0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
+ 50 Ευρώ σε όλες τις τιμές ( προμήθεια της Thai ) .-Service Fee, EUR 50.00 is not included on the above fares
Όπως αναφέρεται στο www.thaiairways.gr και συγκεκριμένα στη σελίδα Promotions
Παράθεση από: Oytopikos στις Απριλίου 05, 2010, 13:04:09 μμΠαράθεση από: djzan στις Απριλίου 05, 2010, 12:49:02 μμυπαρχει ομως καμια περιπτωση να κανουν καλυτερη τιμη αν κοπουν 4-5 εισητηρια μαζι?το εχει ρωτησει αυτο κανεις?Yπάρχει όντως άλλη τιμή για γκρούπ.Στην Κατάρ αυτό συμβαίνει από 9 άτομα και πάνω...Για Τάι δεν γνωρίζωΌλες οι αεροπορικές θεωρούν γκρούπ, παρέα από 10 άτομα και πάνω. Μου το ανέλυσε κάποτε ένας πράκτορας όταν του ζήτησα 2 οικογένειες με τα παιδιά μας (6 άτομα) αν κάναμε γκρουπ, και ακόμα γελάει ....Συγχώνευση : [time]Απρίλιος 25, 2010, 11:57:34 πμ[/time]Παράθεση από: Αρισταρχος στις Απριλίου 22, 2010, 17:40:53 μμΑκούγεται πολύ ενδιαφέρον ,χρήσιμο θα ήταν να υπάρχει και κάπιο λινκ.Όπως αναφέρεται στο www.thaiairways.gr και συγκεκριμένα στη σελίδα Promotions
Παράθεση από: djzan στις Απριλίου 05, 2010, 12:49:02 μμυπαρχει ομως καμια περιπτωση να κανουν καλυτερη τιμη αν κοπουν 4-5 εισητηρια μαζι?το εχει ρωτησει αυτο κανεις?Yπάρχει όντως άλλη τιμή για γκρούπ.Στην Κατάρ αυτό συμβαίνει από 9 άτομα και πάνω...Για Τάι δεν γνωρίζω
υπαρχει ομως καμια περιπτωση να κανουν καλυτερη τιμη αν κοπουν 4-5 εισητηρια μαζι?το εχει ρωτησει αυτο κανεις?
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον ,χρήσιμο θα ήταν να υπάρχει και κάπιο λινκ.
κ που το βρηκες φιλε μου ουτεπικε οτι δεν χρεωνουν το 50αρικο στο travelplanet24? γιατι εγω δεν ειδα κατι τετοιο στην σελιδα τους.
πρέπει να το πάει το εισητήριο 480 ευρώ για να γεμίσει τα αεροπλάνα της. Αλλιώς θα τα πηγαινοφέρνει άδεια. Αν το είχε 480-520 θα το έκλεινα χθες το εισητήριο.