωστοι!Στο καφε-μπαρ Αιωροδρομειο (οι τεντες γραφουν dynamite)Το μαγαζι βρισκεται "Λεωφορος στρατου με Αετοραχης" κοντα στο 3ο σωμα στρατου και στην ΕΤ3, διπλα στο μπουγατσατζιδικο, στο στενακι.
θα ερθω και εγω μαλλον με κανα φιλο. ρε σεις δεν με αφηνετε να κανω καμια οικονομια για κατω? με εχει φαει ο δρομος βεροια - θεσ/κη. τελος παντων , μακαρι να τα πουμε απο κοντααααααααααααα sawadeekap!
Μετα απο τετοια -ειδικη μνεια- απο τον Thailander Δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως!! Να μας πεις και ποια καψουρεψες!!!
[off-topic]Θα κρατάτε και σημαιάκια του Παναγιώτη? [/off-topic]