0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος κυριος διεγραψε το το τελευταιο μου μηνυμα εδω? και για ποιο λογο?Μηπως ε8ιξα κατι που δεν επρεπε?
Καλά να περάσεις , και καλές διακοπές λοιπόν.. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από το όλο πακέτο ( Ξενοδοχεία , ανταποκρίσεις κ.λ.π ) προσωπικά δεν μου φαίνεται και super τιμή, αλλά σημασία έχει πως άρχισες ήδη να μετράς αντίστροφα και αυτό μετράει..
ρε παιδια εγω θελω να παω αυγουστο 20-31 και δεν υπαρχει κανενα φθηνο εισιτήριο..!!δεν υπαρχει καμια προσφορα αν παρω τηλ στην εταιρια λετε να μου πουν?
Παράθεση από: panagiotis3 στις Ιουνίου 28, 2010, 19:30:30 μμρε παιδια εγω θελω να παω αυγουστο 20-31 και δεν υπαρχει κανενα φθηνο εισιτήριο..!!δεν υπαρχει καμια προσφορα αν παρω τηλ στην εταιρια λετε να μου πουν?Τις ημερομηνίες που θες δεν πετάει η Τάι....Η Gulf στα 640 αν σε ενδιαφέρει ...Οι Αιγυπτιακές στα 513 ευρώ 20/8 με 3/9
εγω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγαλουν προσφορες οι αεροπορικες και αποφασισα να παω με το σκουτερ.δε θα χρειαστει και να νοικιιασω εκει.οποιος θελει παμε δικαβαλο.θα σταματησουμε και πακισταν για κεμπαπ.
Παράθεση από: paterdemon στις Ιουνίου 29, 2010, 23:52:23 μμεγω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγαλουν προσφορες οι αεροπορικες και αποφασισα να παω με το σκουτερ.δε θα χρειαστει και να νοικιιασω εκει.οποιος θελει παμε δικαβαλο.θα σταματησουμε και πακισταν για κεμπαπ.Mε θετε και μενα?... με transalp...