0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οντως ολες οι χαμηλου κοστους εχουν δικους τους κανονες.Προσωπικη εμπειρια μια παρεα με Easy για Βερολινο.Ειχαν την κλασσικη χειραποσκευη και μια σακουλα απο duty free.Eπειδη η χειραποσκευη ηταν 11,2κ δεν τους αφηναν και τους ελεγαν να πληρωσουν εξτρα/Ανοιξαν και αυτοι τη βαλιτσα και εβαλαν κανα 2 βιβλια στη σακουλα.Τελικα περασαν.Δεν εχω τσεκαρει τπτ ουτε θεση.Απλα μη βρισκομουν προ εκπληξεως ;)Ευχαριστω
Ένας άλλος τρόπος είναι εάν έχεις χειραποσκευή κανονική στο μέγεθος αλλά παραπάνω κιλά και δεν μπορείς να τα βάλεις στην κανονική βαλίτσα, αφήνεις ένα δύο πράγματα απο την χειραποσκευή σε ένα φίλο σου ή κάπου προτού τσεκάρεις και αφού τσεκάρεις και την βρούν (την χειραποσκευή) εντάξει στα κιλά τότε αφού απομακρυνθείς απο το c/in βάζεις μέσα και τα υπόλοιπα πράγματα διότι θα την έχεις μαζί σου και στο gate δεν την ζυγίζουν, απλός σταματάνε αυτούς που είναι μεγαλύτερη απο το κανονικό και όχι λόγω βάρους διότι εννοείται το έχουν ζυγίσει στο τσεκίν, και έτσι περνάτε.
στο αεροδρομιο της bangkok μου ετυχε ενω ειχα μικρη χειραποσκευη και ενω ειχα κανει τσεκιν να ερθει ενας τυπακος με χειροκινητο κανταρακι και μου ζυγησε την αποσκευη λιγο πριν μπω στο αεροπλανο,ειχα 12 κιλα και μου ειπε να αφαιρεσω γιατι δεν γινεται να πεταξω ετσι εβγαλα απο μεσα μερικα τα εβαλε σε σακουλα και τα εστειλε στις αποσκευες με τις βαλιτσες.Καμια φορα λοιπον ζυγιζουν και στο gate
Προηγουμένος στο c/in την ζυγίσανε;;
ναι την ζυγισανε και μαλιστα ειχε και την ταινια στο χερουλι απο την qatar,το εκανε και με αλλους επιβατες αλλα εγω ειχα κανει το "κολπο" και ειχα εκτος 2 βαρια πραγματα,μετα τα εβαλα μεσα ξανα και πιστευα οτι οκ τους την εφερα...αλλα η λαμογια αποκαλυφθηκε!
Ξερει κανενας πως κανεις check in στην Airasia;Εχω κλισει εισητηρια και μου εχουν στειλει email ενα εγραφο που διαβαζεται με adobe reader και λεει Travel Itinerary και ειναι κατι σαν αποδειξη πληρωμης.Λεει ημερομινια αριθμο κρατησης λεφτα που εδωσα και αλλα...Με αυτο παω αεροδρομιο και κανω check in;;;;'Η πρεπει να κανω check in απο το σπιτι και να εχω το χαρτι εκτυπομενο;;;;(οπως στη ryan air)Αν ξερει καποιος ας βοηθησει.
Μπορεις να κανεις απο το σπιτι η το αεροδρομιο.Σε πτηση με δυο σκελη που ειχα μαζι τους προσφατα εκανα το πρωτο σκελος απο το σπιτι,στο δευτερο κολλησε το συστημα και το εκανα στο αεροδρομιο
Στο αεροδρομειο πας σε υπαλυλο και δεινεις την αποδηξη πληρωμης οπως στην ολυμπιακη;;;;Ή πρεπει να εχεις απο σπιτι boarding pas οπως ryan air;;;