0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρα σε ολους!Εχω μια ερωτηση να κανω: εχω βρει ενα εισητηριο της Qatar σε πολυ καλη τιμη και θελω να το κλεισω αλλα μην εχοντας δικη μου πιστωτικη σκεφτομουν να χρησιμοποιησω αυτη ενος φιλου ... αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι στο site της Qatar εχουν σαν ορο ο κατοχος της καρτας να ειναι παρων κατα τη διαρκεια του check-in ή κατα τη διαρκεια της παραλλαβης των εισητηριων και κατι τετοιο ειναι αδυνατο στην περιπτωση μου (βρισκομαστε σε διαφορετικες χωρες, χαχαχα)Εχει καποιος καποια λυση ή καποια εναλλακτικη να προτεινει ?Ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: FarangBoy στις Απριλίου 19, 2010, 11:54:24 πμΓεια χαρα σε ολους!Εχω μια ερωτηση να κανω: εχω βρει ενα εισητηριο της Qatar σε πολυ καλη τιμη και θελω να το κλεισω αλλα μην εχοντας δικη μου πιστωτικη σκεφτομουν να χρησιμοποιησω αυτη ενος φιλου ... αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι στο site της Qatar εχουν σαν ορο ο κατοχος της καρτας να ειναι παρων κατα τη διαρκεια του check-in ή κατα τη διαρκεια της παραλλαβης των εισητηριων και κατι τετοιο ειναι αδυνατο στην περιπτωση μου (βρισκομαστε σε διαφορετικες χωρες, χαχαχα)Εχει καποιος καποια λυση ή καποια εναλλακτικη να προτεινει ?Ευχαριστω εκ των προτερωνNα πας σε μια τράπεζα (π.χ. Κυπρου) και να εκδώσεις μια prepaid visa , η διαδικασία είναι πανεύκολη και την γεμίζεις ακριβως με το ποσό που κοστίζει το εισιτήριό σου
παντως εχω αγορασει εισιητιριο στην Qatar με την πιστωτικη μου για αλλο ατομο που ταξιδεψε, δεν χρειαστηκε να ειμαι παρων (holder).