0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: HOMIES στις Νοεμβρίου 04, 2009, 18:41:20 μμερωτηση! τα 550 ειναι πανε -ελα?παντα
ερωτηση! τα 550 ειναι πανε -ελα?
ειναι πολύ νωρίς για εισητήρια για τους εξής λόγους:1)Προσφορές βγαίνουν συνέχεια και έχεις 4 μήνες μπροστά σου. 2 μήνες ακόμα και 1 μήνα πριν είναι καλά ειδικά για αυτές τις ημερομηνίες (πολύ ζέστη τότε έχει στην Ταυλάνδη).2)το 2010 θα είναι ένα έτος που η χώρα μας θα μπει περισσότερο μέσα στην κρίση. 3)γιατί να δεσμεύεσαι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. υπάρχουν κάποιοι που έχουν γράψει ότι θέλουν να δώσουν το εισητήριό τους γιατί κάτι συνέβη. το καλύτερο ταξίδι στην Τάι το κάνεις όταν το κάνεις απρογραμμάτιστα και ανέμελα. όπως είναι και η ζωή στην Τάι.
[off-topic]Μερικοί <<παλιοί>> επιμένουν , η πρώτη φορά έχει κάτι το μαγικό[/off-topic]
Εχω κανει κρατηση για τις 25-01-10 με thai για πουκετ με 624.(πανε -ελα).Νομιζω οτι ειναι καλα,γιατι εχω φαει κατι πικρες με 1060 ακατεβατα.--προτιμω παντα Thai Airways.--
kαποιος να μ στειλει κανα λινκ για καποια προσφορα με THAI θελω να φυγω με ενα φιλο 15-16 με 31 Ιανουριου....για Πουκετ...θα μουν ευγνομων....
ετσι λεγομαι εγω ....ακριβως..... .ευχαριστω παντως...........
Παράθεση από: ksilinos στις Ιανουαρίου 05, 2010, 15:12:59 μμετσι λεγομαι εγω ....ακριβως..... .ευχαριστω παντως...........Τι εννοεις ?