0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαρκο, το πολυ μεχρι αυριο πρεπει να πληρωσω τα εισητηρια, (3 κοματια),για κατω, 680 με gulf , 715 με qatar..... αλλιως τα χανω.Τι θα εκανες στην θεση μου, θα τα αφηνες και θα περιμενες λιγο ακομα, ή θα τα εκλεινες, πες μου τη γνωμη σου, ή και οποιος αλλος μπορει να με συμβουλευσει.Υ.Γ. Για Αυγουστο μετα τις 10 λεω μεχρι 30.
ναι! στον ιουνιο - ιουλιο εχει πολυ χαμηλες τιμες. γυρω στο 500αρι. απο αυγουστο - σεπτεμβριο τα ανεβαζει. μακαρι να δουμε τις τιμες του ιουνιου - ιουλιου τον αυγουστο και τον σεπτεμβριο
Παράθεση από: HOMIES στις Ιουνίου 17, 2010, 18:54:31 μμναι! στον ιουνιο - ιουλιο εχει πολυ χαμηλες τιμες. γυρω στο 500αρι. απο αυγουστο - σεπτεμβριο τα ανεβαζει. μακαρι να δουμε τις τιμες του ιουνιου - ιουλιου τον αυγουστο και τον σεπτεμβριοΝα ρωτήσω, το 500άρι που το βρίσκεις; Γιατί εγώ βρίσκω από 600 και πάνω..
τρεχωωω!! λοιπον πηρα τηλ και μου ειπανε δευτερα θα τις εχουνε. κατα 99% θα περαστουν και στο site απο εβδομαδα. δευτερα μου ειπανε να παρω το πρωι τηλ
καλημερα....δηλαδη απο οτι καταλαβα 1-20 αυγουστου δεν παιζουν αυτες οι τιμες για thai...σωστα? hommies angeles city φιλε
απο ποτε ξεκιναει αυτη η προσφορα γιατι εγω τωρα μπηκα στο www.thaiairways.grαλλα τιποτα βγαζει τρελες τιμες!~