0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: HOMIES στις Ιουλίου 07, 2010, 10:38:13 πμΠαράθεση από: PEROTA στις Ιουλίου 06, 2010, 17:27:08 μμΠαιδιά η τιμή αυτή δεν ειναι όλο τον Αυγουστο...εγω κοιτάω 7-8 εως 19-8 και δεν έχει καμία σχέση η τιμή....κάνω κάτι λάθος?ναι εχεις δικιο!!! αλλα και εδω θα βρει καλες πληροφοριες!! χαχααχαχμπες στο www.thai.gr και πατα στις προσφορες. καποιες ημερες εξαιρουνται απο την προσφοραMάλλον στο www.thaiairways.gr
Παράθεση από: PEROTA στις Ιουλίου 06, 2010, 17:27:08 μμΠαιδιά η τιμή αυτή δεν ειναι όλο τον Αυγουστο...εγω κοιτάω 7-8 εως 19-8 και δεν έχει καμία σχέση η τιμή....κάνω κάτι λάθος?ναι εχεις δικιο!!! αλλα και εδω θα βρει καλες πληροφοριες!! χαχααχαχμπες στο www.thai.gr και πατα στις προσφορες. καποιες ημερες εξαιρουνται απο την προσφορα
Παιδιά η τιμή αυτή δεν ειναι όλο τον Αυγουστο...εγω κοιτάω 7-8 εως 19-8 και δεν έχει καμία σχέση η τιμή....κάνω κάτι λάθος?
παντα απο τα γραφεια της τηαι καταθεση σε citybank και τελοσ η περιπετεια η στα γραφεια απευθειας
Δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω το όνομα του πρακτορείου. Ευγενικότατοι και εξυπηρετικότατοι!!!!
akropolis tours. και το παλικάρι λέγετε Θανάσης Νίκας. το τηλ. είναι 210 3257920. Όπως είπα και παραπάνω όντως δεν αλλάζουν ημερομηνίες τα εισιτήρια μου? γιατί ήταν το μοναδικό που δεν ήθελα!!!!!! μπορεί να ξελογιαστώ και να θέλω να μηνώ και άλλο!!!! Ο Χρήστος στο samui πιστεύεται ότι θα μπορούσε να βοηθήσει?
παιδια καλησπερα!Εδω και μερικες μερες κανω ερευνα αγορας για να δω φετος με ποια εταιρεια να φυγω τα χριστουγεννα.Η οικονομικοτερη εταιρεια για φετος νομιζω ειναι η thai.Βρηκα τιμη 649.51.Εχει βρει κανεις κατι οικονομικοτερο για Δεκεμβρη η να τα κλεισω να τελειωνω?περιμενω απο τους παλαιοτερους να μου δωσουν τα φωτα τους....!