0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Thailander στις Ιουνίου 30, 2010, 01:40:11 πμΠαράθεση από: paterdemon στις Ιουνίου 29, 2010, 23:52:23 μμεγω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγαλουν προσφορες οι αεροπορικες και αποφασισα να παω με το σκουτερ.δε θα χρειαστει και να νοικιιασω εκει.οποιος θελει παμε δικαβαλο.θα σταματησουμε και πακισταν για κεμπαπ.Mε θετε και μενα?... με transalp... [off-topic]Εγώ έχω καρέλι... να έρθω?[/off-topic]
Παράθεση από: paterdemon στις Ιουνίου 29, 2010, 23:52:23 μμεγω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγαλουν προσφορες οι αεροπορικες και αποφασισα να παω με το σκουτερ.δε θα χρειαστει και να νοικιιασω εκει.οποιος θελει παμε δικαβαλο.θα σταματησουμε και πακισταν για κεμπαπ.Mε θετε και μενα?... με transalp...
εγω βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα βγαλουν προσφορες οι αεροπορικες και αποφασισα να παω με το σκουτερ.δε θα χρειαστει και να νοικιιασω εκει.οποιος θελει παμε δικαβαλο.θα σταματησουμε και πακισταν για κεμπαπ.
φιλε κωστα το ειστηριο εινα αθηνα -πουκετ ? κ απο σαιτ το εκλεισες??
προφανως ειναι η προσφορα με 600 για μπαγκογκ και περιπου 100 ευρω το μπαγκογκ-πουκετ.
Εμείς κλείσαμε 700 ε για 16/12-12/1 Αθηνα-Πουκετ....Τάι απ ευθείας